Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Veşti bune pentru antreprenori: O nouă categorie de cheltuieli va putea fi dedusă din impozit

Avatar

Publicat

in

Propunerea legislativă nr. B424/2019 pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, înregistrată la Senat în această lună, prevede ca PFA-urile şi firmele plătitoare de impozit de profit să poate deduce din impozit cheltuielile aferente dotării cu noile case de marcat cu jurnal electronic.

Conform propunerii legislative, PFA-urile şi firmele plătitoare de impozit de profit dar şi microîntreprinderile vor beneficia de ducerea din impozitul pe profit a cheltuielilor cu casele de marcat.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DUMITRU GRECU, REACȚIE DURĂ după decizia ÎNCHIDERII TRANSFĂGĂRĂȘANULUI: Incredibil! CNAIR are ca obiectiv distrugerea turismului românesc

Avatar

Publicat

in

De

CNAIR a anunțat închiderea circulației pe DN7C (Transfăgărășan) și DN67C (Transalpina), începând de mâine, de 20 octombrie 2020. În mod curios, date fiind condițiile meteo prielnice, anul acesta, Transfagarasanul se inchide cu aproape doua saptamani mai devreme, spre disperarea hotelierilor din zonă.

Astfel, de mâine, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule sectoarul DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada ), asta in condițiile in care in anii precedenti, acelasi sector se inchidea oficial la data de 1 noiembrie. Potrivit CNAIR, măsura închiderii circulației rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone.

GRECU: “CNAIR are ca obiectiv distrugerea turismului românesc

Firesc, reactiile nu au intârziat să apară. Omul de afaceri Dumitru Grecu critica in termeni duri decizia CNAIR, acuzand că o firmă a statului încalcă legea. “Este incredibil în ce țară trăim și ce înseamnă respectarea legii în România. CNAIR, o firmă a statului, își permite să încalce legea care o obligă să ia toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a traficului rutier pe drumurile publice (aspect consemnat și în decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României) și închide circulația fără nici o justificare (pe principiul drobului de sare), pe Transfăgărășan și Transalpina începând cu 20 octombrie, in condițiile în care toamna de-abia acum începe. Cred că este evident că acest organism al statului are ca obiectiv distrugerea turismului românesc, nu este suficient impactul provocat de covid, trebuie să venim cu măsuri suplimentare pentru distrugerea firmelor românești“, este de părere omul de afaceri Dumitru Grecu

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ELECTROARGEȘ SA ACCELEREAZĂ: DIRECTOR NOU, DE LA RENAULT

Avatar

Publicat

in

De

Zilele trecute, Consiliul de Administratie al Electroargeș SA a hotărât numirea, in calitate de Director General, a domnului Marcel Năstăsie, pentru un mandat de 4 ani. Preluarea mandatului de către noul director anticipează o evoluție accelerată a companiei argeșene, pe termen scurt si mediu, dar și o reorientare a unei bune părți a capacităților actuale de productie catre zona automotive. Asta pentru că Marcel Năstăsie a preluat conducerea executiva a Electroargeș SA direct din funcția de Director general logistică post vânzare România și regiunea Eurasia la Grupul Renault. De altfel, Marcel Năstăsie a ocupat, în ultimii 16 ani, funcții importante în cadrul Grupului Renault. Așadar, dupa aproape 16 ani în slujba unuia dintre cei mai mari producători de automobile din lume și în urma unei rocade… francezo-române, să-i spunem, bazată pe principii japoneze, Marcel Năstăsie preia conducerea Electroarges SA. Cu siguranță, prin numirea sa, direct de la Renault, Electroargeș SA va accelera in perioada următoare și are șanse mari să ajungă în pole position. Rămâne de văzut dacă în segmentul de automotive sau în cel de electrocasnice.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend