Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Explozii în orașul rus Belgorod, aproape de granița cu Ucraina, un depozit de muniții a luat foc

Publicat

in

O serie de explozii au fost auzite în primele ore ale zilei de miercuri în orașul rus Belgorod, în apropiere de granița cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, iar un depozit de muniție din provincie a luat foc, transmite Reuters.

Incendii și explozii în BelgorodFoto: Twitter

Gladkov a spus că niciun civil nu a fost rănit în incendiul care a izbucnit la o instalație din apropierea satului Staraya Nelidovka și care a fost ulterior stins.

Rusia a acuzat luna aceasta Ucraina că a atacat cu elicoptere un depozit de combustibil din Belgorod și că a deschis focul asupra mai multor sate din provincie.

Provincia Belgorod se învecinează cu regiunile ucrainene Luhansk, Sumî și Harkiv, toate acestea fiind marcate de lupte grele de când Rusia a invadat Ucraina în urmă cu două luni.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini atât cu incendiul, cât și cu ceea ce pare o lansare de sistem antiaerian în Belgorod.

Separat, Roman Starovoyt, guvernatorul provinciei ruse Kursk, care se învecinează de asemenea cu Ucraina, a afirmat că în orașul Kursk au fost auzite explozii miercuri dimineața devreme, fiind vorba probabil de lansări ale sistemelor de apărare aeriană.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Poliţia Română, distribuind fotografia unor cauciucuri extrem de uzate: ‘Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare fără voie’

Publicat

in

Poliţia Română distribuie, duminică, pe Facebook, fotografia unor cauciucuri extrem de uzate cu care unii şoferi au pornit la drum, deşi în cele mai multe regiuni ninge abundent, iar unele drumuri sunt închise din  auza zăpezii şi a viscolului. ”Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare fără voie”, au transmis poliţiştii, scrie news.ro.

Citeste mai mult

NATIONAL

Olaf Scholz suflă și-n iaurt de teama ca Vladimir Putin ar putea considera Germania parte directă a războiului

Publicat

in

Decizia recentă a Berlinului de a furniza Kievului tancuri de luptă, o schimbare majoră după săptămâni de demersuri, nu face ca Germania să fie o parte directă în războiul din Ucraina, a reafirmat cancelarul german Olaf Scholz, relatează DPA.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend