Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Variola maimutei : primul caz suspect din Grecia e un roman stabilit la Londra

Publicat

in

Barbatul are 29 de ani si se simte rau de joia trecuta. Romanul e stabilit la Londra si se afla in Grecia impreuna cu o partenera. Primele simptome au fost febra si eruptii cutanate pe tot corpul. In prezent se afla internat in spital, in Grecia, si in urmatoarele ore este asteptat rezultatul analizelor de laborator. Partenera sa de calatorie este asimptomatica, in prezent. Variola maimutei este neobisnuita in Europa, dar chiar si in Africa, de unde provine virusul. Se vorbeste tot mai mult despre vaccinarea masiva, la nivel mondial, impotriva acestui virus. Mai multe detalii aici https://www.ucoz.ro/grecia-primul-suspect-de-variola-maimutei-e-roman-stabilit-la-londra/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Primarul Mihai Georgescu de la Călinești a fost EXCLUS din PSD

Publicat

in

De

PSD Argeș a reacționat rapid după decizia magistraților prin care edilul sexos Mihai Georgescu a fost pus sub control judiciar și i s-a restricționat accesul in Primărie ăn dosarul penal deschis de procurori. „Ca urmare a hotărârii de astăzi a magistraților, PSD Argeș a decis excluderea din partid a lui Mihai Georgescu. PSD Argeș se delimitează și întotdeauna se va delimita de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administrației publice”, transmite PSD Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Ciucă: ‘Angajamentul nostru, față de noi, în primul rând, și față de UE este ca până la 1 noiembrie să avem 80% din depozitele de gaze ocupate’

Publicat

in

De

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a precizat că depozitele de gaze sunt ocupate în prezent la o capacitate de 41%, iar până la 1 noiembrie se va ajunge la 80%.

Există o decizie la nivelul Uniunii Europene şi fiecare ţară membră trebuie să intre în iarnă cu 80% din capacitatea de depozitare. În momentul de faţă suntem puţin peste 40%, 41%. Angajamentul nostru, faţă de noi, în primul rând, şi faţă de Uniunea Europeană este ca până la 1 august să avem în depozite 46%. Până la 1 septembrie 57%, până la 1 octombrie 66% şi până la 1 noiembrie 80%„, a spus Nicolae Ciucă.

Premierul a arătat că 80% reprezintă minimul pentru a asigura cantitatea de gaze necesară în perioada iernii.

Sigur, se fac demersuri… Sunt în discuţie elementele de contract cu Azerbaidjan. Se discută cu partea americană pentru gaz lichefiat şi de asemenea discutăm, pentru că nu depindem doar de partea de origine şi partea de primire la noi în ţară, discutăm şi de zonele de tranzit şi trebuie să facem în aşa fel încât să primim acceptul de la ţările de tranzit, respectiv Turcia, Bulgaria şi Grecia. Am depins şi de interconectorul dintre Grecia şi Bulgaria. Am înţeles că este finalizat şi că putem să discutăm mai facil această posibilitate de aducere a gazului în ţară„, a menţionat Ciucă, informează agerpres.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend