Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO „Davai, davai!”: Ucrainenii distrug un nou vehicul blindat rusesc cu soldați deasupra / Lovitură de la distanță scurtă, tot cu sistemul Stugna-P

Publicat

in

Soldații ucraineni au folosit sistemul antitanc Stugna-P pentru a distruge un nou vehicul blindat cu soldați ruși aflați deasupra într-o lovitură realizată de la distanță scurtă aproape perpendicular pe direcția sa de deplasare.

Nou vehicul blindat rusesc distrus de ucraineni cu sistemul Stugna-PFoto: Captura video

Vehiculul țintit și distrus de ucraineni este un MT-LB (numit și M1970) un vehicul blindat ușor fabricat în Uniunea Sovietică. Dat în exploatare spre sfârșitul anilor 1960, vehiculul este unul dintre „veteranii” parcului auto al armatei ruse deși aceasta a scos de la naftalină luna trecută și vechile tancuri sovietice T-62.

Noua lovitură este cel puțin a treia înregistrată de ucraineni cu sistemul Stugna-P și distribuită pe platformele social media în care poate fi văzută distrugerea unui vehicul blindat rusesc cu soldați aflați deasupra sa.

În prima dintre ele, apărută pe 20 mai, explozia a fost atât de violentă încât corpurile unora dintre soldații aflați pe vehicul au fost aruncate în aruncate în aer.

În a doua, distribuită doar o zi mai târziu, a fost surprinsă distrugerea unui vehicul blindat MT-LB, la fel ca în noua înregistrare, doar că de la o distanță mai mare.

Mai nou, soldații ucraineni au început să folosească sistemul Stugna-P, una dintre cele mai versatile arme ale lor, în lovituri directe asupra soldaților ruși sau în atacuri asupra unor depozite de muniție de mici dimensiuni.

Urmărește ultimele evoluții din a 107-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

SUA: Procurorii se opun publicării motivelor percheziţiei proprietăţii Mar-a-Lago a lui Donald Trump

Publicat

in

De

D. Popa • HotNews.ro

Departamentul Justiţiei american s-a opus luni publicării unui document judiciar care conţine motivele care i-au determinat pe anchetatorii federali să percheziţioneze, săptămâna trecută, proprietatea Mar-a-Lago (Florida) a fostului preşedinte Donald Trump, transmit AFP şi Reuters, potrivit Agerpres..

Donald Trump si-a stabilit resedinta la Mar-a-Lago dupa incheierea mandatului prezidentialFoto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Operaţiunea poliţiei federale la reşedinţa Mar-a-Lago – o premieră pentru un fost preşedinte al SUA – a provocat o furtună politică, Trump şi susţinătorii săi denunţând o ”vânătoare de vrăjitoare”.

Mai multe organizaţii, inclusiv media, i-au cerut unui judecător publicarea unui document judiciar în care anchetatorii explică de obicei de ce a fost necesară percheziţia.

Departamentul Justiţiei a dat asigurări luni că o asemenea publicare ”ar afecta în mod ireparabil ancheta penală în curs”.

Vineri, de această dată la cererea procurorilor, un judecător a făcut public mandatul care autoriza efectuarea percheziţiei şi o listă a documentelor confiscate.

Fostul preşedinte american Donald Trump s-a declarat luni victima unui atac fără precedent contra unui opozant politic în Statele Unite. El a acuzat Biroul Federal de Investigaţii (FBI) că în timpul percheziţiei de la proprietatea sa Mar-a-Lago i-au fost furate mai multe paşapoarte.

”Wow! În percheziţia făcută de FBI la Mar-a-Lago, ei mi-au furat trei paşapoarte (unul expirat), împreună cu restul”, a scris Trump pe reţeaua Truth Social, creată de el însuşi.

”Acesta este un atac asupra unui oponent politic la un nivel nemaivăzut în ţara noastră. Lumea a treia!”, a continuat fostul lider de la Casa Albă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ce trebuie să faceți dacă aveți un cont blocat la un cazinou online

Publicat

in

De

​​Pe site-urile de cazinouri online, utilizatorii înregistrați au posibilitatea de a se bucura de portofoliul vast de jocuri prezentate. După plasarea de pariuri simple, uneori, însă, are loc blocarea contulului unui jucător cu o procedură bruscă. Motivele pentru care contul este blocat variază în funcție de circumstanțe.

Joacă responsabil!Foto: playresponsibly.ro

Citește mai mult pe playresponsibly.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend