Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO EXCLUSIV ! In Argeş, au venit cu elicopterul la biserică

Publicat

in

Scene incredibile în Arges, mai ceva ca la Mamaia! Un elicopter a aterizat în jurul orei 11:00 pe un deal din comuna Sălătrucu, mai exact lângă Schitul de la Valeni. Cei 4 ocupanți au mers la biserica schitului Valeni, după care au revenit la elicopter și s-au așezat la picnic, în natura. ” Am urcat pe deal, am un loc acolo, când am văzut elicopterul. M-am speriat, am zis ca are probleme dar a aterizat ușurel, mai sus de schit. Au coborât 2 barbati și doua femei. I – am întrebat dacă au nevoie de ajutor dar au ras și mi-au spus ca au venit sa se relaxeze și sa viziteze schitul, ca au auzit ei ca e frumos. Mai după o jumătate de ora s-au întors de la schit, au scos o pătură și un scaun din ala de se întinde și au pus sa mănânce. Am plecat și, când am ajuns în dreptul Schitului, am auzit iar zgomot și elicopterul care pleca”,  este mesajul trimis de un localnic  din Valeni, alături de o scurta filmare.

Așadar, in Argeș mai ceva ca la Nuba, în Mamaia: turiștii vin biserica si la picnic cu elicopterul.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adresă către toate centrele de coordonare din România! Dezvăluirea făcută de Raed Arafat

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a dezvăluit, vineri seara, că au fost trimise adrese către toate centrele de coordonare județene.

Conform adreselor, persoanelor care nu vor să mai stea în izolare sau carantină, sau să fie internate în spital, după decizia CCR privind neconstituționalitatea acestor măsuri trebuie să li se explice că intră sub incidența Codului Penal, dacă vor îmbolnăvi alte persoane.

Din cauza asta, noi am emis astăzi o adresă către toate centrele de coordonare județene, prin care am explicat situația actuală și că persoanele care vor să facă acest lucru (n.r. – să se externeze din spital, deși au coronavirus) sau care vor să iasă din carantină, sau nu mai vor să respecte autoizolarea, să li se explice că, în cazul în care se dovedește că ei au dus la infectarea altor persoane sau, cum spune Codul Penal, că ei au dus la zădărnicirea combaterii bolii, atunci ei intră sub incidența Codului Penal.

La acest moment, ei rămân în spital doar ca recomandare. Se lucrează la proiectul de lege care să corecteze aceste chestii, sper și să-l vedem cât mai repede aprobat, că este singura soluție care rămâne, să se emită o nouă lege care să stabilească aspectele care au fost considerată că nu sunt clare în legea actuală”, a declarat, la Digi 24, Raed Arafat.

Vezi și

EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend