Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

Fără categorie

Victor Ponta, ATAC furibund: „Dragnea e PROST pe bune…”

Publicat

in

Ieşire furibundă a fostului premier Victor Ponta, după ce a fost audiat în dosarul lui Liviu Dragnea, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Ponta a lansat un atac dur la adresa liderului PSD, susţinând că acesta minte şi e „prost pe bune”, după ce Liviu Dragnea a susţinut că fostul premier s-ar afla pe lista denunţătorilor săi, potrivit stiripesurse.ro.

„E prost pe bune Dragnea. Nu i-am făcut nimic. Nu ştiu de ce tot minte. Cred că din prostie.”, a spus fostul premier.

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri după amiază la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de martor în cel mai nou dosar al lui Dragnea.

„Nu ştiu, poate o să îmi aducă noroc. N-aţi văzut? Martorii din dosarul ăsta, unul e șef la ANCOM, altul e ministru, poate îmi dă și mie (c.n. o funcție).”, a spus ironic Ponta la sosire la DNA.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, la începutul lunii februarie, că Victor Ponta s-ar fi aflat printre denunţătorii de la DNA.

„Turnătorii din dosare îi ştiu. Şova, Ponta, Niţulescu şi mai sunt şi alţi câţiva. Nu vreau să îi fac vedete. O să discutăm despre asta”, afirma Dragnea.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Fără categorie

Nu e glumă! Din 1 aprilie, 50.000 de lei în fiecare lună în turnee de table pe NetBet

Publicat

in

NetBet, primul site care oferă jocuri de table pe bani reali, a adăugat în oferta sa și TURNEE de table pe bani reali! Zi de zi, iubitorii de table au la dispoziție turnee cu intrare gratuită și cu fonduri de premii garantate.

Seria de turnee se va lansa pe 1 aprilie, cu un freeroll în care intrarea este gratuită pentru toți participanții care acceseaza platforma de table NetBet Chiar dacă lansarea va fi de Ziua Păcălelilor, evenimentul inaugural are un fond de premiere foarte serios, de 5.000 de lei cât se poate de reali! Practic, oricine are un cont NetBet poate participa pentru o parte din premii fără să riște nimic.

Freeroll de 5.000 de lei în fiecare vineri

Turneul gratuit de 5.000 de lei se va repeta săptămânal, iar premiile se vor împărți la zeci de participanți. Un loc în premii înseamnă un câștig între 22 de lei și 857 de lei!

  • Fond de premiere: 5.000 RON
  • Intrare: gratis
  • Când: în fiecare vineri la ora 19:00
  • Unde: pe netbet.ro, în platforma de table online

Evenimente garantate zilnic

Pe lângă turneul programat în fiecare vineri, iubitorii jocului de table pot să deschidă turneele în fiecare seară, deoarece sunt alte și alte evenimente la dispoziție. În plus, ar fi bine ca jucătorii să fie atenți la platforma de table pentru că vor fi surprize speciale, cum ar fi turnee cu vedete, turnee private pe bază de invitație și așa mai departe.

Calendarul curent include următoarele evenimente:

  • NetBet Weekly 5000 – 5000 RON fond de premiere, intrare gratuită
  • NetBet Daily 200 – 200 RON fond de premiere, intrare gratuită
  • NetBet Daily Rebuy 10 – 400 RON garantați în premii, 10 RON intrare
  • NetBet Daily Rebuy 5 – 100 RON garantați în premii, 5 RON intrare

NetBet este primul și singurul operator autorizat în România care oferă table și turnee de table pe bani reali. Jucătorii se pot bucura atât de calendarul de turnee, cât și de mese clasice, unu-la-unu, alături de alți jucători online.

Platforma de table poate fi accesată direct din cazinoul NetBet. Un jucător are nevoie de un cont de utilizator deschis la NetBet și jocurile sunt afișate în categoria dedicată, accesibilă din meniul principal și din oricare altă parte a siteului netbet.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

REGAL MORTAL la CURTEA DE ARGEȘ! Pericol în targul second hand – Un stâlp stă să cadă peste oameni

Publicat

in

Desi avem autorități bine plătite să fie atente la eventuale pericole din orașul regal și să ia masuri atunci cand se impun, la Curtea de Argeș se dovedește, încă o dată, că pentru aceste autorități orașul se rezumă doar la zona Bulevardului Basarabilor. De ceva vreme, in targul second hand al orasului, un stalp a primit o lovitura si a fost fracturat serios, așa cum se vede si in imagini. Desi acest aspect a fost anuntat la primărie, nimeni nu a luat vreo masura pana acum. Asa se face ca, in zona, moartea pandește atârnată de cabluri și, oricand, s-ar putea produce o tragedie daca stalpul acesta cade peste comercianti sau cei care ajung in targul saptamanal. Asta pentru ca stalpul cu pricina sustine o linie de medie tensiune. Poate, vazand aceste imagini, oamenii primariei vor anunta imediat proprietarul retelei electrice pentru a remedia situația extrem de periculoasa.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend