Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Varujan Vosganian SPULBERĂ mitul PNRR și a fondurilor UE: ‘N-am fost până acum în stare să absorbim efectiv nici măcar 14 miliarde’

Publicat

in

Fostul ministru Varujan Vosganian se arată sceptic atunci când vede entuziasmul afișat de reprezentanții puterii în privința PNRR și a fondurilor europene. El atrage atenția că România nu a fost capabilă să atragă destui bani din exercițiul bugetar 2014-2020.

„În ce privește fondurile europene, dăm vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Guvernul se laudă c-o să primim zeci de miliarde de euro pentru relansare și reziliență (cuvânt la modă), dar nu suflă o vorbă că din cele 31 mld euro, fonduri structurale și de investiții pe care le-am primit în exercițiul bugetar 2014-2020 n-am fost până acum în stare să absorbim efectiv nici măcar 14 miliarde. PSD tace tot mâlc, și el cu musca pe căciulă”, a spus Varujan Vosganian.

Citește și: Fost ministru liberal: ‘Încet, dar sigur, PNL dispare aglutinat de o combinație pedelisto-cotrocenistă’ .

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Deputatul PSD Feorge Șoldan: Domnia lui Ștefan cel Mare a însemnat pentru Moldova o perioadă de glorie și bogăție, un model de a conduce țara cu vitejie

Publicat

in

De

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan împreună cu primarul comunei Straja, Mihai Juravle, dar și mai mulți colegi de partid, au omagiat, la Putna, pe domnitorul Ștefan cel Mare și au depus o coroană de flori la mormântul acestuia.

“Mai presus de tihna noastră stă datoria sfântă de a apăra ființa și neatârnarea țării noastre”, a citat deputatul sucevean pe Ștefan cel Mare care a amintit că în 2 iulie, la Putna, sucevenii și toată Moldova celebrează Sărbătoarea Sfântului Voievod Ștefan cel Mare.

El a menționat că în semn de omagiu, a depus coroane la mormântul de la Mănăstirea Putna a marelui voievod, alături de primarul comunei Straja, Juravle Mihai și de colegi de partid.

„Mănăstirea Putna este prima biserică ctitorită de Ștefan cel Mare. În cei 47 de ani de domnie, acesta a ctitorit 44 de biserici, câte una pentru fiecare victorie, așa spune legenda.  Domnia lui Ștefan cel Mare a însemnat pentru Moldova o perioadă de glorie și bogăție, un model de a conduce țara cu vitejie, înțelepciune și credință”, a mai declarat deputatul.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Doliu în lumea fotbalului: fost portar legendar al celor de la Rangers și al naționalei a murit la doar 58 de ani

Publicat

in

De

Andy Goram, fostul portar al lui Glasgow Rangers şi al naţionalei Scoţiei, a murit la vârsta de 58 de ani după o scurtă luptă cu cancerul, a anunţat sâmbătă clubul la care el a evoluat cea mai mare parte a carierei, scrie Reuters.

Goram a jucat 260 de meciuri pentru Rangers între 1991 şi 1998, câştigând de cinci ori campionatul şi de trei ori Cupa Scoţiei. Fotbalistul a avut 43 de selecţii pentru reprezentativa ţării sale şi a fost titular la EURO 1992 şi 1996, informează Agerpres. 

Goram, care a anunţat în aprilie că a fost diagnosticat cu cancer, a fost un idol al fanilor de pe Ibrox, fiind votat de ei în 1999 ca fiind cel mai bun portar din istoria lui Rangers.

Către sfârşitul carierei, el a jucat la Sheffield United şi Motherwell, iar în sezonul 2000-2001 a fost împrumutat la Manchester United.

Goram a fost diagnosticat în acest an cu cancer esofagian în stadiul patru. Metastazele s-au răspândit la ficat, plămânul drept, trei vertebre şi coaste. El a respins chimioterapia după ce a văzut impactul tratamentului asupra soţiei sale, Miriam, în timpul luptei pierdute cu cancerul de anul trecut.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend