Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO! De Ziua Copilului, în centrul Piteştiului, spectacol cu dansatoare tatuate şi aproape dezbrăcate

Avatar

Publicat

in

Lidia Buble a susţinut un concert în centrul Piteştiului cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Dacă piesele acesteia au fost unele normale, decente, ceea ce au arătat dansatoarele ei nu avea nimic în comun cu ocazia concertului. Acestea au venit aproape dezbrăcate, tatuate şi au oferit scene de dans lasciv, asta în faţa unor copii de patru sau cinci ani ce au venit de mână cu bunicii la concertul din centrul oraşului. Aşa cum se vede şi în fişierul video, una dintre dansatoare şi-a etalat din plin tatuajul din zona bustului şi acesta nu era nici măcar cu vreun personaj din desenele animate ca să intre în cadru. Astfel, concertul extraordinar din centrul Piteştiului, eveniment la care au participat copii de 3,4 sau 5 ani a oferit ocazia perfectă micuţilor de a vedea fete tatuate şi aproape dezbrăcate.

Spectacol Lidia Buble

Publicată de Profit Argesean pe Joi, 1 iunie 2017

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Mihai Tudose, atac la adresa liberalilor: Demențelul. E asimptomatic în inteligență

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Țiriac, detronat de Gigi Becali? Ce avere are patronul FCSB

Avatar

Publicat

in

De

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, a făcut dezvăluiri cu privire la averea patronului FCSB, Gigi Becali.

Cu FCSB, Gigi Becali nu a mai reușit să bifeze nicio performanță răsunătoare. Nu a mai câștigat titlul din 2015, iar în cupele europene, nici în grupe nu a mai ajuns. Controversatul om de afaceri nici nu a mai reuști să vândă jucători pe sume consistente, însă speră să dea lovitura cu Florinel Coman și Dennis Mann

Dumitru „Mitică” Dragomir nu-l plânge pe Gigi Becali, cu care de-a lungul timpului a avut o relație cordială, dar s-a și dușmănit. Aliatul Gabrielei Firea la alegerile locale 2020 a declarat că patronul de la FCSB are o avere de 2-3 miliarde de euro.

Averile bogaților au fost mereu subiecte controversate. Dacă Gigi Becali ar avea o avere de peste 2 miliarde de euro, ar fi mai bogat decât Ion Țiriac, al doilea miliardar român, potrivit publicațiilor de specialitate.

De asemenea, ar fi mai bogat chiar decât frații Pavăl, din Bacău, care ar avea în jur de 2 miliarde avere, la fel precum fostul tenismen. Dintre românii plecați în afară, Daniel Dineș ar fi cel mai bogat, cu o avere estimată la peste 7 miliarde de dolar

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend