Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Cei care se ocupă de campania de vaccinare antiCovid l-au imunizat pe „Moș Crăciun”

Publicat

in

Pe pagina de Facebook a campaniei oficiale de vaccinare antiCovid a fost publicată povestea lui ”Moș Crăciun” care s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

”De ascultat! Povestea lui “Moș Crăciun”. Cum l-au salvat medicii de la Spitalul Militar Central pe Moș Crăciun de COVID-19. S-a vaccinat cu AstraZeneca, a făcut COVID după câteva zile de la doza 1, s-a vindecat, a făcut rapelul, iar luna aceasta a făcut și doza de rapel (booster) la Institutul Marius Nasta”, este mesajul publicat. duminică, pe pagina Ro Vaccinare.

Mesajul se încheie cu sfatul lui ”Moș Crăciun”- „Ascultați de medici!”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Cel puţin 76 de persoane au fost ucise în Iran de la începutul manifestaţiilor declanşate de moartea tinerei Mahsa Amini

Publicat

in

De

Cel puţin 76 de persoane au fost ucise în Iran de la începutul manifestaţiilor declanşate de moartea unei tinere după arestarea sa de către poliţia moravurilor, a relatat luni organizaţia neguvernamentală Iran Human Rights (IHR), cu sediul la Oslo, potrivit AFP.

„Conform informaţiilor adunate de Iran Human Rights, cel puţin 76 de persoane au fost ucise în manifestaţiile” din 14 provincii din ţară, precizează ONG-ul într-un comunicat, adăugând că printre morţi se numără „şase femei şi patru copii”, potrivit Agerpres.

IHR afirmă că a obţinut „videouri şi certificate de deces care confirmă focuri de armă cu gloanţe reale asupra manifestanţilor”.

Protestele din Iran au început pe 16 septembrie, data decesului tinerei Mahsa Amini, arestată cu trei zile înainte la Teheran pentru „purtare necorespunzătoare a hainelor” în republica islamică, unde există un cod vestimentar strict pentru femei, în special în ceea ce priveşte purtarea vălului islamic.

Mişcarea de protest s-a extins în mai multe oraşe din ţară, unde manifestanţii au strigat sloganuri ostile puterii, potrivit presei locale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Trupul unui bărbat decedat, scos de pompieri din râul Bistriţa

Publicat

in

De

Trupul unui bărbat decedat a fost scos, luni, de pompieri din râul Bistriţa, în localitatea Săvineşti.

La faţa locului au venit pompierii criminalişti care au constatat că victima este un bărbat în vârstă de 43 ani, din Piatra-Neamţ, care a dispărut de la domiciliu pe 11 septembrie, potrivit Agerpres.

„În urma examinării preliminare a suprafeţei exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Potrivit unor surse judiciare, victima suferea de tulburări de comportament.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend