Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vești proaste pentru agricultori! 17.000 hectare de culturi din Argeș, distruse de viituri  

Publicat

in

teren-agricolLa nivelul județului Argeș, peste 17.000 hectare de culturi agricole au fost afectate de fenomenele meteorologice nefavorabile din ultima perioadă. Printre culturile afectate se numără: culturi de grâu: 6910 hectare; culturi de porumb: 3358 hectare; culturi de legume: 70,5 hectare; culturi furajere: 247,35 hectare; culturi floarea soarelui: 1845 hectare; culturi fâneţe: 75 hectare; culturi de cartofi: 71 hectare; culturi de orz: 548,1 hectare; culturi de orzoaică de toamnă: 26 hectare; porumb zaharat: 1,72 hectare; culturi de rapiţă: 2918 hectare; lucernă: 21,33 hectare; ovăz: 20 hectare; tutun: 61,42 hectare; livezi: 76,3 hectare. Direcția Agricolă Argeș a comunicat Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale 17.218,9 hectare de culturi avariate de ploi și grindină, însă nu se știe dacă fermierii argeșeni vor primi despăgubiri pentru pierderile suferite. Potrivit specialiștilor în agricultură, fermierii argeșeni nu s-au mai confruntat cu o astfel de perioadă negativă de peste 40 de ani.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend