Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – ACUM, mesaje prin megafon pe străzile din Argeș din mașinile Poliției ! La 22:00 intră în vigoare Ordonanța Militară

Avatar

Publicat

in

Așa cum s-a anunțat, de la ora 22:00 a acestei seri intră în vigoare restricțiile impuse de guvern pentru combaterea răspândirii COVID-19. In acest sens, pentru a avertiza populația, masini ale poliției patrulează printre blocurile din orasul Tololoveni și în cartierul Popa Șapcă din Pitești. Cu sirene și girofar, oamenii legii anunță populația de interzicerea circulatiei după ora 22:00.

”Stați în casă, Ieșiți numai pentru a merge la serviciu sau pentru urgențe. Suntem aici pentru sănătatea dumnevoastră…”, se aude min megafoanele masinilor Poliției.

Reamintim ca măsurile au fost anunțate, aseară, în conferința de presă de la sediul MAI de către ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela și de secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat. 
Printre rescricțiile majore se numără interzicerea circulației pentru un grup mai mare de trei persoane. Ziua, în intervalul 06:00 – 22:00 se recomandă mersul la serviciu, pentru asistență medicală, cumpărături esențiale și deplasări scurte în apropierea casei.Noaptea, în intervalul 22:00 – 06:00, deplasările se vor face numai cu adeverințe de la serviciu sau declarație pe propria răspundere. Măsura intră in vigoare luni, ora 22:00.

video: Alin Albescu

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Sorin Grindeanu continuă atacul la adresa PNL: Guvernul PNL a eșuat.Să le luăm pe rând

Avatar

Publicat

in

De

„Prima obligație a oricărui guvern este de a-și proteja cetățenii. Această sarcină pe care trebuie să o aibă orice Guvern include patru mari direcții, din punctul meu de vedere: sănătatea cetățenilor, economia națiunii, locurile de muncă, care se translatează inclusiv spre familie, pentru că un loc de muncă înseamnă siguranță și nu în ultimul rând protejarea securității naționale.

Sunt cele patru domenii de care trebuie să țină seama orice Guvern.

Din punctul nostru de vedere, Guvernul PNL a eșuat în acest demers. Să le luăm pe rând. Pandemie – eșuat, Educație – eșuat, protecția locurilor de muncă – eșuată, apărarea puterii de cumpărare a românilor – eșuată.

În centrul programului nostru de guvernare, ca să fiu scurt, se află un lucru simplu: siguranța locului de muncă. Pentru că în această perioadă pe care o traversăm, noi cu toții, a avea un loc de muncă înseamnă de fapt cheia oricărui program de guvernare.

Ce am văzut noi în aceste luni? Am văzut bani aruncați în economie, atâți câți au fost, din punctul nostru de vedere puțini comparativ cu programe foarte bine țintite din state vest-europene, care s-au dus ca apa în nisip.

De fapt, ce au făcut concret? Au trimis românii în șomaj tehnic, urmând ca lunile viitoare, să treacă în șomaj efectiv, fără a stimula economia națională.

Cred că modul în care am gândit, și anume că siguranța locului de muncă reprezintă cheia în perioada următoare, este cheia programului nostru de guvernare”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit antena3

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea: Sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare

Avatar

Publicat

in

De

Gabriela Firea afirmă din nou că alegerile din Bucureşti au fost fraudate masiv, ba mai mult, PNL ar pregăti și fraudarea alegerilor parlamentare.

„Teama mea este că dacă nu se iau măsuri ferme şi în special am înţeles că va exista şi o iniţiativă parlamentară în sensul unei discuţii oficiale cu instituţiile care organizează alegerile, sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare

Cum alfel cum vă explicaţi faptul că deşi în acest moment familia social-democrată are un procent mare de încredere în rândul populaţiei din România, totuşi ei exclud votul românilor şi se gândesc deja la o posibilă guvernare doar cu entităţile politice din zona de dreapta.

Dacă aţi observat, în aceste zile îşi dispută premierul, care este mai deştept, care este mai frumos, dar premier care să provină ori de la PNL, ori de la USR. Dacă va câştiga PSD alegerile, cum să dea PNL-ul sau USR-ul premierul. Unde e democraţia”, a declarat, duminică seara, la România TV, Gabriela Firea.

Citește și: Adio petreceri de Crăciun! Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi’

Medicul Cristian Oancea, avertisment dur: ‘Am refuzat un copil de 10 ani și mi s-a rupt sufletul pentru că nu mai avem locuri’

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend