Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – CARTIANU, dezănţuit la televiziunea argeşenilor: PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal! 

Avatar

Publicat

in

– Cartianu depre Viorica Dăncilă: Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?!

Reputatul jurnalist Grigore Cartianu, realizatorul emisiunii VREDE-N FAŢĂ de la Super TV, a răbufnit, vineri seara, în direct la televiziunea argeşenilor. Desi programaseră spre dezbatere alte subiecte, revoltaţi de ultimele evolutii în ancheta crimelor de la Caracal, Grigore Cartianu şi Iulian Uţă au dedicat emisiunea neputinţei unui sistem care continuă să creeze monştri, inclusiv monştri politici. Pe parcursul a aproape două ore de emisie în direct la Super TV, Cartianu a explodat pur si simplu la adresa guvernanţilor. Zeci de cetăţeni din ţară şi străinătate au inroşit telefonul televiziunii în dorinţa de a intra în direct şi a-şi arăta revolta faţă de un sistem incapabil să apere românii. Cum în timpul emisiunii a venit şi anunţul premierului Dăncilă cum că vrea referendum pentru a înăspri pedepsele pentru viol, crimă, Cartianu s-a dezlanuit la adresa acesteia si a coaliţiei aflate la guvernare.

Cartianu depre Viorica Dăncilă: Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?!

“Degeaba melițează Vasilica Dăncilă pe toate ulițele televiziunilor, n-o mai crede nimeni. E la fel de vinovată ca monstrul din Caracal. Degeaba demite ministrul de Interne șefi de Poliție, prefecți și alți cârnați. E prea târziu. E prea dureros. Suntem prea furioși. Prea am fost gazați.
Degeaba fac pe justițiarii gâzii, urșii, ciuvicii și ciutacii televiziunilor de propagandă. Prea mult au fost împotriva justiției. Prea mult au sabotat dreptatea. Prea mult au apărat corupția, hoția, fărădelegea. Nu-i mai crede nimeni. Toți i-au susținut pe ucigașii României. Toți au aplaudat masacrarea legislației penale. Toți ne-au râs în nas când Dragnea, Ciordache și Tudorel au eliberat din pușcării, înainte de termen, criminali, violatori, proxeneți, pedofili, traficanți de minori. Toți au încurajat violența. Toți sunt complicii monstrului din Caracal. Sunt niște nenorociți cu toții. Dăncilă spune acum că va face referendum pentru creșterea pedepselor pentru criminali, tâlhari, violatori. Mi-e silă de tine, nemernico! Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?! De doi ani și jumătate conduci guvernul care a măcelărit justiția prin ordonanțe de urgență și acum ne vorbești de justiție socială?! Ești șefa partidului care a masacrat codurile penale în Parlament și mai îndrăznești să behăi?! Tudorel Toader, monstrul anti-justiție, a fost ministrul meu sau al tău?! Liviu Dragnea, ayatollahul corupției duse până la crimă, a fost șeful meu sau al tău?! Cine a zis că merge să-l viziteze cu evlavie la pușcărie – eu sau tu?! Apropo: dacă vrei să înăsprești legislația penală, poți s-o faci prin Parlament, neisprăvito! Ai majoritate, de ce nu-ți pui senatorii și deputații să ridice mâna? Sau ei votează doar imunitatea pe viață a borfașilor voștri?
Dispari din ochii noștri, rahat-cu-ochi! Suntem prea multe milioane de români care vedem în tine o balegă umană. Nu ne mai otrăvi cu aparițiile tale scârboase! Marș în văgăuna din care te-a scos pușcăriașul de la Rahova!
Monstrul din Caracal s-a dezvoltat pe terenul fertil al guvernării voastre infracționale. Ferocitatea lui de psihopat a fost alimentată de pledoariile anti-justiție de la Antena 3, RTV, TVR 1 și alte latrine. Crimele lui în serie au fost posibile din cauza corupției canceroase din Poliție, a deprofesionalizării acestei instituții prin numiri politice. Ați pus toate lighioanele PSD-iste în funcții mari, bine plătite. Ați creat în Poliție celule mafiote care știu să facă bani pentru voi, termitelor, dar nu știu să prindă un criminal în serie care acționează la vedere.
Nu vă mai încordați mușchii, lipitorilor! Nu mai păcăliți pe nimeni. Voi nu puteți aduce justiție socială, pentru că voi sunteți definiția anti-justiției. Veți fi scuipați pe fiecare uliță, la fiecare colț de stradă. Veți fi scuipați și la vot, încă o dată și încă o dată. Veți fi scuipați ca monstrul din Caracal, pentru că voi sunteți monstrul din Caracal! Dăncilă, Tăricene, Ciordache, Nicolicea, Carmen Dan, uitați-vă în oglindă: o să vi se facă frică de ce vedeți acolo. Voi sunteți monstrul din Caracal!” a spus Grigore Cartianu.

LIVE

Live VERDE` N FAȚĂ cu Grigore Cartianu. Intra in direct cu noi… POLIȚIA …. CĂLARE !?! CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA ARATĂ DEFICIENȚELE GRAVE ALE UNUI SISTEM BOLNAV.Politica naste monstii penali…. Grigore Cartianu vă provoacă la o discutie despre problemele cu care ne confruntam zinic. Suna si tu in direct şi discuta cu Cartianu !NE VEDEM ? DISCUTĂM ? Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 26 iulie 2019

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban: ”Le suntem datori şi recunoscători, lor şi tuturor eroilor căzuţi la datorie de-a lungul istoriei”

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban şi-a exprimat recunoştinţa, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Armatei Române: ”Cu gândul la jertfa zecilor de mii de militari morţi, răniţi sau daţi dispăruţi în ampla ofensivă desfăşurată atunci, le suntem datori şi recunoscători, lor şi tuturor eroilor căzuţi la datorie de-a lungul istoriei”.

„Ziua de 25 Octombrie o dedicăm, ca în fiecare an, tuturor celor care au îmbrăcat haina militară luptând în trecut pentru apărarea ţării şi celor care, astăzi, sunt prezenţi permanent la datorie pentru a asigura capacitatea defensivă a României la un nivel adaptat cerinţelor actuale de securitate sau ne reprezintă cu cinste în teatrele de operaţiuni din afara ţării”, se arată în mesajul transmis, duminică, de Orban.

El aminteşte de semnificaţia zilei de 25 octombrie, când, în urmă cu 76 de ani, Armata Română a eliberat şi ultima localitate românească de sub ocupaţie străină, oraşul Carei, moment care a marcat eliberarea integrală a teritoriului naţional.

„Cu gândul la jertfa zecilor de mii de militari morţi, răniţi sau daţi dispăruţi în ampla ofensivă desfăşurată atunci, le suntem datori şi recunoscători, lor şi tuturor eroilor căzuţi la datorie de-a lungul istoriei, pentru sacrificiul prin care au contribuit ca generaţiile de astăzi să se bucure de o Românie stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, a precizat premierul.

El s-a referit şi la militarii din Armata României de azi, subliniind devotamentul şi profesionalismul lor.

„Apreciem în egală măsură activitatea şi profesionismul militarilor care astăzi întăresc capacitatea defensivă a ţării, la standarde euro-atlantice, şi activează în teatrele de operaţiuni internaţionale sau misiuni desfăşurate sub egida NATO, OSCE, ONU sau a Uniunii Europene. Sunt adevăraţi profesionişti, oameni devotaţi ţării şi hainei militare, care prin modul în care înţeleg să-şi facă datoria întăresc credibilitatea României în plan extern”, a spus Ludovic Orban.

Prim-ministrul a declarat că România este privită ca un pilon de stabilitate şi securitate în regiune, cu un rol important în apărarea colectivă aliată, „nu doar prin poziţia geografică strategică, ci şi prin îndeplinirea obiectivelor pe care şi le-a asumat pentru consolidarea arhitecturii de comandă şi control a NATO din zona Mării Negre”.

Ludovic Orban a oferit ca „exemple concrete” în acest sens faptul că România a devenit primul aliat de pe flancul estic al NATO care s-a dotat cu sistemul modern de rachete sol-aer Patriot, foaia de parcurs pe zece ani semnată cu partenerii americani privind obiectivele comune din domeniul apărării, modernizarea sectorului apărării şi securitatea în regiunea Mării Negre, dar exerciţiile la care au participat militarii români sau pe care le-a găzduit ţara noastră pentru îmbunătăţirea interoperabilităţii şi capacităţii de apărare pe flancul estic al Alianţei Nord-Atlantice.

De asemenea, premierul şi-a exprimat preocuparea pentru situaţia celor răniţi în diferite teatre de operaţii, menţionând cazul militarilor răniţi în urmă cu câteva zile în Afganistan.

„Le doresc însănătoşire grabnică şi le oferim tot sprijinul medical de care au nevoie. Merită întregul nostru respect şi toată atenţia necesară în aceste momente dificile pentru ei. Suntem alături şi de familiile militarilor care şi-au pierdut viaţa de-a lungul anilor în diverse misiuni de menţinere a păcii în lume, de puţinii veterani de război cu care mai avem onoarea să fim contemporani, de militarii-veterani din teatrele de operaţii şi de toţi cei pentru care cariera militară nu reprezintă doar o aspiraţie personală, ci un mod de a pune umărul la apărarea şi la prestigiul României”, a afirmat Ludovic Orban, informează agerpres.ro

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ”Armata României, demnă de trecutul şi de eroii săi, rămâne pentru poporul român acelaşi reper moral”

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele Klaus Iohannis a declara cu ocazia Zilei Armatei Române că ”Dragostea şi datoria lor față de țară reprezintă exemple durabile pentru generaţia tânără. Armata României, demnă de trecutul și de eroii săi, rămâne pentru poporul român acelaşi reper moral”.

El a participat la ceremonia desfăşurată cu ocazia Zilei Armatei Române la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I.

„În fiecare an, pe 25 octombrie, sărbătorim Armata României şi îi comemorăm pe cei care de-a lungul istoriei au luptat pentru apărarea naţiunii şi a statului român. Îmi exprim astăzi recunoştinţa faţă de eroii ostaşi căzuţi pe câmpul de luptă pentru apărarea patriei şi aduc un omagiu supravieţuitorilor – veteranii de război. Dragostea şi datoria lor faţă de ţară reprezintă exemple durabile pentru generaţia tânără. Armata României, demnă de trecutul şi de eroii săi, rămâne pentru poporul român acelaşi reper moral”, a afirmat Iohannis.

Potrivit şefului statului, România are astăzi o armată „modernă” şi „bine pregătită” care asigură îndeplinirea angajamentelor asumate în cadrul Alianţei Nord-Atlantice şi implementarea politicii de securitate şi apărare comună a Uniunii Europene, informează agerpres.ro

„Dragi militari, în această zi solemnă, mă adresez dumneavoastră, continuatorii tradiţiilor de luptă ale poporului român, care a ştiut întotdeauna să se mobilizeze în vremuri grele şi să lupte cu eroism. În semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi pentru dăruirea cu care s-a implicat în organizarea evenimentelor dedicate Centenarului Războiului pentru Întregirea Neamului, am conferit Medalia Comemorativă ‘Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului’ Ministerului Apărării Naţionale. Militarii noştri, cei aflaţi în prezent în misiuni în ţară sau în cadrul coaliţiilor sau al alianţelor internaţionale, dovedesc că spiritul de sacrificiu, de camaraderie şi de disciplină sunt valori însuşite şi trăsături de caracter definitorii ale poporului român”, a transmis preşedintele Iohannis.

El a adăugat că, în prezent, Armata este privită şi dintr-o altă perspectivă, militarii fiind angajaţi „într-un altfel de război”, cu un inamic „nevăzut” şi „foarte dificil de combătut” – noul coronavirus.

Şeful statului a evidenţiat că implicarea Armatei României „în acest efort naţional”, încă de la debutul pandemiei de COVID-19, „a fost exemplară”.

„Personalul de specialitate şi cele mai adecvate mijloace de care Armata dispune au contribuit semnificativ la protejarea şi salvarea vieţilor cetăţenilor şi la limitarea, pe cât posibil, a răspândirii acestei boli. Salut eforturile medicilor militari şi devotamentul lor total încă de la primele semne ale apariţiei virusului în ţara noastră. Totodată, apreciez implicarea personalului militar şi civil din Armata României care a avut misiuni specifice în perioada instituirii stării de urgenţă şi, ulterior, a declarării stării de alertă, o dovadă în plus a sprijinului consistent dat autorităţilor naţionale în confruntarea cu actuala criză sanitară. Armata României este pregătită nu numai să apere populaţia şi teritoriul împotriva oricărei agresiuni externe, dar şi să sprijine autorităţile centrale şi locale în situaţii de criză”, a subliniat Klaus Iohannis.

El s-a adresat şi studenţilor din anul întâi de la Institutul Medico-Militar, care au depus jurământul militar, menţionând că are convingerea că aceştia vor răspunde „cu cinste” încrederii pe care cetăţenii patriei o au în ei.

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend