Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | ARGEȘUL SUB TALPA PSD – Abia după 30 de ani se repară DN 65A ! Pesediștii Mînzînă și Bucura Oprescu s-au minunat la fața locului

Publicat

in

După 30 de ani de domnie PSD în județ, pe Drumul Național 65A (Pitești-Costești-Roșiorii de Vede) se fac lucrări de asfaltare. Prezent la locul lucrărilor, reprezentantul CNAIR, Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București a spus că se vor reabilita mai multe drumuri din județul Argeș. „Vor fi făcute lucrări și pe DN 73C, vom începe reparațiile pe zona Curtea de Argeș și spre limita cu Râmnicu Vâlcea. Vom continua cu lucrări pe DN 73 D, în zona orașului Mioveni și vom continua reparațiile și investițiile pe DN 7C, pe Transfăgărășan, cu zone de consolidări, covor asfaltic, marcaje și reparații. Avem în plan și lucrări de sistematizare, sensurile giratorii de la ieșirea din Pitești către Câmpulung și noi intersecții create pentru eficientizarea traficului”. – a declarat Cătălin Șomode.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev lansează scenariul creării unei noi Românii Mari: ‘Politicienii români de multă vreme joacă hore politice în jurul Republicii Moldova’

Publicat

in

De

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, consideră posibilă nu intrarea directă a Republicii Moldova în Uniunea Europeană, ci prin crearea „unei noi Românii Mari”.

„Republica Moldova s-a așezat la coada lungă la intrarea în UE, întinsă pe decenii. Drum bun! Doar că se vrea mai repede. De aceea mult mai de actualitate devine o altă modalitate de obținere a calității de membru în UE: crearea unei noi Românii Mari„, a scris politicianul astăzi pe rețeaua de socializare Telegram, răspunzând la întrebarea agenției Tass cât de repede va putea adera Republica Moldova la Uniunea Europeană, citează rador.ro.

El a arătat că „politicienii români de multă vreme joacă hore politice în jurul Republicii Moldova”.

Medvedev a reamintit faptul că acum acest lucru se petrece în sensul direct al cuvântului. „Deputații au încheiat prima ședință comună din istorie a parlamentelor Republicii Moldova și României cu executarea unui dans în care s-au luat de mână. Arăta foarte amuzant„, a remarcat Medvedev.

Însă consecințele pot fi ceva mai puțin comice„, a conchis vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Economia UE, la un pas de recesiune? Premierul Belgiei avertizează: ‘Trebuie să formăm un bloc energetic. Dacă operăm toți pe cont propriu, ne vom duce singuri în jos’

Publicat

in

De

Premierul belgian Alexander De Croo a atras atenția că statele membre ale Uniunii Europene (UE) trebuie să înceapă să cumpere energie în mod colectiv şi să implementeze plafonarea preţurilor la gaze, pentru a preveni o criză majoră în următoarea iarnă.

Trebuie să formăm un bloc energetic. Dacă operăm toţi pe cont propriu, ne vom duce singuri în jos„, a declarat oficialul, transmite Reuters.

Acesta a adăugat: „Trebuie să începem să cumpărăm energie în mod colectiv, trebuie să implementăm plafonarea preţurilor şi trebuie să facem împreună planuri pentru a trece iarna„.

„Dacă nu acordăm atenţie acestei probleme, atunci întreaga economie a UE va intra în recesiune, cu toate consecinţele„, a avertizat premierul belgian.

Blocul comunitar a răspuns la război cu o neobişnuită rapiditate şi unitate, dar unele sancţiuni, cum ar fi planificatul embargo asupra importurilor de petrol rusesc, au repercursiuni asupra economiilor UE, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Olaf Scholz, mesaj de forță către europeni: ‘Toți împreună suntem foarte, foarte bine pregătiți pentru provocarea dificilă legată de importurile de combustibili din Rusia’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend