Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

Vezi ce este Angajamentul de plata de la KRUK si scapa de datorii!

Publicat

in

angajamentul de plata kruk

La modul general, un angajament este o promisiune de a realiza ceva. Interpretarea termenului nu se schimba nici cand in discutie intra plata datoriilor. Practic, persoana care face un imprumut isi ia angajamentul de a-l plati in momentul in care semneaza contractul . Avand in vedere ca semneaza un contract legal si angajamentul pe care il ia trebuie sa fie respectat.

La modul general valabil, nu exista institutie financiara bancara sau nebancara care sa renunte la recuperarea banilor pe care ii ofera in cadrul serviciilor de creditare. Din acest motiv, in cazul persoanelor rau platnice se vor lua masuri legale pentru recuperarea intregii sume de bani datorate. Ori, in astfel de situatii stresul este urias, pentru ca problemele generate de neplata sunt si ele mari – executarea silita, de exemplu, teama si starea de anxietate fiind stari justificate, experimentate de oamenii cu datorii restante. Pe acest fond, multi incep sa caute solutii.

De ce este KRUK Romania sursa de rezolvare a problemelor de natura financiara, legate de datorii?

Pentru cei cu datorii la KRUK forumul (generic, vorbind) este unul dintre locurile de pe internet in care cauta informatii dintre cele mai diverse. Este corecta o astfel de abordare? Discutabil. Nimeni cu contesta valabilitatea dictonului “omul din exemple invata”, dar cea mai potrivita cale pentru rezolvarea problemelor este oferita de specialisti. In mod evident si pentru rezolvarea spetei de natura financiara, tot specialistul are solutiile cele mai bune.

Prin urmare, acele persoane care vor sa obtina pareri despre activitatea KRUK, o pot face chiar pe site-urile si paginile de socializare ale companiei. Aici vor gasi inclusiv pareri ale unor clienti care au trecut prin aceleasi situatii. Si, foarte important, vor gasi in plus o solutie certa pentru plata datoriilor pe care le au.

Angajamentul de plata – document prin care promiti sa platesti cat poti

Compania KRUK le propune clientilor sai sa semneze un document cu multiple avantaje pentru ei. Este vorba despre Angajamentul de plata. Semnarea sa de catre clienti le permite acestora sa stabileasca singuri cuantumul ratelor pe care le au de platit, pana la stingerea datoriei. Inainte de a-l semna este potrivit ca persoana in cauza sa-si cunoasca in detaliu situatia financiara:

Ce venituri lunare inregistreaza? Se iau in calcul toate veniturile, inclusiv cele care provin din activitati care tin de anumite hobby-uri sau servicii pe care le asigura pe langa locul de munca. Fiecare banut trebuie sa fie luat in calcul, indiferent ca este vorba despre o suma mai mare sau foarte mica.

Ce cheltuieli lunare are? Pe lista dedicata cheltuielor se vor trece doar acelea care au prioritate maxima, deosebit de importante, precum cele pentru utilitati, legate de sanatate, educatia copiilor etc. In schimb, nu se vor trece acelea care pot fi evitate: pentru mesele in oras sau comenzi pentru mancare, haine etc. Aceste calcule ajuta oamenii cu datorii gestionate de KRUK sa stie corect suma pe care o pot aloca pentru ratele lunare. In mod cert, chibzuinta si responsabilitatea pot determina grabirea rezultatului urmarit, in acest caz, stingera datoriei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Dosar penal la o firmă din Albeștii de Argeș și control ITM, după un accident de muncă

Publicat

in

De

Așa cum relatam într-o știre anterioară, în ziua de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat care conducea un motostivuitor pe raza localității Albeștii de Argeș.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș.

Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Curtea de Argeș, anjagat al unei societăți din Albeștii de Argeș, în timp ce efectua activități de descărcare a unor profile metalice cu un motostivuitor, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, s-a răsturnat pe lateral.

Bărbatul care se afla la volanul utilajului a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Asigurari auto online: evoluția digitalizării în industria asiguratorilor

Publicat

in

De

Una din marile probleme cu care se confruntă România este progresul lent pe care îl face în tranziția spre digitalizare. Timpul îndelungat pentru întocmirea actelor, în cazul anumitor instituții sau companii private, reprezintă un impediment pentru majoritatea oamenilor.

Când vine vorba de asigurările auto, acestea necesită o multitudine de acte și se bazează pe procese care durează destul de mult. Vestea bună, este că acum șoferii au posibilitatea să-și facă asigurari auto online. Digitalizarea simplifică procesul de întocmire a asigurărilor auto, ceea ce vine în avantajul șoferilor.

Cu toate acestea, utilizarea tehnologiei le dă bătăi de cap anumitor persoane. Dacă vi se pare complicat procesul, Pint.ro vă pune la dispoziție acest articol cu toate detaliile necesare despre asigurari auto online, procedeu, date și alte informații relevante pentru o mai bună înțelegere și pentru optimizarea procedeului. 

Avantajele ce țin de asigurari auto online

Cred că cel mai important avantaj când vine vorba de asigurari auto online este faptul că economisiți timp. Documentele se adună, se sortează și se trimit mai repede, iar procesul de întocmire a polițelor de asigurari auto online se scurtează considerabil.

Un alt avantaj este faptul că, apelând la un broker, puteți vizualiza și compara mai multe oferte, pentru a alege ceea ce este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Nu este neapărat nevoie să fiți la curent cu piața de asigurări, deoarece un calculator de asigurari auto online vă va furniza toate informațiile necesare.

Documentele aferente poliței de asigurare vor fi livrate la domiciliu într-un timp foarte scurt, iar anumite case de asigurări pot face acest lucru fără costuri de transport, ceea ce ar fi și un beneficiu pentru bugetul dumneavoastră.

Riscurile ce țin de asigurari auto online

Deși avantajele sunt foarte ofertante, există anumite riscuri de care trebuie să țineți cont atunci când optați pentru asigurari auto online. În primul rând, trebuie să vă asigurați că toate datele introduse sunt completate corespunzător, altfel greșelile ar putea provoca întârzieri în livrarea documentelor și complicarea procesului în sine.

De asemenea, deși timpul de așteptare poate fi scurt când colaborați cu anumiți asiguratori, șansa ca timpul de așteptare să fie mai mare nu este niciodată nulă, iar asta poate crea probleme organizatorice. Totul se poate rezolva, însă, cu o estimare a marjei de eroare și cu o comunicare constantă și deschisă cu asiguratorul ales.

Tipurile de asigurari auto online

Poate unul din cele mai mari avantaje ale internetului este că acolo puteți găsi orice. La fel se întâmplă și cu asigurarile auto online, pentru că sunt disponibile atât cele RCA, cât și cele CASCO, astfel nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest aspect. 

Polițele RCA sunt acele tipuri de asigurare obligatorie care acoperă daune substanțiale precum accidente fatale sau accidente foarte costisitoare, în timp ce polițele de tip CASCO sunt facultative și acoperă daune de vandalism și cele provocate de mașinile mai vechi. 

Procedeul de încheiere asigurari auto online

În momentul în care v-ați decis să încheiați o asigurare auto în mediul online, primul pas pe care trebuie să îl faceți este să căutați un broker online. Aceștia vă pot pune la dispoziție un calculator de asigurare RCA sau CASCO direct pe site-ul lor. 

Următorul pas este să completați, cu exactitate, datele din calculator. Nu uitați că asigurările sunt mai scumpe pentru persoanele care au sub 30 de ani, modele de mașini ultra performante și accidente la activ. Informațiile introduse trebuie să fie corecte, astfel încât să nu existe niciun fel de problemă.

După ce ați comparat și ați decis care este cea mai bună ofertă dintre lista cu asigurari auto online furnizată, puteți apela cu încredere la casa de asigurări, iar dacă întâmpinați probleme, puteți apela la brokerul de asigurări pentru a vă ajuta. 

Pint.ro este cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție un calculator RCA/CASCO optim, care vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de asigurari auto online, într-un timp scurt, pentru ca procesul întocmirii asigurării să fie cât mai rapid și eficient.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend