Conecteaza-te cu noi

Campulung

VIDEO – Camionul militar a fost scos din rapa de la Dambovicioara

Publicat

in

In urma cu putin timp si dupa blocarea drumului national dintre Campulung si Brasov, camionul ucigas apartinand armatei a fost scos din rapa. Operatiunea a durat mai bine de o ora. Camionul va fi expertizat si folosit ca proba in ancheta mortii celor 3 militari argeseni.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/690025774536101/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 
 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Un nou maraton de vaccinare în Argeș! VEZI ÎN CE COMUNE și CE VACCINURI sunt disponibile

Publicat

in

De

Imunizarea va fi făcută atât în centrele fixe cât și în teren, cu toate echipele medicale disponibile.

Lista localităților în care vor fi echipe mobile în acest sfârșit de săptămână:

Sâmbătă: – comuna Brăduleț, ora 9, la Căminul Cultural Brăduleț;

  • comuna Căldăraru, ora 9, la Căminul Cultural Căldăraru;
  • comuna Mălureni, ora 9, la sediul Primăriei;

Duminică: – comuna Arefu, ora 9, la sediul Primăriei;

  • comuna Schitu Golești, ora 9.30, la Căminul Cultural Schitu Golești;
  • comuna Tigveni, ora 9, la sediul Primăriei Tigveni.

Vaccinarea va fi făcută cu Pfizer sau Johnson&Johnson.

Deja intrăm în perioada sărbătorilor de iarnă pe care toți ne dorim să le petrecem alături de familie, de prieteni, de toți cei dragi. Să nu ne lăsăm amăgiți de cifre și să nu uităm că virusul nu a plecat. Îi îndemn pe argeșeni să se vaccineze.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Adrian Miuțescu și-a dat demisia din PNL – DECLARAȚII

Publicat

in

De

Deputatul Adrian Miuțescu și-a dat astăzi demisia din Partidul Național Liberal, alături de Ludovic Orban și ceilalți parlamentari liberali dezafiliați. Deputatul argeșean și-a depus demisia la sediul PNL, din capitală, după 31 de ani în care a fost membru al partidului, perioadă în care a ocupat mai multe funcții de conducere și de demnitate publică.

“Am luat această decizie cu mare greutate, după 31 de ani în care am fost membru PNL. În acest timp, am participat la toate campaniile electorale, la toate congresele partidului și evenimentele importante din PNL. Dar ce s-a întâmplat în ultimul timp în Partidul Național Liberal a depășit orice limită.

Am sperat până în ultima clipă că noua conducere a partidului va schimba direcția negocierilor pentru formarea Guvernului și nu va gira o alianță cu PSD. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Încă din timpul campaniilor electorale de anul trecut au fost membri PNL Argeș care au sabotat eforturile candidaților și ale echipei de campanie. În timpul alegerilor interne, care au culminat cu congresul partidului, din septembrie, s-a dus o luptă murdară care a avut drept scop ruperea coaliției de dreapta și îndreptarea partidului către o alianță cu PSD. Toate acestea au fost dezamăgiri pe care le-am trăit ca membru al Partidului Național Liberal.

Vreau să le mulțumesc argeșenilor, electoratului de dreapta, celor care m-au votat de două ori să îi reprezint în Parlamentul României. Sper să înțeleagă gestul meu așa cum trebuie. În campania electorală le-am promis românilor că vom dezvolta România și ne-am angajat că vom face reforme esențiale pentru modernizarea țării. Fără o coaliție a forțelor de centru-dreapta, aceste promisiuni nu mai pot fi îndeplinite. Aleg să nu trădez voturile primite din partea electoratului de dreapta și mă delimitez de tot ceea ce se întâmplă în prezent la vârful Partidului Național Liberal.

Mă voi bate în continuare pentru proiectele Argeșului, din postura de parlamentar, chiar dacă nu mai sunt membru PNL. Am ținut și țin la istoria PNL, motiv pentru care mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Am onorat istoria partidului de câte ori am avut ocazia și voi acționa în continuare ca un liberal autentic, apărând valorile de dreapta și susținând dezvoltarea județului Argeș”, a declarat deputatul argeșean Adrian Miuțescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend