Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Victor Ponta isi cere scuze pentru scandalul instiintarilor ANAF din Arges

Avatar

Publicat

in

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, în şedinţa de guvern că îşi cere scuze şi îi pare rău pentru situaţia din Argeş, unde copiii au primit de la ANAF înştiinţări să achite contribuţiile la asigurările de sănătate pentru alocaţiile primite. Premierul a adăugat că ministrul Finanaţelor şi şeful ANAF-ului au luat măsuri şi lucrurile astea încetează de azi. 

Este nevoie de debirocratizarea tuturor inadvertenţelor şi tuturor prostiilor din lege. Îmi cer scuze şi îmi pare rău, când am văzut că s-au trimis la copii să plătească taxe pentru alocaţie. Vreau să anunţ foarte clar că ministrul Finanaţelor şi şeful ANAF-ului au luat măsuri şi lucrurile astea încetează de azi. Dar eu vreau ca până mâine să îmi spuneţi şi pe cine sancţionăm şi cum îndreptăm să nu se mai întâmple în viitor, a declarat Victor Ponta în şedinţa de guvern, transmisă LIVE de TVR News. 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

PER o nouă lovitură înainte de alegeri. Ce nume grele din lumea sportului s-au alăturat partidului

Avatar

Publicat

in

De

Deputatul Cătălin Rădulescu, primul pe lista PER în Argeş pentru Camera Deputaţilor, a spus la o conferinţă de presă că foştii fotbalişti Rică Neaga şi Viorel Turcu s-au înscris în Partidul Ecologist Român (PER), afirmând că cei doi fotbalişti au făcut cinste sportului românesc.

„Viorel Turcu a fost de trei ori campion naţional cu trei echipe diferite, Rică Neaga, de asemenea, a jucat la FC Argeş şi la Steaua, la echipa naţională. Doi oameni care s-au alăturat echipei PER. Vrem să facem o echipă de români adevăraţi, care să ţină cu românii, mai ales la aceste vremuri pe care noi le trăim astăzi, când vedem că din ce în ce mai mult este atacată suveranitatea naţională, este atacată limba românească, nu mai vorbim româneşte, nu mai simţim româneşte. Cineva vrea să ne distrugă tot ceea ce înseamnă tradiţie, biserică (…)”, a precizat Rădulescu.

Rică Neaga a declarat că a ales să intre în politică pentru a încerca să facă ceva pentru România, alături de PER, pentru că cei din această echipă „în primul rând au inimă de români”.

„Dacă stau acasă şi nu încerc să fac ceva pentru România, înseamnă că am pierdut o luptă. Cred cu tărie în acest proiect al PER şi sper ca, împreună cu această echipă capabilă cu care am plecat la acest drum, să propunem nişte legi pentru sport, pentru că noi venim din acest domeniu. Pentru că avem foşti mari jucători care au evoluat şi pentru echipa naţională, au făcut mândrie ţării şi nu există o lege ca, după ce s-a terminat activitatea fotbalistică, care, la vârsta de 32-35 de ani, în cel mai fericit caz, se termină, să dispunem de o pensie sau de un ajutor de la stat”, a susţinut Neaga.

La rândul său, Viorel Turcu a arătat că a făcut sport de performanţă şi aşteaptă de 30 de ani o lege a sportului.

„Am făcut sport de performanţă, aştept de 30 de ani o lege a sportului care încă nu s-a dat, să luăm o rentă viageră după ce ne retragem şi foarte mulţi dintre noi nu au făcut o şcoală sau nu ştiu ce să facă, nu s-a dat nicio lege. Dacă, în cel mai rău caz, îţi aprobă dosarul la MTS pentru rentă viageră, ţi-l aprobă degeaba, pentru că trebuie să aştepţi ca unul dintre cei care iau rentă viageră să moară, să vină rândul să îi iei locul. Aşa ceva nu se poate, trebuie să facem ceva. Vrem ca tinerii noştri, copiii noştri să aibă un prezent şi un viitor asigurat, să nu mai bâjbâie în întuneric, să fie mândri că sunt români”, a menţionat Turcu, informează agerpres.ro

Citește și:

Analiză cutremurătoare: Peste jumătate de milion de români ar putea ajunge șomeri din cauza crizei provocate de COVID-19

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi oportunități pentru cei care vor să se asigure facultativ la pensie

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Azi, s-a constituit Consiliul Județean Argeș – VEZI LISTA NOILOR CONSILIERI CARE AU DEPUS JURÂMÂNTUL

Avatar

Publicat

in

De

– Mesajul transmis de noul președinte Ion Mînzînă: “Vă invit pe toți să construim o echipă, să gândim împreună spre binele cetățenilor județului Argeș. Să credem în șansa noastră, în visul nostru, să credem într-un județ mai bun și mai prosper.”

Astăzi, 26 octombrie 2020, plenul Consiliului Județean Argeș s-a reunit în ședință în vederea validării și constituirii noii componențe a forului deliberativ după alegerile locale din 27 septembrie. Astăzi au depus jurământul președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și 27 din cei 34 de consilieri județeni ale căror mandate au fost validate. Ceilalți 7 consilieri declarați aleși au renunțat la mandat, partidele urmând să numească supleanții, care vor fi validați și vor depune jurământul în următoarea ședință de plen. Ședința a fost prezidată de decanul de vârstă, consilierul județean Vasile Negoescu, secondat de cei mai tineri consilieri județeni, Diana – Elena Eftene și Cosmin – Constantin Ghiță, așa cum prevede Codul Administrativ. 

Dată fiind situația actuală, manifestările au fost organizate într-un format restrâns, din cauza restricțiilor aflate în vigoare la acest moment privind prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu SARS CoV – 2. Astfel, ceremonia s-a desfășurat în prezența juriștilor Consiliului Județean Argeș, a reprezentanților Instituției Prefectului, parlamentarilor de Argeș, primarilor de orașe și municipii și directorilor de instituții. 

“Momentele acestea sunt unice în viața noastră, dar după aceste momente frumoase, în care toți cred că încercăm să formăm o echipă pentru județul Argeș, vin și momentele acelea în care trebuie să demonstrăm că prezența noastră aici nu este una efemeră. Avem obligația față de cetățenii județului Argeș, față de toți cei care ne-au investit cu această încredere, să încercăm, prin mijloacele noastre legale să aducem acea speranță oamenilor, speranță care, din păcate, astăzi pâlpâie, acum când ne aflăm în fața acestei groaznice pandemii. De aceea, vă invit pe toți să construim o echipă, să gândim împreună cu autoritățile județene cele mai bune măsuri pentru ca cetățenii acestui județ să treacă mai ușor peste această grea nenorocire. Am speranța că împreună vom fi acea echipă unită, că vom începe la construcția propusă de noi toți, pentru că numai împreună putem construi. Trebuie să lăsăm la o parte animozitățile inerente campaniilor electorale și să gândim împreună spre binele cetățenilor județului Argeș. Să credem în șansa noastră, în visul nostru, să credem într-un județ mai bun și mai prosper”, a spus în discursul său președintele Ion Mînzînă.  

Iată lista consilierilor județeni care, astăzi, au depus jurământul:Iată lista consilierilor județeni care astăzi au depus jurământul: 

1. BĂRBUCEANU MIHAIL-DORIN (PNL)          

2. BUGHIU ADRIAN-DUMITRU (PSD)      

3. CÎRSTEA ADRIAN-ȘTEFAN (USR-PLUS)      

4. COTENESCU MARIA (PSD)  

5. DAVID BOGDAN-ANGELIN (PNL)        

6. EFTENE DIANA ELENA (PSD)      

7. ENACHE VALENTIN-VIOREL (PSD)     

8. GHIȚĂ COSMIN-CONSTANTIN (USR-PLUS)         

9. GRECU DUMITRU (PRO ROMÂNIA)    

10. IACȘA AUREL    (PSD)         

11. IANA ION (PNL)  

12. ILIE ION (PNL)    

13. IONESCU MARILENA STELUȚA (PSD)       

14. ISTRATE ION (PSD)    

15. IVAN MARIUS-BOGDAN (PRO ROMÂNIA)         

16. MANOLE NICOLAE- MARIUS (PSD)  

17. MÎNDROC CĂTĂLIN-VIOREL (PSD)   

18. NEGOESCU VASILE (PSD)           

19. NICOLAESCU MARIUS FLORINEL (PSD)   

20. NICOLESCU NICOLETA TATIANA (PSD)   

21. NIȚESCU ELEODOR-OLAVI (PSD)      

22. PÎRVU MARIUS (PSD)         

23. POPA FLORENTIN-MARIUS (PNL)     

24. POSTELNICESCU MARIUS DOREL (PNL)  

25. TUDOSE NICOLAE (PSD)    

26. TURTUROIU LILIANA MARIA (PSD)  

27. ZIDARU CRISTIAN-GEORGE (USR-PLUS) 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend