Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO DEZVĂLUIRI! PREȚUL UNUI VOT ÎN ARGEȘ: 100 lei și 2 kg de pește – La Albești se cumpără 700 de voturi

Avatar

Publicat

in

Prezent in emisiunea Chestiuni Arzătoare, de aseara , moderată de Iulian Uță la PROFIT 24 TV, Gheorghe Manea, fost consilier local, sef de partid si candidat la functia de consilier local in comuna Albestii de Arges a dezvaluit faptul că in Argeș a crescut prețul oferit de partide cetățenilor pentru a-și vinde votul. Potrivit acestuia, in 2020, in campania electorala pentru alegerile locale, prețul unui vot este de minim 100 lei.” Anul acesta a crescut pretul. Daca la ultimele alegeri votul se vindea cu 60-70 lei, anul acesta se vinde cu minim 100 lei. Garantat, va asigur eu, hai sa dam cartile pe fată”, a spus candidatul Gheorghe Manea. Dezvaluirile politicianului au fost confirmate de telespectatori care au precizat ca au primit 100 de lei si, in multe cazuri, și un bonus de 2 kg de pastrav. Politicianul Gheorghe Manea, participant la multe campanii electorale ca și candidat, a dat asigurari ca in comuna Albestii de Argeș, la fiecare campanie electorala se cumpara cu acesti bani intre 400 si 700 de voturi. “Acesta este adevarul: voturile se cumpără fara jena iar cine are banii necesari sa cumpere sutele de voturi, castiga alegerile”, a declarat in direct politicanul.

VIDEO DECLARATIE PRET VOT DE LA MIN 1.08.00

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend