Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Căprioară rănită, salvată de jandarmi din curtea unei fabrici din judeţul Braşov

Publicat

in

Jandarmii de la la Gruparea Mobilă Braşov au intervenit, duminică, pentru salvarea unei căprioare rănite, care era blocată în curtea unei fabrici. Animalul a fost tratat şi eliberat în pădure, relatează News.ro.

JandarmFoto: Cateyeperspective | Dreamstime.com

„În această seară, un apel la 112 i-a trimis pe colegii noştri de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov într-o misiune ce se deosebeşte de cele zilnice. O căprioară rătăcită şi blocată în curtea unei fabrici avea nevoie de ajutor. Ajunşi la faţa locului şi, apropiindu-se de ea, colegii noştri au constat că aceasta era rănită la un picior”, a transmis, duminică seară, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că jandarmii au cerut sprijin reprezentanţilor Asociaţiei Direcţia pentru Monitorizarea şi Protecţia Animalelor şi Institutului de Cercetări Silvice.

”După o muncă de echipă, au reuşit să tranchilizeze căprioara şi să îi trateze rana”, au mai transmis jandarmii.

Aceştia au precizat că, după ce s-au asigurat că animalul este bine şi că şi-a revenit, au eliberat căprioara aproape de pădure, în mediul ei natural.

_____

(Foto articol © Cateyeperspective | Dreamstime.com)

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Luciano Spalletti, decizie surprinzătoare după ce a câștigat titlul cu Napoli

Publicat

in

Luciano Spalletti a reușit să-i aducă lui Napoli primul titlu după o așteptare de 33 de ani, dar este puțin probabil că antrenorul să se afle pe banca tehnică în sezonul viitorul.

Luciano SpallettiFoto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Luciano Spalletti a cerut un „an sabatic”

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, a afirmat că Spalletti „a cerut un an sabatic” și va părăsi clubul. Anunțul a fost făcut într-o emisiune televizată.

„Spalletti este un om liber. Când cineva vine la tine şi îţi spune: am făcut tot ce am putut, un ciclu din viaţa mea s-a încheiat, am un contract cu tine, dar aş prefera să am un an sabatic… Ce faci? Eşti împotrivă?

El a oferit tot, îi mulţumesc, iar acum este bine ca el să continue să facă ceea ce vrea să facă” – Aurelio De Laurentiis, în cadrul emisiunii Che tempo che fa.

Luciano Spalletti, care la 64 de ani a devenit cel mai în vârstă antrenor care a câştigat un Scudetto, nu a confirmat niciodată oficial dorinţa sa de a pleca.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Incendiu la mansarda unei clădiri pe Calea Dorobanți / Trafic restricționat în zonă

Publicat

in

UPDATE 08.55 – ISUBIF anunță că se actionează la exterior pe toate laturile clădirii, respectiv la interior în mansardă. Totodată, se acționează pentru îndepărtarea învelitorii din tabla pentru a realiza accesul la structura acoperișului.

content-image

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend