Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO Cine ia masuri ? Ploua in Sala de Sport din Curtea de Arges, tinerii nemultumiti !

Avatar

Publicat

in

Un cititor al ziarului nostru ne-a semnalat, ieri, faptul ca a devenit periculos sa faci miscare in Sala de Sport a muncipiului Curtea de Arges. Acesta reclama faptul ca pentru suma perceputa de administratie pentru a folosi timp de o ora sala, primesti un grad ridicat de risc de accidentare, mai exact de alunecare pe podea. Asta pentru ca, nu e chiar o noutate, apa se infiltreaza prin acoperis formand veritabile balti pe suprafata de joc si punand in real pericol pe toti cei care indrazensc sa faca miscare acolo.” Nu vreau sa fac rau cuiva dar mi se pare nelalocul lui sa ceri o suma exagerata de bani pentru o ora de folosire a salii doar ca sa stai sa cureti apa care pica din tavan si sa risti sa iti rupi picioarele. Va trimit acest video doar pentru a sesiza primaria. Poate ca, din banii care ii incaseaza aici sa dea cativa si pentru repararea acoperisului, sa repare probleme”, a fost mesajul cititorului care insoteste filmarea trimisa.
Se vor lua masuri ?

SEMNAL DE LA CITITORI: Ploua in Sala de Sport a orasului….

Publicată de Profit Argesean pe Sâmbătă, 10 martie 2018

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Tentativă de viol la Brăduleț, Argeș! La 31 ani a vrut să-și violeze vecina de 61 ani

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 19 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, şi au reţinut un bărbat de 31 de ani, din comuna Brăduleț.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 18 septembrie a.c., bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale, folosind forța fizică, cu o femeie de 61 de ani, din aceeași localitate.

Publicitate

După administrea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

BELELE LA CORBENI! Fostul primar, Remo Mateescu, a capturat mașina Primăriei pentru a-și face campanie cu ea

Avatar

Publicat

in

De

Luptă aprigă la Corbeni pentru fotoliul de primar ! Potrivit sondajelor pe plan local, patru candidați sunt favoriți la cîștigarea primăriei iar situatia este foarte complicata, avand in vedere ca 3 dintre aceștia sunt actuali sau fosti membri PSD. Vorbim de Remo Mateescu – fost primar PSD până acum o luna, Petre Nedelea – fost viceprimar PSD până acum o luna și Nicolae Dinică, cel cunoscut drept POPA MINUNE – proaspat candidat PSD la primărie. Impotriva acestora luptă cu mari șanse, Ion Ureche, tanarul candidat al PNL. Desigur e greu sa lupti de unul singur împotriva a trei pesedisti dar, greselile acestora – care seamana a abuzuri – il pot avantaja pe Ninel Ureche. Astfel, se pare ca cei trei fosti pesedisti nu au cazut la pace cu impărțirea puterii la Corbeni si au inceput sa tradeze si sa arate abuzurile unul celuilalt. Zilele trecute, fostul vice PSD, Petre Nedela, a explodat de nervi vazand ca Remo Mateescu isi aroga in continuare puteri ilegale asupra comunei. ” Cu putin timp inainte de a fi demis, Consiliul Județean a dat Primăriei Corbeni un autoturism pentru a fi folosit in slujba cetatenilor de administrația locală. Numai că, după ce a plecat din primărie încuind biroul și fara a preda cheile, Remo Mateescu a uitat sa predea masina primariei si a parcat-o la el in curte. A fost solicitat in repetate randuri sa inapoieze masina care a apartine comunei dar a refuzat. Mai nou, acesta foloseste masina ca pe un bun personal si merge in campanie cu ea”, ne-a declarat Petre Nedelea fostul viceprimar PSD si fost presedinte al PSD Corbeni.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend