Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO – DEZVĂLUIRI: Blocuri pe terenul de la gară ! INTERESE MARI ÎN ZONĂ

Avatar

Publicat

in

Potrivit juristului Sandu Nichita, aparentul dezinteres din zona Garii regale din Curtea de Argeş ar ascunde, de fapt, mari interese. Dezvaluirile au fost facute in direct la emisiunea Chestiuni Argesene difuzata la postul Super TV si la Profit 24 TV. Este vorba de terenurile din zona garii pe care ar fi pus ochii unuii investitori privati. Sandu Nichita spune ca are informatii potrivit carora se doreste construirea de catre unii afaceristi a unor blocuri pe terenurile de la gara. Omul de afaceri , directorul Argcoms SA, are si solutii concrete de reabilitare a garii dar si de introducere a monumentului de arhitectura în circuitul turistic. Care sunt acestea, vedeti in innregistrarea emisiunii Chestiuni Argesene difuzata la postul Super TV si la Profit 24 TV.

De la minutul 33, juristul Sandu Nichita explica ce se ascunde de fapt in spatele meshurilor de la Gara regala:

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BĂRBAT de 56 ani din Mușătești dat DISPĂRUT – L-ați vazut ?

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 14 mai a.c., OLARU CORNEL, de 56 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Mușătești, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, greutate aproximativ 75 kg, ochi căprui, păr scurt, grizonat, lipsă dantură, mers greoi și apăsat.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon blug de culoare deschisă, pulover de culoare maro, cu dungi, teniși albaștri.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 722 110.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

INFORMARE AVIZ GOSPODĂRIRE A APELOR – AMENAJARE PĂSTRĂVĂRIE

Avatar

Publicat

in

De

Această informare este efectuata de:

S.C. PASTRAVARIA CURCUBEUL ARGEŞ S.R.L

ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRAŢIA NAŢIONALA „APELE ROMANE”, Administraţia Bazinala de Apa Arges-Vedea, aviz de gospodărire a apelor pentru “Amenajare pastravarie” sat Albestii Pământeni, comuna Albestii de Argeş, judeţul Argeş.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa:
-Societăţii: S.C. PASTRAVARIA CURCUBEUL ARGEŞ S.R.L. cu sediul in Curtea de Argeş, strada Negru Vodă, nr. 34. construcţia C1, birou, judeţul Argeş, telefon 0744351433, reprezentata de Enescu Bogdan, in calitate de administrator:
– Administraţiei Bazinale de Apa ARGES-VEDEA Piteşti, str. Câmpulung nr. 6-8, cod postai 0300, tel.0248/223449.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend