Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ACUM! S-a aruncat în baraj ca să se omoare

Publicat

in

În urma cu puțin timp un apel la 112 a anunțat o tentativa suicid. Potrivit informațiilor, o persoana s-a aruncat în lacul de la barajul Budeasa. La fața locului intervin 1 autospeciala , 1 barcă și SMURD de la det Pitești.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BUCURIA LUI MITROFAN ! Sălile de păcănele se vor redeschide – ȘEFUL CAS ARGES nu se va plictisi

Publicat

in

De

Coronavirusul schimbă regulile și în cazinouri și în casele de pariuri sportive. Consilierul guvernamental în domeniu estimează redeschiderea industriei jocurilor de noroc pe 15 iunie. Până atunci, statul român plătește zeci de milioane de euro pe șomajul tehnic încasat de angajați din sălile de păcănele. Vestea redeschiderii barurilor cu păcănele il bucură si pe liberalul Cristian Mitrofan, cel supranumit „Cristi Păcănele” si promovat de televiziunile nationale ca fiind neavenitul de la Casa de Asigurări de Sănătate Arges. Acesta mai are cateva baruri cu păcănele, după ce a fost evacuat, recent, din alta locatie unde nu isi platise chiria.

Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc: „Noi, de la jocuri de noroc, fiind închiși odată cu restaurantele, estimăm că tot pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc”.

Pandemia a schimbat regulile in cazinouri și designul aparatelor de păcănele. Pariorii vor purta măști! Și… nu se mai putea mișca când vor și cum vor, de la un aparat, la altul.

Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc: „Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul… Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!”

4.000 de euro anual plătesc operatorii statului pentru fiecare aparat. Taxele CASINO sunt percepute însă anticipat, iar din cauza inactivității din ultimele luni, patronatul estimează că 30% din operatorii care au închis în martie vor rămâne închiși.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO Klaus Iohannis și-a IEȘIT DIN FIRE și a LOVIT cu pumnul pupitrul de la care făcea declarații de presă

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis și-a ieșit din fire în timpul declarațiilor de presă susținute după ședința CSAT în care s-a stabilit strategia de apărare națională pentru 2020-2024. După ce a citit un discurs extrem de lung despre măsurile luate, Iohannis a răbufnit  spre final și a lovit cu pumnul pupitrul de la care vorbea.

Prompterul păcătos. Cineva a încurcat-o la Cotroceni.

Publicată de Florin Puşcaş pe Miercuri, 27 mai 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend