Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Victor Ponta, despre reacțiile din PSD referitor la raportul MCV

Avatar

Publicat

in

Ponta: Actuala conducere a PSD chiar nu mai are nicio legătura cu social-democrația și valorile europene

Președintele Pro Romania, Victor Ponta, consideră că actuala conducere a PSD nu mai are nicio legătură cu social-democrația și valorile europene și, se întreabă, în contextul publicării raportului MCV și adoptării rezoluției din Parlamentul European, de ce PSD nu pleacă din Partidul Socialiștilor Europeni și din Grupul Parlamentar S&D din PE.

“Am un set de întrebări foarte simple și logice – dacă toate reacțiile de ieri (marți – n.red.) ale reprezentanților PSD sunt sincere (eu le consider doar ridicole, demagogice, isterice și chiar paranoice – dar acesta este punctul meu de vedere și nu contează pentru PSD): de ce mai rămâne PSD în PES, de ce mai rămân europarlamentarii PSD în Grupul S&D și de ce susțin candidatul PES in 2019 pentru funcția de președinte al Comisiei Europene?!?? Nu ii obliga nimeni – nu ii tine nimeni cu forta alaturi de cei pe care îi acuză de cele mai rele gânduri față de Romania!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier adresează aceasta întrebare, făcând referire la faptul ca “PES a susținut fără rezerve” rezoluția adoptata marți în Parlamentul European, ca raportul MCV a fost coordonat și prezentat public de către Frans Timmermans, cel care urmează sa fie desemnat “candidat al PES pentru funcția de președinte al Comisiei Europene în 2019”.

Victor Ponta afirma ca posibile explicații pentru faptul ca social-democrații nu iau decizia de a pleca din PES si din Grupul Parlamentar S&D din Parlamentul European sunt legate, printre altele, de faptul că nu doresc sa piardă funcțiile din PE și finanțările primite.

Liderul Pro Romania acuza, în finalul postării, actuala conducere a PSD ca nu mai are nicio legătura cu social-democrația și valorile europene.

“Este evident ca actuala conducere a PSD chiar nu mai are nicio legătură cu social-democrația și valorile europene – sunt doar niște demagogi populiști și fals naționaliști; și atunci de ce nu fac măcar lucrurile pe față?

Este doar obișnuinta de a manipula, ipocrizie sau deja schizofrenie? Eu știu răspunsul – dar fac acest demers pentru oamenii care încă sunt mințiți și manipulați de către acești impostori mafioți! Poate se trezesc! Pro Romania s-a înființat și va activa mereu ca un partid de centru și centru-stânga, care promovează politici pentru Romania în și alături de Uniunea Europeana”, a afirmat Victor Ponta.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Dacă papa Francisc nu a avut curajul să se vaccineze în public, Patriarhul Ecumenic a făcut-o: Mesaj pentru medici și credincioși

Avatar

Publicat

in

De

În timp ce papa Francisc a refuzat să fie fotografiat în timp ce a fost vaccinat împotriva COVID-19 și nici nu a vorbit în public despre asta, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscopul Constantinopolului – Noua Romă, a acceptat ca evenimentul să fie public pentru ca tot mai mulți credincioși să îi urmeze exemplul.

Patriarhul Ecumenic s-a vaccinat joi, chiar înainte de prânz, la Clinica Universitară publică a ÇAPA din Istanbul.

”Cu această ocazie, Sfinția Sa a mulțumit personalului medical și asistenților medicali ai clinicii, precum și tuturor colegilor din întreaga lume, pentru sacrificiul de sine în lupta pentru tratarea pacienților și susținerea rudelor. Sanctitatea Sa își dorește ca tot mai mulți oameni să fie vaccinați pentru a eradica virusul mortal.”, se arată într-un comunicat al Patriarhiei Ecumenice.

content-image

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

ULTIMA ORĂ – Incident cu un avion SMURD. Soția bărbatului ars pe 70% din corp cere socoteală autorităților

Avatar

Publicat

in

De

Avionul SMURD care îl transporta în Belgia pe un bărbat ars pe 70% din corp s-a întors din drum, la Timișoara. Familia bărbatului acuză dur autoritățile.

Un muncitor în vârstă de 52 de ani s-a electrocutat miercurea trecută, în timp ce se afla la serviciu, în Portul Constanța. Bărbatul s-a urcat să verifice un vagon de tren în triajul CFR Port și a făcut arc electric. El a suferit arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului.

Soția pacientului, Dana Mihaela, a declarat joi la Antena 3 că după ce firma la care lucrează a achitat un avans de 50.000 de euro unui spital din Belgia, soțul ei a fost preluat de un avion SMURD din București pentru a fi transportat la spital, însă la Timișoara a făcut cale întoarsă:

„Nici nu știu exact care este starea lui în momentul asta. Dimineață era stabil, detubat. Am fost înștiințată că la 7:40 au plecat din București, s-au dus, l-au luat, și o să ajungă undeva la Timișoara să alimenteze, după care se îndreaptă spre Belgia. Acum m-au sunat să îmi spună că se întoarce din drum. I-au pus în pericol și pe cei care au plecat cu el, echipajul care a plecat. Eu sunt aproape sigură că acest avion a fost defect și din acest motiv nu a fost transferat. Nu că nu a fost stabil, a fost stabil de a doua zi. Oamenii ăștia i-au mâncat din zile. Sunt în situația asta disperată acum pentru că ei nu au fost în stare. Și acum îl duc la Floreasca, deci o luăm de la capăt. Și nu există altă varianta. Mi s-a transmis că nu este alt avion”, a declarat femeia.

Potrivit paginii de Facebook „Asociația Colectiv GTG 3010” , avionul s-ar fi depresurizat după decolare. Cu o zi înainte zborul fusese anulat din cauza vremii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend