Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VEŞTI BUNE! Electroargeş acordă un dividend de 0.12 lei/acţiune ! Compania argeşeană, gata să producă pentru un gigant auto 

Avatar

Publicat

in

– Pentru al doilea an consecutiv, Electroarges SA va acorda 0,12 lei dividend brut/actiune

Cu doar trei zile înainte de Paşti,  pe 25 aprilie, a avut loc Adunarea Generala Ordinară a Actionarilor Electroarges S.A.  in cadrul căreia investitorii au aprobat,  cu o majoritate covârşitoare, o serie de puncte cheie trecute pe ordinea de zi. Astfel, poate cel mai important punct adoptat, a fost repartizarea profitului net din exercitiul financiar 2018. Astfel s-a hotărât ca din profitul net aferente anului trecut să se distribuie  un dividend de 0,12 lei per actiune. De asemenea, tot din profitul net a fost repartizată suma de de 1.525.967,84 lei in  capitolul “Rezerve – mijloace fixe din profit reinvestit” iar  diferenta de profit pentru surse proprii de dezvoltare, respectiv 2.360.394,48 lei.

Distribuirea unui dividend similar ca si valoare cu cel de anul trecut este un semnal bun pentru investitorii, pentru piaţa bursiera şi arata clar stabilitatea companiei argeşene. Ba mai mult, dividendele acordate aduc un plus de atractivitate dar si incredere in Electroargeş.

Aşa cum ziarul nostru a mai relatat, în anul 2018 prioritatea societății “ELECTROARGES“ S.A. a constituit-o sustinerea si achitarea datoriilor comerciale către furnizori si a obligatiilor fiscale curente către bugetele statului.
Societatea a cunoscut o stabilitate financiara care i-a permis modernizarea constructiilor existente, din care finalizate in suma de 2.011.361 lei si in curs de finalizare in suma de 2.803.478 lei.
În anul 2018, societatea a casat mijloace fixe in valoare de 460.028 lei, din care complet amortizate 446.968 lei si 13.060 lei neamortizate integral.

Veşti bune: Electroargeş poate produce pentru un gigant auto 

In cursul anului 2018 au fost desfasurate in Electroarges audituri din partea firmelor CSA, TUV SUD, TUV Rheinland Ungaria, Nemko, CQC China. Fiecare din firmele enumerate au efectuat audituri de verificare a proceselor si sistemului pentru grupe de produse destinate clientului Kaercher. Rezultatele au fost pozitive si au permis mentinerea Electroarges SA in grupa furnizorilor acceptati.
Toate actiunile enumerate permit Electroarges sa livreze produsele fabricate pentru clientul Kaercher pe o multitudine de piete, respectiv Europa (inclusiv produse specifice pt Marea Britanie, Elvetia si Rusia), Australia, SUA, Mexic, Japonia, China, Argentina, Brazilia etc. Totodata, ceritificarile existente au permis livrarea produselor sub sigla ARGIS Electroarges catre distribuitori din Italia, Spania, Republica Moldova, Germania, Polonia, Libia, Franta, Ungaria.
Totodata a fost realizat un audit din partea clientului Subansamble Auto. Verificarea cerintelor sistemului de management integrat permite Electroarges demararea colaborarii cu un important furnizor din domeniul automotive.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Clotilde Armand s-a dezlănțuit: ‘Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon’

Avatar

Publicat

in

De

 Clotilde Armand, a declarat joi, după depunerea jurământului ca primar al Sectorului 1, că de astăzi înainte primăria trebuie să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine.

„Am depus jurământul pentru funcţia de primar al Sectorului 1. De astăzi noi toţi avem o datorie faţă de români. Trebuie ca primăria să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Cunosc problemele din sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase.

Am fost trei ani de zile consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să realizăm de îndată proiectele de investiţii deja votate şi aprobate”, a afirmat joi Clotilde Armand.

Ea a mai precizat că noua echipă de la Primăria Sectorului 1 se va ghida după trei principii: „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”.

„Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers. Vom face un audit. Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm.

O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi de echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim sectorul 1”, a completat Armand, informează news.ro

Citește și:

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO Klaus Iohannis: ‘Solidaritatea este cuvântul de ordine și cheia care ne va permite să depășim această teribilă încercare’

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi,înainte participării la video-conferinţa cu membrii Consiliului European pe tema măsurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19, că ne aflăm într-un veritabil val 2 al pandemiei şi observăm că se înregistrează recorduri negative la nivelul tuturor indicatorilor în majoritatea ţărilor europene.

”Peste doar câteva minute voi participa la reuniunea membrilor Consiliului European, în format de videoconferinţă. Vom avea periodic astfel de reuniuni pentru a analiza răspunsul UE la pandemie. Ne aflăm, din păcate, într-un veritabil val doi al pandemiei, iar dacă ne uităm la cifrele raportate zilnic, observăm că se înregistrează recorduri negative în majoritatea ţărilor europene. La nivel european, efortul reducerii curbei infectărilor trebuie să fie unul colectiv. Solidaritatea este cuvântul de ordine şi, cred eu, cheia care ne va permite să depăşim această teribilă încercare.”, a afirmat preşedintele.

În opinia sa, schimbul de informaţii şi bune practici între statele membre trebuie accelerat şi este nevoie, în continuare, de o coordonare sporită în multe domenii, precum şi de măsuri urgente pentru a răspunde adecvat la noul val al pandemiei.

”În această seară vom aborda elemente relevante din perspectiva gestionării coordonate a pandemiei de COVID-19, cu accent pe stadiul achiziţionării de medicamente necesare tratamentului, procesul de achiziţie de vaccinuri, strategiile de testare, recunoaşterea reciprocă a testelor, abordarea privind carantina şi urmărirea contactelor transfrontaliere. Eu mi-am propus să subliniez, în faţa partenerilor europeni, importanţa asigurării unei bune funcţionări a Pieţei Unice şi a liberei circulaţii în cadrul Uniunii Europene”, a explicat Iohannis,

El a mai precizat că se va discuta despre necesitatea asigurării de rezerve adecvate şi suficiente de medicamente şi echipamente medicale în toate statele membre.

”Avem experienţa primului val, când achiziţionarea acestora a fost extrem de dificilă şi, până la urmă, foarte costisitoare, şi acum trebuie să luăm toate măsurile necesare pentru a evita o situaţie similară. Soluţii sunt, şi le voi reaminti şi în cadrul reuniunii, mă refer la rezervele de stocare RescEU, cum se numesc, şi achiziţiile comune, care s-au dovedit deosebit de utile. Un alt subiect important al videoconferinţei din această seară îl reprezintă măsurile specifice legate de testare, izolare şi carantină, precum şi de strategia vaccinurilor la nivelul statelor membre”, a precizat Iohannis.

Preşedintele consideră că este absolut necesară o abordare unitară la nivelul tuturor ţărilor din Uniunea Europeană, prin convenirea unor criterii şi instrumente comune în ceea ce priveşte recunoaşterea reciprocă a rezultatelor testelor.

”Cu privire la vaccinul anti-COVID-19, odată ce va deveni disponibil, sperăm cât mai repede, el va fi furnizat către toate statele membre. Este însă nevoie – şi voi sublinia acest lucru – de creşterea finanţării disponibile în cadrul Instrumentului pentru Sprijin de Urgenţă, pentru a permite sporirea surselor de aprovizionare cu vaccinuri”, a subliniat Klaus Iohannis, informează news.ro

Citește și:

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend