Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO A aflat că are cancer la ochi, iar medicul l-a operat la cel sănătos și l-a lăsat orb: Explicații halucinante ale medicului moldovean

Publicat

in

La doar 43 de ani, a rămas fără vedere. I s-a întâmplat unui bărbat care, cu ceva timp în urmă, a aflat că are cancer la ochiul stâng.

A mers la medic și a fost sfătuit să-și facă o intervenție, însă nu la ochiul bolnav, dar la cel sănătos, pentru a i se îmbunătăți vederea, așa că bărbatul a acceptat. Ghinion însă. În timpul intervenției, i-a fost înlăturat ochiul drept, cel cu care vedea, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Acum, omul este disperat și nu găsește cuvinte, pentru a-și exprima dezamăgirea, iar toate explicațiile medicilor nu au nicio valoare, spune el, deoarece nimic nu-i mai poate reface vederea, informează stiri.md.

Reprezentanții Spitalului Sfânta Treime, unde bărbatul a fost operat, spun că profesorul care a făcut intervenția, are toate argumentele că anume așa trebuia de procedat.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Loteria Română: Report de peste 2,87 milioane de euro la Loto 6/49

Publicat

in

De

Reportul la categoria I a jocului Loto 6/49 de duminică depăşeşte 14,22 milioane de lei (peste 2,87 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 5 milioane de lei (peste un milion de euro), informează Loteria Română.

Potrivit sursei citate, la jocul Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 8,47 milioane de lei (peste 1,71 milioane de euro), iar la categoria a II-a se înregistrează un report în ce depăşeşte 30.600 de lei.

De asemenea, la Noroc Plus, reportul cumulat „sare” de 77.400 de lei (peste 15.600 de euro), în timp ce în cazul Loto 5/40 se înregistrează, la categoria I, un report în valoare de peste 27.400 de lei, iar la categoria a II-a un cuantum al premiilor de aproximativ 13.700 de lei.

La Super Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 47.000 de lei.

Duminică, 2 octombrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la joi, 29 septembrie, Loteria Română a acordat peste 16.100 de câştiguri în valoare totală de peste 757.300 de lei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Zelenski, mesaj către soldații ruși: „Veţi fi ucişi unul câte unul”

Publicat

in

De

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a spus, în mesajul său către popor după ce forțele ucrainene au recâștigat orașul-cheie Lîman din Donețk, că Rusia pierde lupta, iar lumea nu va permite o întoarcere la vremurile de cuceriri coloniale. El a avut și un mesaj pentru soldații ruși: „Până când nu veţi rezolva cu toţii problema cu cel care a început totul, care a pornit acest război fără sens pentru Rusia împotriva Ucrainei, veţi fi ucişi unul câte unul, făcând ţapi ispăşitori, pentru a nu admite că acest război este o greşeală istorică pentru Rusia”.

Volodimir ZelenskiFoto: Handout / AFP / Profimedia

  • ”Astăzi, şi mai multe voci din lume s-au alăturat pentru a condamna pseudo-referendumurile şi încercarea Rusiei de a anexa teritoriul nostru – teritoriul Ucrainei.
  • Sunt recunoscător pentru fiecare astfel de voce. Ca urmare, avem deja zeci de declaraţii care susţin în mod clar Ucraina şi dreptul internaţional şi condamnă Rusia pentru acest nou pas agresiv”, a afirmat Zelenski.

El a spus că ”Rusia pierde lupta pentru comunitatea internaţională și că lumea nu va permite o întoarcere la vremurile de cuceriri coloniale, anexări criminale şi arbitrar total în locul Dreptului internaţional”:

  • ”Principalul lucru este rezistenţa noastră împreună cu voi, protecţia noastră împreună cu voi, mişcarea noastră împreună cu voi spre eliberarea întregului teritoriu ucrainean (…)
  • Rusia a pus în scenă o farsă în Donbas, o farsă absolută, pe care a vrut să o prezinte drept un presupus referendum. (…)
  • Au dus mitraliere în jurul caselor, au purtat bucăţi de hârtie, propagandiştii au filmat toate acestea în partea din Donbas pe care o controlau. Şi acum un steag ucrainean se află acolo.
  • În cursul acestei săptămâni, au fost mai multe steaguri ucrainene în Donbas. Vor fi şi mai multe peste o săptămână”.

Președintele ucrainean a mai sppus că ”acesta este primul clopoţel care ar trebui să se audă la toate nivelurile guvernului rus” și a avut un mesaj și pentru soldații ruși:

  • ”Până când nu veţi rezolva cu toţii problema cu cel care a început totul, care a pornit acest război fără sens pentru Rusia împotriva Ucrainei, veţi fi ucişi unul câte unul, făcând ţapi ispăşitori, pentru a nu admite că acest război este o greşeală istorică pentru Rusia.
  • Ucraina se va întoarce pe cont propriu. Atât în est, cât şi în sud. Şi ceea ce au încercat să anexeze acum, şi Crimeea, care se numeşte anexată din 2014.
  • Steagul nostru va fi peste tot. Vor fi pedepsiţi cei care au comis această crimă de agresiune împotriva statului nostru independent”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend