Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Victor Ponta trage cu TUNUL: Liviu Dragnea, principalul vinovat pentru violențele din Piața Victoriei

Avatar

Publicat

in

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că toate deciziile care au condus la violențele din Piața Victoriei au fost luate de Liviu Dragnea, cel care a trimis-o pe Viorica Dăncilă în concediu, iar ministrului de Interne, Carmen Dan, nu a făcut decât să urmeze ordinele venite din partea lui Dragnea.

”Sunt condamnabile aceste violențe care au avut loc în Piața Victoriei, dar cred că aici putem identifica și vinovații. Sunt absolut convins că doamna Dăncilă a fost trimisă în concediu, ca să nu fie în țară pe data de 10 august. În ceea ce o privește pe doamna Carmen Dan, nu cred o secundă că a luat vreo măsură de capul ei. O cunosc de când era prefect de Teleorman și știu că ia toate deciziile impuse de domnul Dragnea. (…) Cred că principalul vinovat pentru aceste violențe este Liviu Dragnea, doamna Dăncilă. Cred, totodată, că domnul Iohannis nu a făcut nimic din ceea ce putea face un președinte. Sigur, el poate câștiga politic din această radicalizare, dar nu aș vrea să ajungem în situația în care unii stau și calculează cât câștigă astfel de situații.”, a declarat Victor Ponta.

Fostul lider al PSD le atrage atenția foștilor colegi să nu adă în capcana lui Dragnea și să nu creadă în lacrimile sale de crocodil.

”Ce mi se pare oribil este faptul că mi se pomenește numele în comunicatele PSD, am văzut că ieri mă plângeau.

Din septembrie 2015 domnul Dragnea vorbea cu Iohannis despre cum îmi retrage mie sprijinul politic. N-aș vrea ca lacrimile de crocodil ale domnului Dragnea să mai ude comunicatele venite către dumneavoastră.”, a mai declarat Ponta.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Lui Nicușor Dan nu-i place aerul din București: Poliția Locală și Garda de Mediu vor măsura calitatea aerului

Avatar

Publicat

in

De

Nicuşor Dan a anunţat că a fost agreat un protocol între Primăria Capitalei şi Garda de Mediu, iar de la 1 februarie vor funcţiona, în fiecare sector, echipe mixte formate din patru comisari de la Garda de mediu şi patru poliţişti locali. Edilul general a adăugat că echipele vor avea staţii mobile de măsurare a calităţii aerului, iar în două săptămâni va fi făcută o evaluare privind implementarea proiectului, relatează News.ro.

„A fost agreat astăzi protocolul de colaborare dintre Primăria Capitalei, Garda de Mediu şi primăriile de sector. Astfel, de la 1 februarie, în fiecare sector, vor funcţiona echipe mixte formate din câte 4 comisari de la Garda de Mediu şi 4 poliţişti locali.

Primăria Municipiului Bucureşti va pune la dispoziţia acestor echipe staţia mobilă de măsurare a calităţii aerului. În două săptămâni evaluăm implementarea proiectului”, a scris Nicuşor Dan miercuri pe Facebook.

Citește și: Polonia anunță o LEGE prin care INTERZICE cenzura online: ‘Nu depinde de corporații uriașe să decidă ce păreri sunt corecte și care nu’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

ȘOC în tenis: Ele sunt cele două jucătoare din Rusia suspendate pe viaţă pentru trucare de meciuri

Avatar

Publicat

in

De

Agenţia internaţională de integritate a tenisului (ITIA) a confirmat miercuri că jucătoarele ruse Sofia Dmitrieva şi Alija Merdeeva au fost excluse pe viaţă din tenis, ca urmare a implicării lor în cazuri de trucare a meciurilor, relatează EFE.

Ambele jucătoare, partenere în proba de dublu în partidele investigate, ”au primit o interdicţie permanentă de a juca sau de a asista la orice eveniment de tenis autorizat sau girat de autorităţile de conducere ale tenisului”, se arată în comunicatul ITIA, scrie agerpres.ro.

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

Merdeeva, 928 WTA la simplu, 644 WTA la dublu, a fost implicată în două incidente de trucare a partidelor, în timp ce Dmitrieva, 1.191 mondial la simplu şi 939 la dublu, a fost implicată în şase tentative de trucare de partide, fiind acuzată în plus că nu a cooperat în derularea investigaţiei. Cele două jucătoare au fost sancţionate pentru încălcarea Programului de anticorupţie al tenisului.

Agenţia internaţională de integritate a tenisului este o structură independentă înfiinţată de organismele de conducere ale disciplinei pentru a promova, a încuraja, a spori şi a proteja integritatea tenisului profesionist în toată lumea.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Matei Balș: Nu este atât de important să știm câte persoane sunt infectate cu noile tulpini .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend