Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vicepreşedintele PNL continuă seria atacurilor: Vlad Voiculescu este nociv pentru guvernare. Fie mulțimea nenumărată, fără număr, de consilieri îl dezinformează

Avatar

Publicat

in

Vicepreşedintele PNL, Ben-Oni Ardelean, a cerut demiterea de urgență a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.  Ardelean a continuat bătălia cu Voiculescu și sâmbătă seara, în timpul protestelor din Capitală, când a intrat în direct la Realitatea TV și și-a nuanțat poziția. „Este nociv pentru guvernare”, a concluzionat Ardelean.

„Traversăm o perioadă foarte complicată. O perioadă în care trebuie să avem încredere în guvernare, pentru că altfel toate măsurile pe care Guvernul le ia în următoarea perioadă nu o să aibă nici o valoare. Sunt proteste după proteste. Eu chiar ce cred este că trebuie să terminăn odată cu pandemia, iar ca să terminăm cu pandemia trebuie să ținem cont de măsurile luate.  Aceste măsuri luate trebuie să aibă susținerea populației.

Păi cum să am susținerea populației când un ministru de genul acestui individ ia astfel de măsuri?! Nu poți! N-ai voie să faci o astfel de gafă monumentală: să scoți oameni în stradă noaptea și să-i muți dintr-un spital în altul că așa vor niște decidenți la nivel de USR-PLUS…

Nu înțeleg. Deci eu chiar nu înțeleg… Fie mulțimea nenumărată, fără număr, fără număr de consilieri onorifici pe care dânsul și i-a luat îl dezinformează și îl duc pe arătură și nu înțelege nimic… Ori probabil domnia sa nu este obișnuit să ia decizii, chiar nu înțeleg. La nivelul acesta chiar nu-ți permiți să faci gafe”, a spus Ben Oni Ardelean, la postul Realitatea TV.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

President Klaus Iohannis, PM Citu to visit vaccination center of Military Emergency Hospital in Constanta on Thursday

Avatar

Publicat

in

De

President Klaus Iohannis will visit the vaccination center at the “Dr. Alexandru Gafencu” Military Emergency Hospital in Constanta on Thursday.

According to the Presidential Administration, the President’s visit will take place at 12.00.

The Government announced that Prime Minister Florin Citu will also participate in this visit, agerpres.ro confirms.

On Thursday morning, the prime minister will have a meeting with the representatives of the HORECA sector, at the headquarters of the Constanta Prefecture. Press statements are scheduled at the end of the meeting.

The vaccination centers of the military hospitals in Brasov, Bucharest, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi and Timisoara were opened on Tuesday for the general population who want to be immunized against COVID, and the members of the public can be present at any time, without prior appointment.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

La doar trei săptămâni de la redeschiderea teraselor, britanicii epuizează stocurile de bere

Avatar

Publicat

in

De

Pe 12 aprilie, barurile și puburile din Anglia au primit permisiunea de a servi clienții pe terase, după luni de închidere. Scoția și Țara Galilor au făcut același lucru săptămâna trecută. O adevărată bucurie pentru managerii de baruri. Până când s-au trezit aproape pe uscat.

În trei săptămâni, puținele rezerve rămase după izolare au fost aproape complet epuizate, potrivit cotidianului britanic The Financial Times, specializat în știri economice.

Vremea bună este „de vină”

Potrivit proprietarilor de puburi din Marea Britanie, condițiile meteorologice bune au jucat un rol major. Vremea rece, dar însorită, i-a determinat pe clienți să revină pe terase, scrie smartradio.ro.

„Previziunile noastre au fost depășite […], iar furnizorii nu sunt capabili să reacționeze suficient de repede pentru a ține pasul”, explică Phil Urban, CEO al Mitchells & Butlers, cel mai mare lanț de pub-uri din țară.

Jean-David Thumelaire, director de vânzări la Budweiser Brewing Group Marea Britanie și Irlanda, este de acord: „Vânzările au fost de trei ori mai mari decât așteptările noastre. Acum există un moment de euforie și credem că ar putea dura până când restricțiile vor fi complet ridicate”.

Barurile se descurcă mai bine decât înainte de pandemie

În puburile din Marea Britanie observăm chiar o creștere a prezenței, comparativ cu 2019, înainte de începerea pandemiei.

Potrivit firmei de cercetare a pieței Oxford Market Watch, în prima săptămână de redeschidere vânzările în puburi au fost cu aproape 12% peste nivelurile din 2019. Chiar dacă în 2019 puburile profitau de spațiile interioare și chiar dacă perioada a inclus atunci vacanța de Paște.

O problemă este că doar 40% din cele 37.500 de pub-uri din Marea Britanie au terasă. Prin urmare, multe baruri rămân închise pentru moment. În consecință, terasele deschise sunt aglomerate și epuizează rapid stocul.

Profesioniștii trebuie să se adapteze. Gigantul Heineken, după subestimarea cererii, a trebuit să restricționeze livrarea de butoaie pentru mărcile sale Amstel și Birra Moretti, limitându-le la 3 pentru un pub.

Deocamdată, berarii și proprietarii de baruri se organizează astfel încât să le satisfacă dorințele britanicilor. „Lucrăm din greu pentru a găsi o soluție care să răspundă cererii”, a declarat grupul Heineken. Toate fabricile noastre lucrează din plin pentru a produce bere și suntem în legătură cu filialele din alte țări europene pentru a importa bere suplimentară în Marea Britanie”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend