Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vești importante pentru cei care își caută loc de muncă! De ce noi oportunități pot avea parte imediat

Publicat

in

Vești bune pentru toți românii care își caută un loc de muncă! Potrivit celor mai recente date furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 27.145 locuri de muncă la nivel național.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor (1.978); manipulant mărfuri (1.237); lucrător comercial (1.220); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (869); agent de vânzări (724); muncitor necalificat în industria confecțiilor (690); amabalator manual (625); agent de securitate (584); operator la mașini-unelte semiautomate și automate (473); confecționer-asamblor articole din textile (461).

Din cele 27.145 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.820 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate; consilier/expert/inspector/referent/econimist în economie generală; programator; consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist; specialist în domeniul calității etc.), 5.947 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrător comercial; controlor calitate; casier; lucrător bucătărie; vânzător etc.), 7.447 pentru persoanele cu studii profesionale (lăcătuș mecanic; sudor; operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice; tâmplar universal; șofer autocamion/ mașină de mare tonaj etc.), restul de 11.931 locuri de muncă fiind destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale (muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor; manipulant mărfuri; ambalator manual; muncitor necalificat în industria confecțiilor; operator la mașini-unelte semiautomate și automate etc.).

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcție de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum și de numărul repartițiilor emise în vederea ocupării.

Locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 335 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Germania – 292 locuri de muncă pentru: muncitor în construcții; maistru în construcții; lucrător în construcții; lucrător în producția și prelucrarea sticlei/ fabricarea fibrei de sticla; operator mașini și sisteme (tehnologia de prelucrare a metalelor și a materialelor plastice); specialist în restaurarea textilelor/ examinarea și conservarea textilelor; șef atelier restaurare textile; brutar; tăietor de carne și lucrător în producție; muncitor în construcții de acoperișuri; măcelar;

Norvegia –      35 locuri de muncă pentru: chef; frizer traditional/ manager frizerie;

tinichigiu carosier auto; mecanic auto (pentru camioane și autobuze); mecanic auto (autoturisme); montator podele;

Polonia – 3 locuri de muncă pentru: măcelar abator vită;

Franța – 2 locuri de muncă pentru: farmacist;

Finlanda – 2 locuri de muncă pentru: lucrător în metal; mecanic de camioane;

Olanda – un loc de muncă pentru: tâmplar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spațiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

PNȚCD cere aplicarea Constituției! Aurelian Pavelescu: ‘Scumpirile demențiale ale prețurilor la gaze, produse petroliere și energie electrică din România sunt rodul unei conspirații împotriva poporului’

Publicat

in

De

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, susține că ”Formula actualei puteri, de a compensa prețurile demențiale, este un furt brutal din buzunarul cetățenilor, diferențele de preț fiind plătite tot din banii publici în buzunarele statului și multinaționalelor: este o crimă împotriva națiunii”.

”CRIZA ENERGETICĂ DIN ROMÂNIA: JAFUL STATULUI ROMÂN ȘI AL MULTINAȚIONALELOR ASUPRA POPORULUI! PNȚCD VREA APLICAREA CONSTITUȚIEI!

Scumpirile demențiale ale prețurilor la gaze, produse petroliere și energie electrică din România sunt rodul unei conspirații împotriva poporului. Este absurd și cu neputință de justificat cum, în țara care deține toate aceste resurse din plin, suficiente pentru a ne asigura independența energetică și a proteja populația prin prețuri mici, raportate la veniturile cele mai mici din Europa, să avem, de când au venit la putere globaliștii, cele mai mari prețuri din UE și să fie distrusă întreaga economie, iar populația să fie adusă în faliment!

Așa zisa ”liberalizare a pieței energiei” este doar o teză politică mincinoasă, așa cum este și cea a ”statului minimal” sau, mai nou, a ”statului de drept”, în umbra căreia poporul este jefuit. Constituția spune clar că resursele energetice trebuie folosite ”în interes național”, iar mecanismele politice naționale pot asigura, chiar și în condițiile uriașelor presiuni ale UE, interfața marilor corporații, controlul prețurilor la energie în favoarea cetățenilor.

Dar la noi, nu! O clasă politică trădătoare și mituită de decenii pentru a distruge națiunea, ne-a blagoslovit cu cele mai mari prețuri din UE, deși stăm pe bogății incomensurabile și avem o tradiție istorică în exploatarea hidrocarburilor – petrol, gaze și cărbune -, dar și energie hidro!

Formula actualei puteri, de a compensa prețurile demențiale, este un furt brutal din buzunarul cetățenilor, diferențele de preț fiind plătite tot din banii publici în buzunarele statului și multinaționalelor: este o crimă împotriva națiunii.

Vor fi închise sute de mii de firme mici și mijlocii, agricultura va deveni și mai necompetitivă și, probabil, încă 2 milioane de români vor fi alungați din țară, pentru a îngrășa piețele muncii vestice, aduse în stare de sclavie! Toate acestea fac parte dintr-un plan, nimic nu este întâmplător, vor să ne distrugă națiunea și să ne alunge din propria țară: acesta este planul pe care îl urmăresc de 3 decenii!

Este vorba despre desființarea brutală a democrației și instaurarea dictaturii, cea mai cumplită dintre toate, pe lângă care comuniștii par acum niște mari ”patrioți”!

PNȚCD vrea să conștientizeze populația asupra acestui asalt nemilos și ucigaș care merge mână în mână cu vânzarea suveranității naționale, transformarea țării în paradis fiscal pentru multinaționale, destructurarea familiilor, prăbușirea demografică și preluarea integrală a puterii de stat de către grupurile nelegitime statale și parastatale care au trădat poporul și Constituția!

Singura armă reală este coagularea forțelor naționale și a națiunii însăși pentru apărarea României în alegerile care urmează. Forțele politice anti-naționale trebuie aruncate la groapa de gunoi a istoriei! Trăiască România!”, a conchis Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Monica Pop, ieșire virulentă: ‘DSU monitorizează securistic criticii greșelilor strategice din pandemie’

Publicat

in

De

Medicul Monica Pop acuză că DSU cenzurează și deturnează declarațiile medicilor care se opun vaccinării. Pop spune că multe din postările medicilor care militează pentru testare sunt cenzurate prin, spune ea, intervenția directă a conducerii DSU.

”SĂ VEDEM CÎȚI VOR PUTEA CITI SI COMENTA ACEASTĂ POSTARE!

OAMENII SCRIU ACUM ( ORA 22) CA UNII NU POT CITI SI NICI COMENTA !!!!!

E CLAR ACUM ??!!

D.S.U MONITORIZEAZĂ SECURISTIC CRITICII GRESELILOR STRATEGICE DIN PANDEMIE! DEZINFORMEAZĂ , F CLAR, AMENINȚĂ,DAU COMUNICATE MINCINOASE LA ADRESA LOR, INDUCÎND ȘI UNELE RESTRICTIONARI PE FB SI LA TV! CRED CĂ NU FB E RASPUNZATOR DE RESTRICTII!!!

CU JOSNICIE Îi NUMESC MEREU , „ANTIVASCINISTI”, STIIND BINE CĂ NICI VORBA DE ASA CEVA, CREZIND CA AȘA VOR ABATE ATENTIA DE LA PROPRIA LOR VINĂ!

*CRITICA NU ÎNSEAMNĂ DELOC ANTIVASCINISM*!!! •••••DAR ” EI” O FAC CLAR INTENTIONAT PT A INCERCA SĂ SCUZE PROPRIUL LOR ESEC! INCEARCĂ SĂ INDUCĂ VINI INEISTENTE PT A EVITA PROPRUA LOR CULPA SI RĂSPUNDERE!

DAR INTR-O ZI TOT VOR RĂSPUNDE!

Pt a incerca să abată atentia de la propriile lor greșeli, care au condus la un eșec vizibil si important, cu strategie si cu campanie de vascinare gresită, si cu DEZINFORMARI CRASE si pierderi serioase, acești..” EI”. incearcă să abată atenția oamenilor, dind vina pe cei care îi critică!, Astfel scad si mai mult credibilitatea romānilor!

AU SPUS MEREU CA VASCINATII NU SE ÎMBOLNĂVESC SI CA NU TRANSMIT! S-A D0VEDIT TOTAL FALS! MAI SPUN CĂ NU TESTEAZĂ ÎN MASĂ ( DESI O FAC TOATE TARILE) PT CA AR SCADEA VACCINAREA ( dr. Arafat), DESI TESTUL E FFF IMPORTANT PT ORICE OM, VASCINAT SAU NU, PT A AFLA RAPID DACA E POZITIV, CU MASURI RAPIDE, EVITINDU-SE ASTFEL FOARTE SIGUR INTERNARILE ,ATI-UL SI DECESELE!

Si MULTE ALTE ERORI! NU AU PREGATIT CU NIMIC ” VALURILE”, etc

„EI” sint cei care au multe pe constiință NU cei care au avut curaj să o spună! Un om care critică strategia pandemiei ( „EI”au facut doar presiuni enorme pt vascin fara nicio pregatire de val, fara teste in masă si fara medicamente) nu are cum sa influențeze milioane de oameni, asa cum au făcut-o „EI”prin greșelile lor clare, unanim recunoscute deja de cei informati, logici si corecti !

Să vedem CITI UTILUZATORI VOR PUTEA CITI SI COMENTA ACEASTĂ POSTARE!!! REZULTATUL VĂ VA RASPUNDE CORECT ! SI ATUNCI VA VETI CONVINGE DE ADEVĂR!”, a scris Monica Pop pe Facebook, informează stiripesurse.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend