Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – Balul Bobocilor, la Colegiul ”Vlaicu Vodă”, o ediție de colecție: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, Miss și Mister Boboc 2019

Publicat

in


Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș și-a desemnat, vineri seara, într-un eveniment de cea mai bună calitate, câștigătorii Balului Bobocilor 2019. Titlurile de Miss și Mister au fost câștigate în acest an de Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, care vor reprezenta cu mândrie generația clasei a IX-a, iar premiile de Popularitate au ajuns la Ștefan Denisa și Baciu Sebastian. Miss și Mister Boboc au fost premiați de cunoscuta artista de muzica pop Nicole Cherry, invitata specială a serii. Aceasta a susținut un electrizant show în fașa unei săli arhipline.

Miss și Mister Boboc: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu
Miss și Mister Boboc: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu

Ediția din acest an a tradiționalului eveniment a fost un spectacol dominat de talent, bun gust și spirit de echipă pentru care organizatorii – elevii clasei a XII-a A şi dirigintele Nina State – merită felicitări. Felicitări merită si prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și Lavinia Pletea și Ștefan Papa. Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, vineri seara, pe scena Centrului de Cultură și Arte, șase perechi de boboci: Leonard Popescu, IX B şi Bianca Prună, IX C; Alexandru Atanasescu, IX A şi Miruna Stănciulescu, IX F; Iulian Matei, IX B şi Iulia Uţă, IX G; Dragoş Săroi, IX B şi Ioana Ştefănescu, IX G; George Baciu, IX B şi Denisa Ştefan, IX E; Sebastian Baciu, IX C şi Andreea Carmina Iorga, IX D.

Prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și  Lavinia Pletea și Ștefan Papa
Prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și Lavinia Pletea și Ștefan Papa


Tema balului din acest an a fost „CENTENAR”, asta pentru că, așa cum știți, CNVV a împlinit 100 ani de activitate în sujba educației și învățământului. Cei 12 pretendenți la trofee au avut trecut prin mai multe probe de foc, printre care prezentare, cultură generală, probă surpriză, dar și momente în care au demonstrat cât de pregătiți sunt chiar și la dans sau interpretare. Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună atât prin creativitate cât și prin inteligență și talent, însă, la final, doar doi, Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister Boboc 2019. La reușita spectacolului au contribuit și sponsorii.


Miss Boboc 2019 : Iulia Uță , IX G
Mister Boboc 2019: Atanasescu Alexandru, IX A
Premiu popularitate: Mister Centenar – Baciu Sebastian, IX C
Miss Centenar, Ștefan Denisa, IX E
Locul II – Miruna Stănciulescu
Leonard Popescu
Locul III – Ioana Ștefănescu
Dragoș Săroi
Locul IV – Bianca Prună
Goerge Baciu
Locul V – Carmina Iorga
Iulian Matei

CLICK PE FOTO PENTRU A MĂRI….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Rareș Bogdan, reacție dură la adresa USR-PLUS: ‘Să nu mai încerce să-i găsească tot felul de noduri în papură’

Publicat

in

De

Europarlamentarul Rareș Bogdan i-a acuzat pe cei de la USR-PLUS că nu îl susțin, așa cum fac liberalii, pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Îl rog pe domnul Dan Barna, îl rog pe domnul Năsui, îl rog cu respect pe domnul Dacian Cioloș să-l susțină pe Nicușor Dan așa cum o facem noi pentru că noi ne-am dovedit maturi. De asemenea, îi rog pe colegii mei care sunt ceva mai radicali împotriva unui om extrem de bun, care are peste 40% în toate sondajele, e vorba de domnul Dan Cristian Popescu, să nu mai încerce să-i găsescă tot felul de noduri în papură”, a spus Rareș Bogdan.

Preşedintele PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a răspuns, duminică, apelului la înţelepciune făcut de liderul PNL Ludovic Orban pentru formarea unei alianţe pentru desemnarea candidaţilor la primăriile de sector.

Vlad Voiculescu a afirmat că singura condiţie pe care USR-PLUS o pune pentru realizarea unei alianţe pentru Bucureşti este desemnarea unor candidaţi care să nu fie doar anti-PSD, ci și să nu fi avut legături cu PSD în ultimii 10-15 ani.

“Singura condiţie pe care o punem în crearea unei alianţe la nivel de Bucureşti este să avem candidaţi la primăriile de sector care să nu fie doar anti-PSD, ci candidaţi care să nu fi avut vreo legătură solidă cu PSD în ultimii 10-15 ani. E o chestiune extrem de rezonabilă.

Am văzut că domnul Ludovic Orban face apel la înţelepciune. Eu cred că înţelepciune nu înseamnă să pretinzi că poţi câştiga alegerile singur atunci când în ultimii 15 ani nu ai depăşit 15%. Înţelepciune înseamnă să oferim o alternativă bucureştenilor. Credem că e nevoie cu adevărat de o schimbare, de aceea singura condiţie pe care o punem este ca şi candidaţii propuşi să fie anti-PSD.”, a declarat Vlad Voiculescu, preşedintele PLUS Bucureşti, conform Antena3.ro.

Citește și:

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

Mare atenție, șoferi! Lipsa acestui document vă poate aduce amenzi de mii de lei

Salarii mai mari doar pentru’șmecheri’! Cine sunt cei care vor încasa mai mulți bani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raluca Turcan, ieșire la adresa magistraților: ‘Sunt cerințe minime pentru respectarea statului de drept’

Publicat

in

De

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că CCR a dat lovitura de grație Justiției, chiar de ziua ei și le mulțumește tuturor magistraților și profesioniștilor care pun umărul, alături de această guvernare, pentru a îndrepta legile Justiției.

„În niciun an nu s-a întâmplat să sărbătorim Ziua Justiţiei cu o decizie a CCR care să pună în pericol sănătatea şi siguranţa publică, aşa cum se întâmplă astăzi. Niciodată nu s-a întâmplat ca, într-un context de criză, Curtea să refuze statului dreptul de a-şi proteja cetăţenii şi sănătatea publică.

Orice reformă instituţională cere timp şi efort, cu atât mai mult atunci când este vorba despre instituţii independente, chemate să facă dreptate. Este un proces pe care deja l-am început, odată cu referendumul de anul trecut, şi pe care avem motive absolut legitime pentru a-l duce la capăt, cu bine”, a scris viceprim-ministrul, duminică, pe Facebook.

În opinia sa, acest lucru înseamnă depolitizarea actului de justiţie, toleranţă zero faţă de corupţie, iar profesionalismul şi integritatea să fie criteriile unice de promovare în sistem a celor chemaţi să înfăptuiască binele public.

„Sunt cerinţe minime pentru respectarea statului de drept, atât în ceea ce priveşte reforma CCR – absolut necesară astăzi, cât şi cea a sistemului de justiţie în ansamblul său. Vreau să îi felicit pe toţi aceia care şi-au înţeles menirea ca parte a sistemului de justiţie şi au înţeles să rămână drepţi şi independenţi în judecata lor.

Le mulţumesc tuturor magistraţilor şi profesioniştilor care pun umărul, alături de această guvernare, pentru a îndrepta legile Justiţiei, ani de-a rândul mutilate în interesul unui grup privilegiat al puterii. Sprijinul lor ne este absolut necesar pentru a întări justiţia din România şi vom continua dezbaterile deja începute pentru finalizarea proiectelor de lege”, conchide Raluca Turcan.

Citește și:

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

Mare atenție, șoferi! Lipsa acestui document vă poate aduce amenzi de mii de lei

Salarii mai mari doar pentru’șmecheri’! Cine sunt cei care vor încasa mai mulți bani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend