Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vanghelie declara informatie bomba: Coldea a cumpărat o vilă la Monte Carlo pe numele lui Bogdan Naedoni

Avatar

Publicat

in

Fostul vicepreşedinte PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, despre care a afirmat că este ”înspăimântat”, şi-a cumpărat o vilă la Monte Carlo „pe numele lui Bogdan Naedoni”.

„Dl Coldea este înspăimântat. Îi transmit că, exact cum se ocupa el de o serie de politicieni şi ne asculta de dimineaţa până seara, şi în concedii. Şi eu mă ocup şi am aflat acum că a luat o vilă la Monte Carlo pe numele lui Bogdan Naedoni şi acum este în acea vilă. (…) Dl Coldea a achiziţionat o vilă la Monte Carlo, zilele astea or să îmi vină pozele”, a declarat Marian Vanghelie la DCNews Live.

Publicitate

Fostul vicepreşedinte PSD a adăugat că Bogdan Naedoni este „un băiat pus de Coldea în diferite funcţii”.

„(Bogdan Naedoni – n.r.) Este un băiat pus de dl Coldea în diferite funcţii la anumite agenţii, director general. Se ducea la el acasă dl Coldea şi nu singur, cu nevestele şi o serie de adjuncţi din SRI şi făceau chermeze şi mai multe”, a precizat Vanghelie.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

FOTO + VIDEO Noi ÎNCĂLCĂRI ale legii în biroul lui Ludovic Orban: Cine sunt făptașii

Avatar

Publicat

in

De

După celebra fotografie din biroul lui Ludovic Orban, în care el și mai mulți miniștri beau și fumează și nu poartă măști, nerespectând nici distanțarea socială în plină stare de urgență, alte instantanee ies din Palatul Victoria.

”Făptașii” sunt, potrivit informațiilor România TV, primari PSD din județul Giurgiu, convocați de Ludovic Orban la Palat pentru a-i convinge să treacă la PNL. Unii dintre edili au refuzat să poarte masca pe față, alții o purtau sub barbă, deși legea prevede că în spațiile închise ea este obligatorie. La precedenta ”scăpare” de acest gen, Ludovic Orban a chemat poliția pentru a fi amendat, așa că situația s-ar putea repeta.

Publicitate

Citește și: Tudose, atac devastator la adresa PNL și USR-PLUS: ‘Mor oamenii cu zile, dar puritanii politicii românești se bat pe transferuri îmbibate de principii’

”Primarii au fost chemați ca să fie racolați și au fost amenințați. Unul a fost amenințat că va fi amendat de Garda de Mediu, altul că i se închide un salon de evenimente. Sunt amenințați cu multe, sunt multe abuzuri care se fac. Am pierdut 3 sau 4 primari, au fost convinși că este mai bine să candideze de la PNL. Li s-au promis bani prin prefectură, pentru prima dată, de la Fondul de Rezervă al Guvernului. Sunt curios cum poate prefectura să le dea bani!”, a declarat Marian Mina, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Moment penibil pentru Nelu Tătaru la unitatea mobilă de Terapie Intensivă din Galați: ‘Ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat’ .

.

content-imagecontent-imagecontent-image

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Proiectul ‘Sănatate la un click distanță’ a fost lansat în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

Avatar

Publicat

in

De

Proiectul medico-social „Sănatate la un click distanță” a fost lansat joi în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, prin intermediul Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”.

„Ne propunem să oferim consultații gratuite de ecografie cardiologică și boli interne pentru 500 de persoane vulnerabile – vârstnice, cu dizabilități și izolate- cu acces limitat la actul medical de specialitate”, a declarat coordonatorul proiectului, Pr. Ilarion Mâță, potrivit basilica.ro.

Publicitate

Citește și: Tudose, atac devastator la adresa PNL și USR-PLUS: ‘Mor oamenii cu zile, dar puritanii politicii românești se bat pe transferuri îmbibate de principii’

În ce constă?

Proiectul urmărește crearea unui sistem de prevenție, diagnostic și dispensarizare a bolilor cronice prin soluții de telemedicină.

Sistemul cuprinde o stație centrală/fixă, în Timișoara, la Clinica Profilaxis, unde medicii specialiști recepționează/efectuează consultații și investigații specifice la distanță, în timp real, și o stație periferică la Hârja, în zone rurale, fără servicii medicale specializate, unde medicul de familie sau un medic specialist, conectează echipamentul la pacient și transmite investigația către medicul specialist de la Timișoara.

„Echipa medicală a asociației de la Hârja, condusă de Dr. Marta Blenessy, se va deplasa în locurile mai puțin accesibile personalului medical de specilitate sau va da consultații în puncte fixe, din interiorul cabinetelor medicale ale medicilor de familie”, a declarat pr. Ilarion.

Citește și: Moment penibil pentru Nelu Tătaru la unitatea mobilă de Terapie Intensivă din Galați: ‘Ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat’

Astfel, cu ajutorul acestor servicii, medicii specialiști recepționează consultația transmisă de medicul generalist din stația periferică, putând efectua toate măsurătorile specifice unei investigații, poate comunica cu pacientul și cu medicul generalist.

Consultația se încheie cu o scrisoare medicală, schemă de tratament, și eventual recomandarea pentru alte investigații medicale. În stația fixă, pentru recepția consultațiilor transmise, vor lucra medici din specialitățile cardiologie și boli interne.

Proiectul „Sănătate la un click distanță” este derulat la nivel național de Federația Filantropia și a fost susținut prin campania rețelei de magazine PROFI „Un mâine mai bun”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend