Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vești bune din Italia: cel mai mic număr de morți din ultimele nouă zile

Publicat

in

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

INEXPLICABIL Un bărbat care nu a ieșit din casă de un an jumătate este infectat, la Șimleul Silvaniei

Publicat

in

De

Un bărbat care nu a ieșit din casă de un an și jumătate este prima persoană infectată cu noul coronavirus din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj.

Primarul Septimiu Țurcaș a spus, vineri, într-o intervenție pe Facebook, că bărbatul a fost internat la spitalul din Șimleul Silvaniei, suport COVID, pentru o perioadă de 20 de ore, apoi a fost transferat la Spitalul de Infecţioase din Zalău.

Citește și: Klaus Iohannis șochează! Demers anti-românesc

Bărbatul are 51 de ani, comorbidități și probleme de sănătate, scrie mediafax.ro.

„Din păcate, primul caz de infecţie cu coronavirus a fost confirmat în oraşul Şimleul Silvaniei. O persoană din Şimleul Silvaniei, la primul test care i s-a făcut, a fost confirmat pozitiv. (…) Ceea ce este şi mai curios este faptul că persoana nu a ieşit din casă de cel puţin un an jumate, din informaţiile pe care le am eu”, a spus Ţurcaş.

DSP Sălaj face o anchetă epidemiologică în acest caz pentru identificarea contacților bărbatului, care vor fi izolați acasă.

Citește și: Ordin urgent al lui Marcel Vela! Se face lumină: ‘Nu are atribuții’

„Există posibilitatea ca primul test care a confirmat că persoana respectivă are virusul să nu se confirme la al doilea test”, a precizat primarul.

Septimiu Țurcaș a afirmat că firma care se ocupă de dezinfecție în oraș va interveni și în blocul în care locuiește bărbatul.

Citește și: Furie totală! Codrin Ștefănescu a explodat: ‘Să se rupă norii, să se cutremure pământul’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

PSD ia în vizor PMP: ‘Fiind preocupați de tâmpeniile liberalilor, am uitat să ne uităm la partenerii lor de guvernare și stupidități’

Publicat

in

De

Senatorul Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt al PSD, reacţionează la criticile PMP la adresa măsurilor guvernamentale. Social-democratul aminteşte că, de fapt, PMP se află la guvernare, iar deputatul Marius Paşcan critică măsuri din domeniul educaţiei, în condiţiile în care un coleg de partid este secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

„Fiind preocupați de tâmpeniile liberalilor, am uitat să ne uităm la partenerii lor de guvernare și stupidități, și anume Partidulețul Mișcarea Populară.

Ca partiduleț născut din dragoste, are și tulburări de comportament, unele cu ușoare nuanțe patologice.

Cel mai elocvent exemplu al ultimei săptămâni este deplângerea domnului deputat Pașcan cum că la bacalaureat nu sunt prinse în programă aspecte legate de configurarea României Mari.

Absența acestui moment astral al Romaniei din istoria cerută elevilor este condamnabilă la absolut și vine pe linia trasată de Dl. Iohannis odată cu trimiterea la CCR a legii Trianon.

Dar, surpriză!!!

Secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării este dl. Lucian Dragoș Rădulescu. Apartenența politică? PMP.

Domnilor, hai să ne ocupăm de ceea ce așteaptă oamenii și nu de opoziție la propriul partid”, scrie Romaşcanu pe Facebook.

Aspectele fundamentale ale istoriei privitoare la configurarea României Mari şi a statului român modern au fost excluse din programa de examinare la Bacalaureat, disciplina Istorie, a scris preşedintele executiv al PMP, deputatul Marius Paşcan, vineri, pe Facebook. Detalii AICI!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend