Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Viceprimarul PSD Jubleanu, penibil ca de obicei privind ilegalitatile de la stadion: “E problema voastra !”

Avatar

Publicat

in

Pe langa faptul ca in ultimul an stadionul municipal s-a degradat continuu ajungand o ruina, argesenii reclama faptul ca nu sunt lasati sa alerge seara sau dimineata pe pista degradata ce imprejumuieste suprafata de joc pe care abia mai creste gazonul. Pe langa aceasta problema ce tine de indolenta tandemului Panturescu- Jubleanu exista si una de legalitate. Cativa consilieri locali s-au intrebat cum este posibil ca trei oameni sa munceasca ilegal acolo. Este vorba de trei angajati ai SPU Curtea de Arges condus de un alt membru al familiei de directori Nastea. Redactorii nostri s-au interesant si au aflat, ca intr-adevar, trei angajati ai SPU primesc salarii ca sa piarda vremea la stadion, adica in afara atributiunilor de serviciu stabilite prin contractul individual de munca. De ce este ilegal ? Pentru ca ruina numita stadion nu mai are nici in clin nici in maneca cu SPU-ul condus de juniorul Nastea. Si atunci cum se face ca trei oameni lucreaza la negru la stadion, cum se dau salariile eludand complet un contract legal de munca inregistrat la ITM ? In asteptarea sesizarii facute de ziarul nostru catre ITM Arges, am incercat azi sa aflam si pozitia viceprimarului PSD Gabriel Jubleanu. Raspunsul acestuia a fost unul plin de dispret la adresa argesenilor: ” Totul e bine la stadion ! E problema voastra ce e acolo si cine cum lucreaza “. Bre, nea Jublene, intelegem ca te descurci cam greu cu legatul propozitiilor, ca la PSD dispretul e doctrina de partid dar intelkege ca problema e a ta si a lui Panturescu. Aia trei oameni care lucreaza ilegal acolo iau salarii pentru cu totul alte atributii de serviciu stabilite prin CCM (daca nu stii ce e ala CCM mai intereseaza-te), aia trei oameni sunt zilnic lipsa din organigrama SPU, a lui Nastea junior. Sau, ca sa intelegi si tu in gandirea ta limitata, aia trei oameni sunt platiti sa prinda caini, sa faca curatenie, etc, nu sa piarda vremea pe la ruinele stadionului. Tot asa de prost o sa reactionezi si daca unul din cei trei muncitori sufera vreun accident la stadion, adica in ilegalitatea pe care voi o pastoriti ? Sau tot asa o sa reactionezi dupa un control al organelor specializate care vor constata ca s-au platit acolo salarii aiurea la trei oameni ?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BĂRBAT de 56 ani din Mușătești dat DISPĂRUT – L-ați vazut ?

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 14 mai a.c., OLARU CORNEL, de 56 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Mușătești, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, greutate aproximativ 75 kg, ochi căprui, păr scurt, grizonat, lipsă dantură, mers greoi și apăsat.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon blug de culoare deschisă, pulover de culoare maro, cu dungi, teniși albaștri.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 722 110.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

INFORMARE AVIZ GOSPODĂRIRE A APELOR – AMENAJARE PĂSTRĂVĂRIE

Avatar

Publicat

in

De

Această informare este efectuata de:

S.C. PASTRAVARIA CURCUBEUL ARGEŞ S.R.L

ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRAŢIA NAŢIONALA „APELE ROMANE”, Administraţia Bazinala de Apa Arges-Vedea, aviz de gospodărire a apelor pentru “Amenajare pastravarie” sat Albestii Pământeni, comuna Albestii de Argeş, judeţul Argeş.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa:
-Societăţii: S.C. PASTRAVARIA CURCUBEUL ARGEŞ S.R.L. cu sediul in Curtea de Argeş, strada Negru Vodă, nr. 34. construcţia C1, birou, judeţul Argeş, telefon 0744351433, reprezentata de Enescu Bogdan, in calitate de administrator:
– Administraţiei Bazinale de Apa ARGES-VEDEA Piteşti, str. Câmpulung nr. 6-8, cod postai 0300, tel.0248/223449.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend