Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO! De ce un ELICOPTER SURVOLEAZA, aproape ZILNIC, orașul Curtea de Argeș ?

Avatar

Publicat

in

De aproape doua saptamani, aproape ca nu este zi ca, in jurul orei 11:00 un elicopter sa survoleze municipiul Curtea de Arges. Acesta face, de regula, trei intoarceri deasupra orasului după care pleaca in directia Pitești sau, uneori, spre Rm. Valcea – Sibiu. Cum nu exista o informare oficiala, oamenii se intreaba care este scopul acestor zboruri repetate deasupra orasului. Poate raspund autoritatile ? Argesenii deja s-au obisnuit si, fara a se mai uita la ceas, stiu ca e ora 11:00 – ” A sosit elicopterul de 11!”, exclama multi privind spre cer.

https://www.facebook.com/profit24tv/videos/792773281131600/

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele companiei americane de biotehnologie Moderna Therapeutics, Stéphane Bancel, a precizat că este necesar un vaccin anti-COVID-19 pentru copii ”dacă vrem cu adevărat să obținem un procent satisfăcător de oameni imunizați prin vaccin sau infectare naturală, astfel încât acest virus să fie sub control”.

Ca să putem trăi „așa cum trăim cu gripa sau alte virusuri respiratorii, cred că vaccinarea adolescenților este importantă”, explică el, adăugând că Moderna lucrează în prezent în această direcție.

„Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, în decembrie. Lucrăm pentru a obține rezultatele în primăvară, astfel încât să ne putem adresa din nou agențiilor de reglementare pentru a modifica autorizația”, a explicat Stéphane Bancel.

„Dacă am putea vaccina elevii de gimnaziu și liceu în timpul verii și s-ar putea întoarce la școală în mod normal, ar fi cu adevărat un mare succes pentru toată lumea”, concluzionează el, conform smartradio.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Anunț important de la ANAF! A devenit funcțională de astăzi, 20 ianuarie

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend