Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Victorii duble pentru Rapid şi Steaua, în campionat la polo feminin

Publicat

in

CS Rapid şi CSA Steaua au obţinut fiecare câte două victorii în cele două etape desfăşurate sâmbătă în returul Campionatului Naţional de polo pe apă feminin, în mini-turneul găzduit de Bazinul Steaua, potrivit Agerpres.

În prima etapă, campioana Rapid a dispus de Dinamo cu 9-6 (3-2, 3-1, 0-1, 3-2), golurile fiind marcate de A. Olteanu (4), J. Toth (2), Stakovianska, Katlovska, B. Lazăr, respectiv Melniciuk (4), B. Dumitru şi Gandrabura.

Steaua a surclasat-o pe CSM Târgu Mureş cu 15-6 (5-2, 3-1, 3-1, 4-2). Pentru gazde au înscris A. Sandu (5 goluri), A. Crîşmaru (3), A. Bobeanu (2), Piedemonte, Bonca, Hazu, Vidican şi Vîlcu. Golurile echipei mureşene au fost reuşite de A. Csifo (2), A. Kovacs (2), A. Orza şi C. Mărginean.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE – Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

În etapa a doua, CS Rapid a dispus de CSM Târgu Mureş cu 21-9 (7-1, 5-2, 5-5, 4-1), golurile campioanei fiind marcate de A. Olteanu (5), A. Bunea (5), D. Nagy (4), Stankovianska (2), Marican (2), J. Toth, Zabalovici şi B. Lazăr. Pentru învinse au punctat A. Kovacs (4), Zsifo (2), C. Mărginean (2), Orza.

CSA Steaua a câştigat la limită derby-ul cu CS Dinamo, 5-4 (2-0, 2-2, 0-0, 1-2). A. Şerbănescu (3), Szeghalmi şi B. Mihailă au marcat pentru steliste, iar Danilina (2), Melniciuk şi Silişteanu au punctat pentru Dinamo.

CSA Steaua conduce, cu 12 puncte, urmată de CS Rapid, 10 puncte, CS Dinamo, 7 puncte, CSM Târgu Mureş, 0 puncte.

Duminică au loc ultimele meciuri ale acestui mini-turneu, CSM Târgu Mureş – CS Dinamo (08:00), CSA Steaua – CS Rapid.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Coronavirus în România: Puțin peste 800 de cazuri noi de COVID-19 și 54 de decese – date parțiale

Publicat

in

De

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate puțin peste 800 de cazuri de COVID-19 și 54 de decese, arată datele parțiale transmise luni de către autorități.

Conform datelor existente în 6 decembrie, la ora 10.00, în intervalul de 24 de ore au fost raportate 803 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 54 de decese.

Datele integrale vor fi transmise de autorități la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Irina Tănase și presupusul amant l-ar fi poreclit pe Liviu Dragnea ‘Mustăciosul’! Noi dezvăluiri despre scandalul momentului

Publicat

in

De

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-ar fi despărțit, după ce „Iubi”  l-ar fi înșelat pe fostul șef al Partidului Social Democrat. Între timp, Dragnea ar fi plecat de acasă, conform presei mondene.

Potrivit ultimelor informații apărute în spațiul public, Irina Tănase și amantul său aveau și un nume de cod pentru Liviu Dragnea: „Mustăciosul”.

Presupusul amant al Irinei a avut lângă el un adevărat prieten, care l-a ”scos” din situațiile imposibile cu soția. ”Spunea că se întâlnește cu amicul lui, de fapt, el se întâlnea cu Irina. Nevastă-sa nu a bănuit niciodată că se vede cu altcineva”, a povestit sursa CANCAN.RO. Mai mult, cei doi amorezi pe ascuns ar fi avut și un nume de cod pentru Dragnea: Mustăciosul. ”Așa îi spuneau când vorbeau la telefon, când plănuiau întâlnirile și nu numai”, a mai spus sursa noastră, scrie Cancan.

Vezi și Liviu Dragnea s-a despărțit de iubita sa! Irina Tănase ar fi fost prinsă cu alt bărbat

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend