Conecteaza-te cu noi

UTILE

Variantele platite de suite office sunt de multe ori mai bune decat cele gratuite

Publicat

in

De multe ori preferam sa cautam variante gratuite pentru suite office decat sa cumparam un produs nou cu licenta de la firme recunoscute la nivel mondial. E adevarat, putem gasi variante gratuite destul de bune, dar functionalitatile nu se vor compara niciodata cu cele ale unor produse pe care le platim.

De ce? Pentru ca investitiile facute de companiile mari in dezvoltarea software sunt inzecit mai mari decat cele facute de companiile mici care se ocupa de suitele office gratuite, pentru ca softul gratuit poate fi vulnerabil in fata unor atacuri sau are erori pe care specialistii le remediaza mai greu.

Pretul dat pe un pachet office inseamna si o licenta, folosirea legala a produsului, suport permanent, update-uri permanente. Mai inseamna si solutii pentru birou usor de personalizat si folosit, functionalitati extinse si interfete care sunt potrivite pentru nevoile fiecarui utilizator.

De fiecare data cand ne uitam la un pret office trebuie sa ne gandim ca rasplatim munca tuturor celor care au contribuit la crearea suitei office, ajutam compania producatoare sa dezvolte si alte produse si sa ne aduca mereu cele mai bune softuri de pe piata.

Licentele cumparate se pot folosi pentru activarea softului pe mai multe calculatoare, orice problema ai cu pachetul office se rezolva destul de repede intreband pe forumuri dedicate. Daca e sa ne gandim la tot ceea ce putem face cu suitele office si la pret office, la banii dati pe un soft complet vom vedea ca raportul calitate-pret e foarte bun de fiecare data.

Oricand consideram ca avem un pret prea mare pentru un pachet office trebuie sa ne gandim si la tot ce a insemnat munca la crearea unui produs aproape perfect din toate punctele de vedere, la cati oameni au muncit pentru ca fiecare utilizator sa aiba solutii complete la dispozitie. Variantele platite de softuri sunt compatibile cu majoritatea sistemelor, functioneaza fara probleme si se pot reinstala oricand pe diferite calculatoare, cu aceeasi licenta activa.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alimentația pe timp de caniculă. Ce trebuie să includă meniul nostru?

Publicat

in

Meniurile de mâncare pe timp de vară, dar mai ales pe vreme de caniculă contează foarte mult, deoarece în funcție de ceea ce include un meniu, sistemul imunitar poate funcționa mai ușor sau mai greu. Temperaturile ridicate ne dau tuturor bătăi de cap, dar o alimentație sănătoasă ne protejează sănătatea și ne poate ajuta să trecem cu bine peste această perioadă dogoritoare.

Încă de săptămâna trecută canicula și-a făcut prezența în țara noastră, iar razele soarelui sunt atât de puternice și arzătoare încât e nevoie să ne hidratăm chiar și de două ori mai mult decât până acum. Este foarte important să fim atenți la alimentele pe care le consumăm, deoarece o alimentație bogată în antioxidanți oferă organismului o stare de revigorare.

În alimentația noastră este necesar să adaugăm cât mai multe fructe și legume zemoase precum roșiile (conțin 94% apă), castraveți (96% apă), căpșuni și pepene (92% apă), măr (84% apă) și caise (86% apă), potrivit haihuin2.com.

Pe lângă aceste alimente sunt și altele care nu sunt recomandate să fie consumate în această perioadă iar acestea sunt: pâinea, cerealele, cartofii și orezul.

De asemenea, recomandarea specialiștilor este să consumăm alimente cât mai naturale și ușoare precum iaurturile naturale, ouă fierte, brânza proaspătă, carnea de pui, peștele, ciorbele, supele și să încercăm pe cât posibil să eliminăm din alimentația noastră mezelurile și conservele din comerț.

Totodată, nu uitați să vă hidratați ori de câte ori simțiți că este nevoie. Este normal ca în această perioadă să fie nevoie să vă hidratați mai mult. Consumați apă plată și cât mai puține sucuri.

Foto: Business Magazine

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Izolarea la domiciliu a crescut foarte mult timpul petrecut de oameni în fața televizoarelor.

Publicat

in

De

Știrile au avut și vor avea și în perioada următoare audiențe uriașe, lumea dorind să afle cât mai multe informații despre felul în care decurge epidemia și ce măsuri sunt luate pentru limitarea efectelor acesteia. Bineînțeles audiențe mari au avut și alte emisiuni și astfel media de stat în fața micilor ecrane a românilor și a cetățenilor celorlalte țări a crescut exponențial. Odată cu acest fapt a apărut nevoia achiziționării de televizoare noi, motivul fiind unul de nevoie (televizorul s-a stricat), sau de voie (cumpărătorul vrea un televizor mai bun, mai performant). Din câte bine știm, marea majoritate a magazinelor de profil au fost închise, iar în cele care sunt deschise și care se vor deschide în perioada următoare cetățenii vor intra mai rar și mai circumspect deoarece teama de infectare a rămas. În acest context vânzările on-line de televizoare au crescut semnificativ. Noroc cu firmele de curierat, nu-i așa?

Mulți întreprinzători au profitat de situație și au vândut foarte bine televizoare și alte electronice din ofertă deoarece aveau site-uri de pe care oricine are acces la internet poate comanda produse de acest gen. Pentru comercianții de televizoare și alte electronice care nu dețin un site propriu există posibilitatea de a se înscrie pe un site specializăt în vânzări, un marketplace, unde își pot lista produsele din ofertă. Avantajul înscrierii într-un marketplace este faptul că orice comerciant își poate vinde marfa pe internet, fără să aibă nevoie de un site propriu, fără să trebuiască să plătească un domeniu și găzduirea acestuia și fără să cumpere implementarea platformei de vânzare, care costă cel mai mult. Mai mult, comerciantul nu trebuie să aștepte pentru realizarea site-ului, pierzând astfel timp important.

Unul dintre cele mai la modă marketplace-uri de pe piața românească este Negociat.ro, un loc unde orice comerciant își poate încărca produsele foarte ușor și foarte repede și poate începe să vândă fără nicio problemă. Merită menționat că fiecare comerciant trebuie să completeze un formular prin care își exprimă dorința de a deveni un vânzător în marketplace, formularul conținând segmente pentru informații precum date personale, informații fiscale ale companiei tale și date bancare ale acesteia. După completarea formularului este negociat comisionul în funcție de categoria de produse vândute și se semnează un contract. Ultimul pas de făcut de comerciant este să își publice produsele pe care le vinde în categoria potrivită și poate să înceapăsă vândă.

Orice patron de firmă care vinde televizoare și alte electronice își dorește ca în această perioadă să își vândă în continuare produsele și să își mențină cota de profit. Ca o adaptare acestei perioade complicate marketplace Negociat.ro oferă tuturor comercianților o oportunitate deosebită care îi va ajuta să își vândă în continuare produsele, fără a se întrebuința prea mult, în condiții de deplină siguranță. Nu în ultimul rând merită precizat că negociat.ro se ocupă inclusiv de curieratul produselor vândute, comercianții rămânându-le doar să verifice cum le crește contul din bancă

Negociat SRL

Alba Iulia, Romania

☎ Suna Acum 0376448484

Serviciul Clienti suport(@)negociat.ro

Pagina de facebook Negociat

Departament Vanzari 0762433701

Luni-Vineri 09.00-17.00

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend