Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VESTI PROASTE ! Interesele imobiliare pun pe drumuri persoanele cu handicap din Curtea de Argeş ? 

Avatar

Publicat

in

Este agitaţie mare, în aceste zile, in rândul persoanelor cu handicap din Curtea de Argeş şi zona limitrofă. Asta pentru că, din informaţiile noastre, Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap nu va mai functiona la Curtea de Argeş, pe strada 1 decembrie, incepând cu data de 1 ianuarie 2019. În aceste condiţii, sute de argeşeni cu probleme vor fi nevoiţi să meargă la Piteşti pentru a se prezenta in faţa Comisiei. Surprinzător, sau nu, nimeni din conducerea CJ Argeş, a Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Argeş sau a SPAS Curtea de Argeş, nu poate spune concret care este situaţia de facto si nici ce, sau cine, a generat această situaţie de criză. Mai mult, contactat de redacţia ziarului nostru, conducerea Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Argeş a refuzat total să dea detalii. Mariana Moise, sefa SPAS Curtea de Argeş, susţine că a auzit şi ea că la Curtea de Argeş nu va mai functiona această Comisie, dar ar avea informaţii de ultimă oră cum că s-a revenit asupra deciziei. Persoanele cu handicap reprezentate de Daniel Donoiu si Robert Necula susţin că există anumite interese in spatele deciziei de a se renunta la intrunirea comisiei la Curtea de Argeş. Aceştia spun ca, printre altele, ar fi vorba si de interese imobiliare ! Mai exact Primaria are un apartament iar in acest apartament isi desfasoara activitatea Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap. E bun un apartament pe vremurile astea! A pus cineva ochii pe el ca sa il poata lua lejer de la primarie ? Oare interesul crescut al unora pentru acest apartament sa fi generat dihonia intre cei care au nevoie de ajutorul statului si statul in sine reprezentat de SPAS si Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Argeş? Dar dedesubturile acestei decizii, marturii ale celor direct implicaţi dar şi de ce exista riscul ca sute de persoane sa fie puse pe drumuri, le veţi afla in ediţia următoare a ziarului nostru.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

NEBUNIE LA VALEA DANULUI! După ce s-a plimbat și la Pro România, Vasile Dina candidează pentru PSD

Avatar

Publicat

in

De

Cetățenii din Valea Danului nu mai ințeleg nimic din aceasta vanzoleala politica din perioada de precampanie electorala. Asta după ce fostul primar, Vasile Dina, a fost desemnat candidatul PSD la primăria comunei. După ce a trecut prin mai multe partide si a umilit PSD la alegerile europarlamentare din postura de “omul lui Victor Ponta”, Vasile Dina a simțit ca poate recupera ciolanul puterii doar dacă se înrolează în PSD. Ceea ce a și făcut, iar. ieri, Ion Mânzână a decis să îl valideze drept candidatul PSD la primăria Valea Danului.

Reamintim ca la europarlamentarele de anul trecut, cu Vasile Dina lider local, PRO ROMANIA a obtinut un scor spectaculor la europarlamentare, fiind la doar cateva zeci de voturi de a câştiga alegerile, dar „trosnind” fără milă PSD. Cum a reusit Pro Romania sa se claseze pe locul doi cu mult mai multe voturi decat PSD ?

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Duminica incendiilor în Argeș – Bărbat mort după ce a ars de viu

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii argeseni au avut astazi, duminica 9 august, parte de o zi agitată, plină de intervenții, cele mai multe la incendii de vegetație. Unul dintre incendii de vegetație a avut loc la Calinesti si soldat cu victimă. Incendiul a fost lichidat de către pompieri, iar echipajul SMURD a efectuat on zadar manevre de resuscitare bărbatului care, se pare, a fost tocmai cel care daduse foc miristii. Pacientul în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri de gradele 3 și 4 pe aproximativ 40% din suprafața corpului și din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Incendiul s-a manifestat la aproximativ 300 mp de vegetație uscată.
La un alt incendiu de vegetație uscată au intervenit pompierii cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Acesta a avut loc în vecinătatea A1 la km 118.

De asemenea, un incendiu la un solar cu o suprafață totală de aproximativ 32 mp, a avut loc in comuna Albota, strada Sorești. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă

Publicitate

Spry seara, un incendiu la câțiva paleți din lemn a fost semnalat în apropiere de Kaufland Câmpulung. Intervin două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD cu o ambulanță

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend