Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Cristiano Ronaldo, gest incalificabil – Manchester United, umilită acasă de Liverpool

Publicat

in

Cristiano Ronaldo a fost unul dintre eroii negativi în înfrângerea umilitoare suferită pe Old Trafford de Manchester United, scor 0-5 cu Liverpool. În momentul în care echipa sa era condusă cu 3-0, portughezul s-a enervat după ce a pierdut un duel pentru minge și l-a lovit pe Curtis Jones, adversar aflat la pământ.

Chiar dacă Ronaldo a scăpat doar cu un cartonaș galben, Manchester United nu a terminat partida în efectiv complet: Pogba a fost eliminat în minutul 60, după o intrare dură asupra lui Keita.

Golurile “cormoranilor” au fost marcate de Keita (‘5), Jota (’13) și Salah (’38, ’45+5, ’50).

Cristiano Ronaldo a înscris în minutul 52, dar reuşita lusitanului a fost anulată pentru ofsaid.

Momentul în care Ronaldo îl lovește pe Jones:
*sursă video: Eurosport

Clasament Premier League:

1. Chelsea Londra (23-3 golaveraj) 22 puncte

2. Liverpool (27-6) 21

3. Manchester City (20-4) 20

4. West Ham (16-10) 17

5. Brighton (9-9) 15

6. Tottenham (9-12) 15

7. Manchester United (16-15) 14 etc.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Tech talks la Adobe România: schimburi de idei și o comunitate care se dezvoltă continuu

Publicat

in

De

Când vorbești despre echipe de programatori, printre cuvintele care-ți vin în minte sunt front-end, back-end, DevOps, Javascript, big data, infrastructură cloud și altele. Mai puțin: comunitate, povești, dezvoltare. Însă la Adobe România acestea se împletesc. Astfel, comunitățile tech fac parte din ADN-ul nostru: echipele discută, își împărtășesc ideile, proiectele, atât între membri acestora, cât și cu alți experți. Mai mult decât atât, evenimentele sunt deschise către cei care-și doresc să experimenteze mediul de lucru în Adobe, cultura companiei și felul în care echipele răspund provocărilor. Iată câteva dintre proiectele Adobe România, care unesc de peste 5 ani comunități de ingineri și programatori din întreaga țară:

Let’s “Tech” About It

O serie de evenimente dedicată inginerilor seniori, cu experiență, Let’s “Tech” About It aduce laolaltă ingineri și manageri din Adobe România pentru a prezenta diverse produse dezvoltate în București, tehnologiile folosite și detalii despre echipele existente în companie.

Evenimentul are ca scop, pe lângă prezentarea celor mai noi proiecte din România, deschiderea unui dialog direct cu participanții din fiecare ediție. Aceștia pot pune întrebări și pot schimba idei direct cu angajații companiei.

Cei care doresc să facă cunoștință cu colegii Adobe România, pot urmări pagina de Meetup.com unde vor fi notificați despre organizarea evenimentelor viitoare.

BDevOps – povești de success în tehnologie

Comunitatea BDevOps (Bucharest DevOps Hackers Meetup) a fost lansată în 2016 printr-o serie de întâlniri centrate în jurul unor subiecte tehnice, cum ar fi: infrastructură de tip cloud, containerizare, big data și scalabilitate, open source, practici recomandate și noi tendințe în materie de tehnologie.

La aceste întâlniri, inițial organizate în sediul Adobe România, iar din martie 2020 online, participă în medie 70 de persoane, fiind bineveniți atât începătorii, cât și persoanele mai avansate în domeniu.

Pe parcursul întâlnirii, ingineri și manageri ai Adobe România sau alți invitați externi prezintă conținut bazat pe povești de succes în folosirea anumitor tehnologii. Este încurajată interacțiunea dintre membrii comunității: subiectele prezentate sunt deschise pentru întrebări (cele mai interesante fiind premiate cu cărți), de asemenea există și oportunitatea de socializare în afară prezentărilor propriu-zise.

Până în prezent comunitatea a adunat peste 2.600 de membri pe pagină de Meetup.

Stories of the Web

Cu cea mai nouă comunitate din Adobe România, Stories of the Web, angajații din București încearcă să aducă mai aproape ingineri software orientați pe tehnologii web din întreagă țară. În cadrul întâlnirilor și al evenimentelor sunt abordate teme din zona de Javascript, Web Components, Accesibilitate, Internaționalizare și multe altele care sunt esențiale pentru o experiență de calitate în browser.

Prezentatorii din partea Adobe împreună cu participanții acestor evenimente explorează împreună proiecte care mai de care mai ambițioase, ce duc web-ul la următorul nivel. Cei care își doresc să împărtășească o poveste de succes din proiectele lor, pot lua legătură direct cu administratorii acestei comunități prin https://www.meetup.com/stories-of-the-web/ și pot deveni speakeri într- unul din evenimentele “Stories of the Web”.

Echipele Adobe România lucrează la produse Adobe de top și folosesc tehnologii de ultimă generație. Concepte precum machine learning, AI, big data și cloud sunt utilizate zilnic pentru a crea și îmbunătății produse cu impact global. Cultura organizației și beneficiile oferite membrilor echipei plasează Adobe în topul celor mai doriți angajatori și al companiilor cu cei mai fericiți angajați. Mai multe detalii despre oportunitățile de carieră și pozițiile deschise în Adobe România, aici.

Articol susținut de Adobe

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Decizii ale Guvernului: carantina de noapte pentru nevaccinați a fost eliminată! La mall, nevaccinații vor merge doar cu test

Publicat

in

De

Decizii de ultimă oră ale Guvernului Nicolae Ciucă! Șeful Guvernului, Nicolae Ciucă, a anunțat, miercuri dimineața, o relaxare a restricțiilor impuse pe timp de pandemie.

Urmează să fie eliminată carantina de noapte pentru nevaccinați. Mai mult, aceștia vor putea merge și la mall, însă doar cu test.

Programul magazinelor se va prelungi până la ora 22:00.

Totodată, de Crăciun și Revelion, nu vor exista restricții.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend