Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Victor Ponta a EXPLODAT: „Guvernul Orban – Cîțu ! Ce blestem pe Romania !”, acuza acesta din cauza blocajului de la programul pentru IMM-uri

Publicat

in

Liderul PRO România, Victor Ponta, acuză actualul guvern de incompetență în cazul site-ului destinat susțineri IMM-urilor din România, site pe care patronii companiilor ar trebui să poată să depună cereri pentru creditare, însă care este nefuncțional de șase zile, adică chiar de la lansare.

„Guvernul Orban – Citu ! Ce blestem pe Romania !

Guvernul Orban a ajutat doar firmele din afara Romaniei- pentru cele romanesti NU a facut nimic – pana vineri 17 Aprilie la ora 10 cand Florin Citu “El Fugitivo” a lansat programul pentru IMM uri aprobat de Uniunea Europeana ( 3 miliarde de euro pentru Romania – 24 miliarde Portugalia , 230 miliarde Spania samd)!

Programul a functionat de la ora 10 la ora 10.02 / dupa care s-a blocat! In loc sa vina in fata presei Florin Citu si sa spuna celebra fraza “onorata instanta – am fost un dobitoc” ; a venit si a spus ca niste hackers ( dar cei care critica Guvernul – adica Ponta si Tariceanu) au atacat Platforma – si ca o se ne arate el vinovatii !!

A trecut o saptamana/ platforma pentru IMM urile romanesti nu functioneaza ( desi fiecare zi inseamna enorm pentru salvarea acestora) / nici nu ne-a prezentat Citu “dusmanii” care i-au atacat platforma ! Incompetenta se acopera cu Propaganda!!!

In 2012 nu reuseam sa ma lupt cu criza economica daca nu aveam langa mine un Ministru de Finante ca Florin Georgescu / in 2020 mascariciul Ludovic Orban si-a luat la Finante un Ministru dupa chipul si asemanarea sa!

Ce blestem pe Romania!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Veste tristă pentru angajații Dacia! Ce decizie a luat uzina în privința lor

Publicat

in

De

Pentru 1100 de angajați de la secțiile Presaj și Mecanică de la uzina Dacia din Mioveni s-a luat decizia de a intra în șomaj tehnic în perioada 2-30 iunie, din cauza lipsei comenzilor.

Măsura vine la nici o lună de zile de când în fabrică a fost reluată integral activitatea. În fabrică lucrează 15.000 de oameni.

Potrivit liderilor de sindicat, cei 1.100 de salariaţi care vor sta acasă în şomaj tehnic sunt din secţiile care produc piese şi subansamble pentru fabricile din Rusia, Maroc, Brazilia și Franţa, care sunt închise.

“Cei care sunt în şomaj tehnic fac piese pentru alţii. Atunci, nelucrând ei, n-au ce să lucreze nici ai noştri. (…) Din 15 mii de oameni, stăm acasă 1100. Am convenit ca Presajul să lucreze doar în două schimburi. Fiecare echipă, când îi vine rândul la schimbul trei, stă acasă.” a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicolae Pavelescu, lider de sindicat Dacia.

760 de angajaţi din Secţia Motoare nu vor mai veni la muncă până la finalul lunii iunie.

Dacia și-a reluat activitatea integral din data de 4 mai, însă acum se produc doar 1.180 de maşini pe zi, potrivit sindicaliştilor.

„Industria auto a fost afectată odată cu declanșarea crizei sanitare și în România, încă din luna februarie, când a fost înregistrat primul caz de infecție cu COVID – 19 în țară. Activitatea de fabricație pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost suspendată și reluată gradual, începând din 21 aprilie, în acord cu partenerii sociali, prioritizând condițiile de igienă și securitate pentru protejarea sănătății angajaților noștri. Din 11 mai, activitatea celor două uzine se desfășoară în trei echipe, adaptând-o cererii comerciale. La sfârșitul lunii mai, cadența de fabricație a fost de 1200 de vehicule pe zi, iar în cursul lunii iunie, este prevazută creșterea acesteia, la 1300 de vehicule pe zi”, a comunicat pentru MEDIAFAX Direcția Comunicare Groupe Renault România.

Citește și:

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

Declarația pe propria răspundere nu mai este necesară! Iată, însă, pentru ce puteți primi amenzi

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Profesor de economie, atrage atenția! ‘Criza din SUA amenință România. Întotdeauna când ești într-o criză trebuie să-ți cauți să-ți faci rezerve’

Publicat

in

De

Protestele de stradă din SUA și criza economică americană iscată din cauza pandemiei noului coronavirus SARS-COV-2 amenință toată planeta, inclusiv economia României.

Pe plan internaţional, condiţiile de finanţare au început să se deterioreze, spun specialiştii, care anunţă că impactul negativ va fi major.

„Întotdeauna când eşti într-o criză trebuie să-ţi cauţi să-ţi faci rezerve, rezerve de lichidităţi, să ţii cheltuielile la un nivel cât mai redus. Fiecare întreprinzător se recomandă să-şi facă o diagnosticare a activităţii, identificându-şi cele mai importante 2-3 puncte forte pe care le au, pe care să încerce să le amplifice”, a spus preşedintele Consiliului Intreprinderilor Mici şi Mijlocii, Ovidiu Nicolescu.

Cel puţin cinci agenţi de poliţie au fost răniţi prin împuşcare în cursul protestelor violente izbucnite în Statele Unite după moartea unui afro-american în timp ce era imobilizat brutal de poliţişti, iar Secret Service a instituit un perimetru de securitate în jurul Casei Albe.

Serviciul american de protecţie a demnitarilor (Secret Service) a închis marţi mai multe străzi din jurul Casei Albe, pentru protejarea preşedintelui Donald Trump, care în urmă cu câteva zile a fost transferat scurt timp într-un buncăr, pe fondul violenţelor, relatează agenţia de presă Reuters. Conform postului Fox News, zeci de agenţi Secret Service au fost răniţi în ultimele zile în operaţiunile de îndepărtare a protestatarilor violenţi în Washington D.C.

În alte oraşe din SUA, cinci agenţi de poliţie au fost răniţi marţi dimineaţă în incidente armate produse în cursul protestelor.

În numeroase oraşe din Statele Unite au loc proteste violente faţă de moartea unui bărbat de culoare, George Floyd, în timp ce era imobilizat de poliţişti în oraşul Minneapolis.

Un agent de poliţie, Derek Chauvin, a fost pus sub acuzare pentru crimă şi omor din culpă în cazul morţii lui George Floyd. Alţi trei poliţişti ar putea fi inculpaţi în acest caz, conform Mediafax.

Preşedintele Donald Trump a avertizat că ar putea mobiliza membri ai Armatei americane pentru restabilirea ordinii.

Citește și:

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

Declarația pe propria răspundere nu mai este necesară! Iată, însă, pentru ce puteți primi amenzi

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend