Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – Balul Bobocilor, la Colegiul ”Vlaicu Vodă”, o ediție de colecție: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, Miss și Mister Boboc 2019

Publicat

in


Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș și-a desemnat, vineri seara, într-un eveniment de cea mai bună calitate, câștigătorii Balului Bobocilor 2019. Titlurile de Miss și Mister au fost câștigate în acest an de Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, care vor reprezenta cu mândrie generația clasei a IX-a, iar premiile de Popularitate au ajuns la Ștefan Denisa și Baciu Sebastian. Miss și Mister Boboc au fost premiați de cunoscuta artista de muzica pop Nicole Cherry, invitata specială a serii. Aceasta a susținut un electrizant show în fașa unei săli arhipline.

Miss și Mister Boboc: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu
Miss și Mister Boboc: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu

Ediția din acest an a tradiționalului eveniment a fost un spectacol dominat de talent, bun gust și spirit de echipă pentru care organizatorii – elevii clasei a XII-a A şi dirigintele Nina State – merită felicitări. Felicitări merită si prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și Lavinia Pletea și Ștefan Papa. Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, vineri seara, pe scena Centrului de Cultură și Arte, șase perechi de boboci: Leonard Popescu, IX B şi Bianca Prună, IX C; Alexandru Atanasescu, IX A şi Miruna Stănciulescu, IX F; Iulian Matei, IX B şi Iulia Uţă, IX G; Dragoş Săroi, IX B şi Ioana Ştefănescu, IX G; George Baciu, IX B şi Denisa Ştefan, IX E; Sebastian Baciu, IX C şi Andreea Carmina Iorga, IX D.

Prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și  Lavinia Pletea și Ștefan Papa
Prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și Lavinia Pletea și Ștefan Papa


Tema balului din acest an a fost „CENTENAR”, asta pentru că, așa cum știți, CNVV a împlinit 100 ani de activitate în sujba educației și învățământului. Cei 12 pretendenți la trofee au avut trecut prin mai multe probe de foc, printre care prezentare, cultură generală, probă surpriză, dar și momente în care au demonstrat cât de pregătiți sunt chiar și la dans sau interpretare. Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună atât prin creativitate cât și prin inteligență și talent, însă, la final, doar doi, Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister Boboc 2019. La reușita spectacolului au contribuit și sponsorii.


Miss Boboc 2019 : Iulia Uță , IX G
Mister Boboc 2019: Atanasescu Alexandru, IX A
Premiu popularitate: Mister Centenar – Baciu Sebastian, IX C
Miss Centenar, Ștefan Denisa, IX E
Locul II – Miruna Stănciulescu
Leonard Popescu
Locul III – Ioana Ștefănescu
Dragoș Săroi
Locul IV – Bianca Prună
Goerge Baciu
Locul V – Carmina Iorga
Iulian Matei

CLICK PE FOTO PENTRU A MĂRI….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban vine cu explicații! Motivul pentru care a devenit vegetarian în urmă cu 20 de ani

Publicat

in

De

Premierul României nu mai ştie ce gust are carnea de foarte multă vreme. Şi nu are legătură cu faptul că, după declaraţia sa de avere, ar fi trăit împreună cu fiul şi cu soţia din modica sumă de 3000 de lei pe lună.

Ultimul preparat pe bază de carne, din care Ludovic Orban s-a ospătat acum 19 ani, a fost un biftec tartar. Premierul a hotărât să nu mai mănânce carne în timp ce îţi petrecea luna de miere, la Predeal. „Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.

Vezi și:

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marius Budăi o critică pe Violeta Alexandru: A fost o dezinformare

Publicat

in

De

Marius Budai, fosul ministru al Muncii în Cabinetul Dăncilă, o critică pe actuala şefă de la Muncă, Violeta Alexandru, care a vorbit sâmbătă despre blocaje la nivelul a zeci de mii de dosare.

“A fost o dezinformare. S-a apărut prima dată cu 45.000 de dosare, după 14.000, apoi 8.000. Efectul cel mai nociv al acestor dosare este următorul. Multe din aceste dosare proveneau din rândul celor care au avut stagiu de cotizare realizat în țările Uniunii Europene.

Ori schimbul de documente cu unele țări durează foarte mult. Poate să ajungă și la 12-18 luni. După un an, un an și jumătate aceste dosare erau rezolvate, acelui om, pe principiul retroactivității, i se putea da pensia de la data înscrierii.

Angajații din Casele de Pensii, panicați de ceea ce doamna ministru a produs în comunicarea publică, au rezolvat într-adevăr acele dosare, dar cum: cu decizie de respingere. Dăm frumos la număr, la indicator, dar omul, când va primi decizia acasă va trebui să depună o nouă cerere”, a declarat Budăi pentru România TV.

Vezi și:

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend