Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ACUM! Grav accident în Argeș cu multiple victime

Avatar

Publicat

in

Un grav accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp, pe DN 73 în comuna Stâlpeni, sat Radesti. Doua autoturisme s-a izbit frontal. Potrivit ISU Arges una sunt 4 victime. Una a decedat, alta este in stare foarte grava si este resucitata iar altele doua sunt in stare grava. La locul evenimentului actioneaza pompierii cu autospeciale de intervenție și prim ajutor, plus un echipaj SAJ. Cele două victime în stare gravă sunt din autoturismul alb, este vorba de un bărbat și o femeie.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Certificate de vaccinare pentru ce care doresc să călătorească! Ce părere are OMS

Avatar

Publicat

in

De

Comisia de urgenţă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) nu este de acord cu utilizarea certificatelor de vaccinare pentru a putea călători.

Comisia de urgenţă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) s-a pronunţat, astăzi, împotriva utilizării certificatelor de vaccinare ca o condiţie pentru accesul străinilor în unele ţări, transmite AFP, citată de Agerpres.

În recomandările formulate pentru organizaţia cu sediul la Geneva, comisia arată că deocamdată „există prea multe necunoscute fundamentale în privinţa eficienţei vaccinului pentru reducerea transmiterii (virusului), iar vaccinurile nu sunt încă disponibile decât în cantitate limitată. De asemenea, consideră structura respectivă, vaccinarea nu trebuie să fie urmată de renunţarea la alte măsuri de precauţie sanitară.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Accident în Argeș – O șoferiță a intrat într-un cap de pod

Avatar

Publicat

in

De

Accident rutier garv, in urma cu putin timp, in comuna Clainesti. Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic de iarna, un autoturism condus de o femeie a intrat în cap de pod. Accidentul s-a soldat cu o victimă (șoferiță) încarcerată, conștientă, cooperantă. Intervine Garda Topoloveni cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend