Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare – Roşia Montană începe să scadă

Publicat

in

Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare – Roşia Montană a scăzut cu 40 de centimetri, a anunţat, în această seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, anunță RADOR.

Potrivit unui comunicat de presă, în zonă se intervine cu trei motopompe de mare capacitate. Amintim că localnicii au primit mai multe mesaje RO ALERT, prin care erau avertizaţi că trebuie să evacueze de urgenţă zona, deoarece există pericolul ca barajul să cedeze, din cauza unei fisuri. Dintre cele 268 de persoane care locuiesc în gopodăriile aflate în pericol, peste 130 au decis să plece la rude sau în spaţii puse la dispoziţie de primărie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Haiti: Cel puţin 12 persoane ucise într-o localitate din nordul capitalei haitiene, Port-au-Prince

Publicat

in

De

Cel puţin 12 persoane au fost ucise de presupuşi membri ai unei bande, într-o localitate situată la nord de capitala statului Haiti, Port-au-Prince. Unele dintre cadavre au fost incendiate, anunță Rador.

Potrivit unor informaţii, membri ai unei bande au atacat oamenii din sat, după ce aceştia au început să înfiinţeze grupuri de autoapărare. Primarul local a declarat că este necesar ajutorul comunităţii internaţionale pentru ca Haiti să poată contracara bandele criminale. Guvernul din Haiti a solicitat, deja, asistenţă internatională.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Germania: Parlamentul a recunoscut Holodomorul din Ucraina drept genocid

Publicat

in

De

Alegerile locale și parlamentare din 2024 ar putea fi comasate. Valeriu Stoica, fost președinte PNL: ‘Dacă ar fi decalate, staful local al partidelor, după ce și-au atins obiectivele locale, nu se mai bate pentru obiectivele naționale, ceea ce nu e bine’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend