Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | După ce o deputată PSD a chefuit cu muzică rusească, liderul PSD Argeș face propaganda anti-Ucraina

Publicat

in

Liderii PSD Argeș par imuni la drama milioanelor de oameni afectați de razboiul generat de ambițiile lui Putin. Ba , mai mult, pesediștii argeșeni fac pe lupii moraliști, copiind și promovând ideile putiniștilor. E deja celebră petrecerea cu muzică rusească, lăutari și dedicații dată de pesediștii argeșeni în prima zi de razboi la care, după ce goliseră pahare, susțineau că sărbătoresc invazia Ucrainei. (VEZI VIDEO MAI JOS). Ca să nu fie mai prejos decât deputata Simona Bucura Oprescu și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu – cei care au chefuit cu muzica rusească, presedintele CJ Arges, Ion Minzina (PSD), a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj in care sunt reluate temele de propaganda ale Kremlinului in legatura cu Ucraina. Minzina este fost senator PRM si actual presedinte al PSD Arges.

„Pe unii i-a apucat brusc dragostea de vecinii de la est si ne tarasc intr-un conflict care nu e al nostru”, se sustine in mesajul distribuit de Minzina. In mesaj se mai afirma ca romanii „sa-si vada de facturile din ce in ce mai mari” si sa „nu-i mai frece grija de ce fac altii”. a postat Mînzînă. In alte postări sunt reluate citate ale putinistilor din România dar cetatenii l-au luat la intrebari pe liderul PSD Argeș prin comentarii la postările sale. Astfel, la o postare în care preia o tema a lui Ion Crostoiu „20 de milioane de români nu au beneficiat niciodată de atenţia care se acordă acum refugiaţilor din Ucraina!„, un internaut a comentat revoltat de tupeul liderului PSD Argeș: Chiar nu va e RUSINE ? Sa comparati situatia refugiatilor ucraineni cu cea a noastra, a romanilor ??? Atata timp cat puteti pune capul pe perna linistiti, in patul vostru din propria casa, atat cat e ea mica, mare, luxoasa sau nu…Sau atata timp, cat puteti munci si este unde sa o faceti, Romania a ajuns sa importe forta de munca din Asia…Chiar nu va e RUSINE ??? Chiar v-ati pierdut orice forma de bun simt, de umanitate si de empatie ???

VIDEO mai JOS – Liderii PSD Argeș, chef în timpul războiului, cu muzică rusească, lăutari și dedicații pe bani… Deputata Simona Bucura Oprescu, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu(fost PRM), primarul PSD al celei mai mari comune din Argeș…. „Crema” PSD Argeș a petrecut cu lăutari și a golit pahare la Rociu și Călinești

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Politologul Theodor Paleologu: ‘Cred că în mintea doamnei Pelosi este că nu poți fi mereu la cheremul Chinei. Este încă un spațiu pe glob unde tensiunea este extremă’

Publicat

in

De

Theodor Paleologu, eseist, istoric, diplomat, om politic și președintele Fundației Paleologu, a vorbit despre tensiunile dintre China și Taiwan, amplificate de vizita la Taipei a președintei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi.

„În 1997 s-a dus în Taiwan Newt Gingrich, care era ce este Pelosi acum. Contextul era diferit. China își dorea relații bune cu SUA. Sigur că nu au fost deloc mulțumiți, au fost luări de poziție. Totuși nu au fost demonstrația de forță de acum.

Nu este surprinzător ce s-a întâmplat. Cred că în mintea doamnei Pelosi este că nu poți fi mereu la cheremul Chinei. Însă, uite, că peste tot în lume sunt norii grei. Este încă un spațiu pe glob unde tensiunea este extremă. Avem Ucraina, avem China și Taiwan, unul dintre punctele cele mai fierbinți”, consideră Theodor Paleologu.

Acesta a avertizat că în acest context internațional dificil România se remarcă printr-o criză gravă de leadership:

„E o stare de nesiguranță, de anxietate foarte mare. Tocmai acum se vede ce nivel jos de leadership avem. Am avea nevoie de niște minți luminate în fruntea statului român și nu e cazul. Unul nu e mai răsărit. Este dramatică această criză de leadership în fruntea statului român”, conform b1tv.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vești bune pentru această categorie de bugetari! Compensația pentru chirie poate fi folosită pentru plata creditului ipotecar

Publicat

in

De

Executivul consideră însă că măsura trebuie să se aplice doar doar contractelor de vânzare – cumpărare încheiate ulterior intrării în vigoare a eventualei noi legi.

De ce este important: Militarii și polițiștii pot folosi compensația lunară primită pentru chirie în scopul achitării ratelor pentru cumpărarea unei locuințe, potrivit unui proiect de lege promulgat în 2018 de președintele Iohannis.

Noua facilitate a fost propusă recent de PNL și UDMR inițial doar pentru judecători, procurorii, personalul asimilat acestora şi magistraţii asistenţi, însă senatorii au decis să propună și ca personalul auxiliar de specialitate din cadrul instanțelor judecătorești și parchetelor de pe lângă acestea, care îndeplinește condițiile de acordare a compensației lunare pentru chirie, să o poată folosi pentru plata ratelor bancare pe o perioadă ce nu poate depăși durata de derulare a creditului respectiv.

Guvernul a transmis Parlamentul că este de acord inclusiv cu acest amendament, dar cu condiția completării proiectului cu un text tranzitoriu din care să rezulte expres că acesta nu se aplică contractelor de vânzare – cumpărare încheiate anterior intrării noii legi în vigoare, conform profit.ro.

Pentru a intra în vigoare, proiectul trebuie adoptat de Parlament și promulgat de șeful statului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend