Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – CARTIANU, dezănţuit la televiziunea argeşenilor: PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal! 

Publicat

in

– Cartianu depre Viorica Dăncilă: Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?!

Reputatul jurnalist Grigore Cartianu, realizatorul emisiunii VREDE-N FAŢĂ de la Super TV, a răbufnit, vineri seara, în direct la televiziunea argeşenilor. Desi programaseră spre dezbatere alte subiecte, revoltaţi de ultimele evolutii în ancheta crimelor de la Caracal, Grigore Cartianu şi Iulian Uţă au dedicat emisiunea neputinţei unui sistem care continuă să creeze monştri, inclusiv monştri politici. Pe parcursul a aproape două ore de emisie în direct la Super TV, Cartianu a explodat pur si simplu la adresa guvernanţilor. Zeci de cetăţeni din ţară şi străinătate au inroşit telefonul televiziunii în dorinţa de a intra în direct şi a-şi arăta revolta faţă de un sistem incapabil să apere românii. Cum în timpul emisiunii a venit şi anunţul premierului Dăncilă cum că vrea referendum pentru a înăspri pedepsele pentru viol, crimă, Cartianu s-a dezlanuit la adresa acesteia si a coaliţiei aflate la guvernare.

Cartianu depre Viorica Dăncilă: Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?!

„Degeaba melițează Vasilica Dăncilă pe toate ulițele televiziunilor, n-o mai crede nimeni. E la fel de vinovată ca monstrul din Caracal. Degeaba demite ministrul de Interne șefi de Poliție, prefecți și alți cârnați. E prea târziu. E prea dureros. Suntem prea furioși. Prea am fost gazați.
Degeaba fac pe justițiarii gâzii, urșii, ciuvicii și ciutacii televiziunilor de propagandă. Prea mult au fost împotriva justiției. Prea mult au sabotat dreptatea. Prea mult au apărat corupția, hoția, fărădelegea. Nu-i mai crede nimeni. Toți i-au susținut pe ucigașii României. Toți au aplaudat masacrarea legislației penale. Toți ne-au râs în nas când Dragnea, Ciordache și Tudorel au eliberat din pușcării, înainte de termen, criminali, violatori, proxeneți, pedofili, traficanți de minori. Toți au încurajat violența. Toți sunt complicii monstrului din Caracal. Sunt niște nenorociți cu toții. Dăncilă spune acum că va face referendum pentru creșterea pedepselor pentru criminali, tâlhari, violatori. Mi-e silă de tine, nemernico! Îmi vine să vomit când te văd, escroaco! Tu vorbești de înăsprirea legislației penale?! De doi ani și jumătate conduci guvernul care a măcelărit justiția prin ordonanțe de urgență și acum ne vorbești de justiție socială?! Ești șefa partidului care a masacrat codurile penale în Parlament și mai îndrăznești să behăi?! Tudorel Toader, monstrul anti-justiție, a fost ministrul meu sau al tău?! Liviu Dragnea, ayatollahul corupției duse până la crimă, a fost șeful meu sau al tău?! Cine a zis că merge să-l viziteze cu evlavie la pușcărie – eu sau tu?! Apropo: dacă vrei să înăsprești legislația penală, poți s-o faci prin Parlament, neisprăvito! Ai majoritate, de ce nu-ți pui senatorii și deputații să ridice mâna? Sau ei votează doar imunitatea pe viață a borfașilor voștri?
Dispari din ochii noștri, rahat-cu-ochi! Suntem prea multe milioane de români care vedem în tine o balegă umană. Nu ne mai otrăvi cu aparițiile tale scârboase! Marș în văgăuna din care te-a scos pușcăriașul de la Rahova!
Monstrul din Caracal s-a dezvoltat pe terenul fertil al guvernării voastre infracționale. Ferocitatea lui de psihopat a fost alimentată de pledoariile anti-justiție de la Antena 3, RTV, TVR 1 și alte latrine. Crimele lui în serie au fost posibile din cauza corupției canceroase din Poliție, a deprofesionalizării acestei instituții prin numiri politice. Ați pus toate lighioanele PSD-iste în funcții mari, bine plătite. Ați creat în Poliție celule mafiote care știu să facă bani pentru voi, termitelor, dar nu știu să prindă un criminal în serie care acționează la vedere.
Nu vă mai încordați mușchii, lipitorilor! Nu mai păcăliți pe nimeni. Voi nu puteți aduce justiție socială, pentru că voi sunteți definiția anti-justiției. Veți fi scuipați pe fiecare uliță, la fiecare colț de stradă. Veți fi scuipați și la vot, încă o dată și încă o dată. Veți fi scuipați ca monstrul din Caracal, pentru că voi sunteți monstrul din Caracal! Dăncilă, Tăricene, Ciordache, Nicolicea, Carmen Dan, uitați-vă în oglindă: o să vi se facă frică de ce vedeți acolo. Voi sunteți monstrul din Caracal!” a spus Grigore Cartianu.

LIVE

Live VERDE` N FAȚĂ cu Grigore Cartianu. Intra in direct cu noi… POLIȚIA …. CĂLARE !?! CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA ARATĂ DEFICIENȚELE GRAVE ALE UNUI SISTEM BOLNAV.Politica naste monstii penali…. Grigore Cartianu vă provoacă la o discutie despre problemele cu care ne confruntam zinic. Suna si tu in direct şi discuta cu Cartianu !NE VEDEM ? DISCUTĂM ? Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 26 iulie 2019

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Profi a deschis 20 de magazine noi în iunie. Câte supermarketuri sunt pe teritoriul României în prezent?

Publicat

in

Retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, a deschis în luna iunie 20 de magazine noi. Compania este cel mai extins jucător din comerțul local, având deschise undeva la 1.300 de supermarketuri și magazine de proximitate.

În ciuda crizei de Coronavirus și a tuturor cazurilor noi depistate în ultimele zile, lanțul de magazine Profi, controlat de fondul de investiții Mid Europa Partners, continuă expansiunea în ritmul obișnuit, deschizând în luna iunie 20 de noi magazine. Rețeaua s-a apropiat de 1.300 de unități prezente în peste 500 de localități din România.

Anul trecut retailerul activ pe segmentul supermarketuri și proximitate modernă a deschis 260 de magazine noi, ajungând la finalul anului 2019 la un număr de 1.184 de magazine.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incendiu la Curtea de Argeș – Un cap tractor a fost cuprins de flăcări

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp, toți pompierii de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit la un incendiu ce a izbucnit la un cap tractor, care avea legată de el o cisternă goală, folosită la transportul unei pulberi din compoziția asfaltului. Incidentul a avut loc chiar pe strada de lângă sediul unității de pompieri din Curtea de Argeș. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat rapid, eliminându-se, astfel, alte pericole

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend