Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – CARTIANU, dezănţuit la televiziunea argeşenilor: PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal! 

Publicat

in

– Cartianu depre Viorica Dăncilă: Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?!

Reputatul jurnalist Grigore Cartianu, realizatorul emisiunii VREDE-N FAŢĂ de la Super TV, a răbufnit, vineri seara, în direct la televiziunea argeşenilor. Desi programaseră spre dezbatere alte subiecte, revoltaţi de ultimele evolutii în ancheta crimelor de la Caracal, Grigore Cartianu şi Iulian Uţă au dedicat emisiunea neputinţei unui sistem care continuă să creeze monştri, inclusiv monştri politici. Pe parcursul a aproape două ore de emisie în direct la Super TV, Cartianu a explodat pur si simplu la adresa guvernanţilor. Zeci de cetăţeni din ţară şi străinătate au inroşit telefonul televiziunii în dorinţa de a intra în direct şi a-şi arăta revolta faţă de un sistem incapabil să apere românii. Cum în timpul emisiunii a venit şi anunţul premierului Dăncilă cum că vrea referendum pentru a înăspri pedepsele pentru viol, crimă, Cartianu s-a dezlanuit la adresa acesteia si a coaliţiei aflate la guvernare.

Cartianu depre Viorica Dăncilă: Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?!

„Degeaba melițează Vasilica Dăncilă pe toate ulițele televiziunilor, n-o mai crede nimeni. E la fel de vinovată ca monstrul din Caracal. Degeaba demite ministrul de Interne șefi de Poliție, prefecți și alți cârnați. E prea târziu. E prea dureros. Suntem prea furioși. Prea am fost gazați.
Degeaba fac pe justițiarii gâzii, urșii, ciuvicii și ciutacii televiziunilor de propagandă. Prea mult au fost împotriva justiției. Prea mult au sabotat dreptatea. Prea mult au apărat corupția, hoția, fărădelegea. Nu-i mai crede nimeni. Toți i-au susținut pe ucigașii României. Toți au aplaudat masacrarea legislației penale. Toți ne-au râs în nas când Dragnea, Ciordache și Tudorel au eliberat din pușcării, înainte de termen, criminali, violatori, proxeneți, pedofili, traficanți de minori. Toți au încurajat violența. Toți sunt complicii monstrului din Caracal. Sunt niște nenorociți cu toții. Dăncilă spune acum că va face referendum pentru creșterea pedepselor pentru criminali, tâlhari, violatori. Mi-e silă de tine, nemernico! Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?! De doi ani și jumătate conduci guvernul care a măcelărit justiția prin ordonanțe de urgență și acum ne vorbești de justiție socială?! Ești șefa partidului care a masacrat codurile penale în Parlament și mai îndrăznești să behăi?! Tudorel Toader, monstrul anti-justiție, a fost ministrul meu sau al tău?! Liviu Dragnea, ayatollahul corupției duse până la crimă, a fost șeful meu sau al tău?! Cine a zis că merge să-l viziteze cu evlavie la pușcărie – eu sau tu?! Apropo: dacă vrei să înăsprești legislația penală, poți s-o faci prin Parlament, neisprăvito! Ai majoritate, de ce nu-ți pui senatorii și deputații să ridice mâna? Sau ei votează doar imunitatea pe viață a borfașilor voștri?
Dispari din ochii noștri, rahat-cu-ochi! Suntem prea multe milioane de români care vedem în tine o balegă umană. Nu ne mai otrăvi cu aparițiile tale scârboase! Marș în văgăuna din care te-a scos pușcăriașul de la Rahova!
Monstrul din Caracal s-a dezvoltat pe terenul fertil al guvernării voastre infracționale. Ferocitatea lui de psihopat a fost alimentată de pledoariile anti-justiție de la Antena 3, RTV, TVR 1 și alte latrine. Crimele lui în serie au fost posibile din cauza corupției canceroase din Poliție, a deprofesionalizării acestei instituții prin numiri politice. Ați pus toate lighioanele PSD-iste în funcții mari, bine plătite. Ați creat în Poliție celule mafiote care știu să facă bani pentru voi, termitelor, dar nu știu să prindă un criminal în serie care acționează la vedere.
Nu vă mai încordați mușchii, lipitorilor! Nu mai păcăliți pe nimeni. Voi nu puteți aduce justiție socială, pentru că voi sunteți definiția anti-justiției. Veți fi scuipați pe fiecare uliță, la fiecare colț de stradă. Veți fi scuipați și la vot, încă o dată și încă o dată. Veți fi scuipați ca monstrul din Caracal, pentru că voi sunteți monstrul din Caracal! Dăncilă, Tăricene, Ciordache, Nicolicea, Carmen Dan, uitați-vă în oglindă: o să vi se facă frică de ce vedeți acolo. Voi sunteți monstrul din Caracal!” a spus Grigore Cartianu.

LIVE

Live VERDE` N FAȚĂ cu Grigore Cartianu. Intra in direct cu noi… POLIȚIA …. CĂLARE !?! CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA ARATĂ DEFICIENȚELE GRAVE ALE UNUI SISTEM BOLNAV.Politica naste monstii penali…. Grigore Cartianu vă provoacă la o discutie despre problemele cu care ne confruntam zinic. Suna si tu in direct şi discuta cu Cartianu !NE VEDEM ? DISCUTĂM ? Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 26 iulie 2019

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Vești bune! Asimptomaticii nu îi pot infecta pe cei din jur

Publicat

in

De

Studiu bombă!  Un studiu recent arată că o persoană infectată, dar care nu are simptome, nu transmite virusul mai departe. Din 455 de persoane câte au intrat în contact cu un pacient infectat, dar asimptomatic, niciuna nu a luat boala, arată studiul, conform Mediafax.

Opt cercetători chinezi au făcut primul şi cel mai amplu studiu legat de cât de contagioase sunt persoanele care au infecţia COVID-19, dar nu au simptome ale bolii.

Ei pus o persoană testată pozitiv pentru noul coronavirus, dar asimptomatică, să stea lângă alte 455 de persoane, dintre care 25% cu afecţiuni cardiovasculare. Specialiştii i-au supravegheat atent timp de 5 zile.

După aceea, cele 455 de persoane au fost izolate şi monitorizate cu atenţie. Dintre acestea, doar opt au avut semnele unei infecţii respiratorii, dar niciuna nu a luat virusul SARS-COV-2. Certifică asta testarea PCR, analizele de sânge şi examinarea pulmonară prin tomografie.

Aceste noi date vor schimba cu siguranţă modul în care oamenii se vor raporta la acest virus în viitorul apropiat.

„În momentul în care există un contact prelungit aşa cum se întâmplă în familie sau la locul de muncă, rămâne un risc de a transmite, dar, la nivel de populaţie, atunci când mergem la terase, sau la supermarket, sau în altă parte riscul ca un asimptomatic să transmită este practic foarte, foarte mic, ceea schimbă mult datele problemei pentru că asta înseamnă că, dacă o persoană este asimptomatică şi ne întâlnim cu ea, avem un risc mic de a ne îmbolnăvi, lucru care este diferit faţă de ceea ce ştiam până acum”, explică medicul infecţionist Adrian Marinescu.

Acest studiu ar putea schimba și modul în care se fac internările, iar oamenii se vor gândi dacă le va mai fi teamă când ies din casă.

„Acest studiu ar putea schimba trei elemente în plan practic: persoanele diagnosticate dar asimptomatice cu atât mai mult ar putea să stea acasă, să nu mai fie internate. În al doilea rând nu ar trebui să ne fie teamă în momentul în care ieşim din casă şi venim în contact cu alte persoane, să ne gândim că cei din jur, chiar dacă nu au simptome pot să transmit, riscul e categoric mai mic, în al treilea rând: singurul studiu din România vorbeşte de un procent de 2%, ceea ce înseamnă că 360.000 de români au trecut prin boală. Dacă ne gândim că maximum 20.000 sunt diagnosticaţi, asta înseamnă că, în rest, cei mai mulţi au avut forme asimptomatice. Studiul de faţă cumva ne linişteşte şi ne putem gândi că persoana simptomatică are un risc mic de a ne transmite în momentul în care ne întâlnim cu diverse ocazii”, mai spune Dr. Marinescu.

Studiul cercetătorilor chinezi este indexat de prestigioasa National Library of Medicine şi a fost trimis deja experţilor OMS pentru o reacţie din partea acestora.

Citește și:

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Economiei a făcut anunțul! Când s-ar putea redeschide mall-urile

Publicat

in

De

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni seară, la TVR, că românii ar putea să nu mai stea 14 zile în izolare la întoarcerea din vacanța în străinătate, iar mall-urile s-ar putea deschide la mijlocul lunii iunie.

„Aș numi așa de o zonă a liberalizării de întoarcere în țară. Eu sunt optimist că începând cu 15 iunie nu va mai fi nevoie de această intrare în izolare, după ce revii în țară. Vrem să relaxăm și mai mult măsurile. Nu vorbesc doar de Bulgaria și Grecia, ci și de țările care au o incidență a cazurilor mică.

Mâine, (n.r. marți) la ora 3, am o întânire cu reprezentanții mall-urilor. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor 2 săptămâni, să deschidem magazinele. Vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu.

Citește și:

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend