Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – Elena Lasconi, surprize pentru câmpulungeni: sărbători de iarnă într-o ambianță specială

Avatar

Publicat

in

Primarul municipiului Câmpulung, fosta jurnalistă Elena Lasconi, a pregătit surprize speciale pentru câmpulungeni, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Primărița s-a implicat activ pentru a realiza, la poalele Mateiașului, o altfel de ambianță specifică lunii decembrie, o cu totul alta decât erau obișnuiți locuitorii orașului. Astfel, clădirile emblemă ale urbei se vor transforma radical pe timpul noptilor de decembrie când vor fi invăluite de spectaculoase proiecții și jocuri de lumini in ton cu sărbătorile de iarnă.

Vineri, 20 noiembrie, după orele 18.00 s-au făcut primele simulări de pe Casa de Cultură C.D Aricescu și din turla Bisericii Sfântul Nicolae pentru jocurile de lumini și peisaje de iarnă ce vor fi proiectate pe clădirile din centrul Câmpulungului.

Primărița Lasconi a anunțat pe pagina sa de socializare că proiecțiile sunt făcute de una dintre cele mai puternice firme de profil din lume, pentru că locuitorii acestui oraș merită acest lucru. Cât privește patea financiară , primăița Elena Lăsconi a precizat că cele două proiectoare care vor lucra pentru primăria Câmpulung și Casa de Cultură Tudor Mușatescu au fost achiziționate de ASCM (Asociația Salvați Câmpulungul și Muscelul) iar toți care vor mai contribui financiar pentru iluminatul festiv vor fi anunțați public de Sfântul Nicolae.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cătălin Mîndroc, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților: “Este nevoie să sprijinim firmele și producătorii autohtoni!”

Avatar

Publicat

in

De

La doar 34 de ani, a condus mai multe societăți din postura de director general ,societăți din domeniul comerțului intern și internațional , Cătălin Mîndroc este candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților. Formator de conexiuni cu furnizorii externi, participând în delegații în China, Turcia , Italia, India, Cătălin Mîndroc își propune să își pună experiența în Parlament în sprijinirea producătorilor autohtoni.

“Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăți pe care am reușit să le dezvolt intr-un termen foarte scurt . Am respectat tot timpul munca și regulile care fac posibilă performanța. Am intrat în politică pentru că România are nevoie acum de lideri competenți, preocupați de viitorul și bunăstarea cetățenilor ei. Consider că pentru o dezvoltare rapidă a țării noastre este nevoie să sprijinim firmele autohtone, producătorii români indiferent de domeniul lor de activitate, să le facilităm o dezvoltare rapidă și solidă, pentru ca aceste societăți să ofere locuri de muncă plătite la nivel european. Voi propune măsuri legislative pentru dezvoltarea IMM-urilor prin acordarea de grant-uri, programe de start-up și acordarea de credite cu dobândă fixă.”, declară Cătălin Mîndroc.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Video | Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, a mărturisit zilele trecute că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul filialei județene a PRO România spune că, cel mai probabil, a intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum,situația despre care vorbeam aici. Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă, ȋncă din martie, se pare că nu am reușit să evit coronavirusul. Cel mai probabil, la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea, am intrat ȋn contactcu un alt purtător, care nu avea simptome.

Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi, dar și pentru economia națională. E singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării, pentru a deschide școlile, pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer”, afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR SRL la comanda PRO ROMANIA ARGES. CMF 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend