Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vedetele „lu` Peşte” de la Corbeni: MĂRGĂRITA ȘI  BOȘTINARU

Publicat

in

Cred că, în cel mai scurt timp, vom deschide cursuri pe teme legislative pentru unii consilieri locali care, din păcate pentru domniile lor, habar nu au pe ce lume trăiesc și vin la ședințe de parcă ar veni la bârfă, nu la dezbateri și rezolvări de probleme ale cetățenilor care i-au ales. La cei care se află la primul mandat, nu avem mari pretenții în cunoașterea prevederilor Legii nr. 215/2001 a administrației publice locale.  Însă, pentru cei cu două, trei mandate, sau chiar mai multe, consideram că este de-a dreptul rușinos să nu cunoști legea de căpătâi a aleșilor locali. În această situație se mai găsesc Florin Mărgărita și Constantin Boștinaru, consilieri locali în cadrul Consiliului Local Corbeni. Domniile lor, din proprie inițiativă sau puși de alte persoane interesate, s-au gândit să supună la vot articolul  42 din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, care prevede că:  „ȘEDINȚELE CONSILIULUI LOCAL SUNT PUBLICE.” Mărgărita și Boștinaru, la fel ca mulți alți aleși, au o dorință mai specială, extrem de greu de îndeplinit de către ziariștii aflați la datorie. Adică, aceștia nu doresc să li se vadă fețele la televizor, chipurile pentru că țin la imaginea lor. Păi, domnilor, haideți să vă spun, în câteva cuvinte, cam de ce nu poate fi îndeplinită dorința dumneavoastră. În primul rând, pentru că sunteți persoane publice. Mâncați din banii publici. Adică și din banii nostri. Vă lăsăm un timp să vă gândiți: “Bă, cum vine asta?  Cum mâncăm noi din banii ăstora?” E o chestie de logică. Nu implică multă gândire. Vă lăsăm până la ședința următoare. Dacă nu vă descurcați singuri, vă invităm la cursuri gratuite de legislație. Așa, poate învățați să nu mai votați diferite bugete păguboase, pentru care, în viitorul apropiat, mai mult ca sigur că veți da cu subsemnatul. În plan secund, când ați hotărât că doriți musai să fiți aleși locali, trebuia să vă gândiți că, alegătorii vor să știe, întotdeauna, ce și cum hotărăsc trimișii lor în Consiliul Local. Apoi, este foarte bine de știut faptul că, a pune bețe în roțile activităților desfășurate de jurnaliști, echivalează cu sfârșitul carierei politice, pentru că, da, domnilor, sunteți încadrați și ca politicieni. Reprezentați diferite partide politice ori sunteți independenți. Cei care vor să fie consilieri locali, sau chiar mai sus, numai pentru fala personală, atunci să se aștepte și la reversul medaliei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend