Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Valul 4 se face din pix, atunci când e necesar? Avocatul Elena Radu lansează acuzații grave: ‘De ce se manipulează procentele oficiale?’

Publicat

in

Avocatul Elena Radu lansează acuzații grave la adresa Grupului de Comunicare Strategică.

Radu susține că valul 4 se face din pix, atunci când e necesar.

„Pentru că nu suport manipularea și minciuna, de ceva timp tin evidenta numărului de cazuri raportate in comunicatele de presa zilnice ale GCS.
Daca vreți să vedeți cum se face valul 4 din pix atunci când e necesar, vă rog să urmăriți imaginea atașată.
Cum ni se spune zilnic care este: nr de persoane nou infectate, nr de persoane reconfirmate la testare si media națională a persoanelor infectate pe ultimele 14 zile la mia de locuitori, am vrut sa știu si eu care este numărul de locuitori ai României care se ia in calcul.
(Media națională este cea din graficul din comunicat, dreapta sus https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-31-iulie…)
Așa ca am folosit regula de 3 simple si am calculat numărul populației luat in calcul, indiferent daca au calculat media națională la persoanele nou confirmate pozitiv sau la persoanele total confirmate.
Si ce sa vedeți: că număr total de persoane infectate, in ultimele 14 zile, nr. a scăzut până la 777 persoane la 14.07.2021, după care a început să crească.
Însă, sa ne uităm cum oscilează nr. populației aferent, luând in considerare media națională care se comunică zilnic.
Numărul populației României luat in calcul este nedefinit. El se stabilește după ”necesitate”.
Sa luăm, de exemplu, ziua de azi.
Azi, numărul total al persoanelor confirmate in ultimele 14 zile este de 2.441 (adunând datele din comunicatele zilnice).
Media națională comunicata este de 0.08 la mia de locuitori.
Pe regula de 3 simple, ne iasă ca am fi vreo 30 milioane locuitori.
Dar, sa ne uitam puțin in spate.
Când aveam un număr similar de cazuri totale, respectiv 2.391 cazuri (la 17.06.2021), aveam o medie națională de 0,20 și 23,9 milioane locuitori.
Dar, azi media la același nr de persoane totale pozitive este de vreo 3 ori mai mica, adică 0,08 .
Si daca ne uităm, se modifica zilnic media națională, și se ia in calcul numărul populației, după cum este necesar, astfel încât să ”pice” media care trebuie.
Care va sa zică: valul 4 va apărea atunci când va fi necesar, moment in care se va lua in calcul numărul real al populației României. Până atunci, se ține media națională din pix și o cresc zilnic puțin câte puțin.
Mă miram de ce atâtea știri cu declarații publice azi pe vacc. Așa că actualizai tabelul si mă lămurii.
GCS si toate autoritățile publice implicate sa iasă public si sa explice: DE CE SE MANIPULEAZĂ PROCENTELE OFICIALE?”, spune Elena Radu.

Vezi și

Video. Clotilde Armand, pe vremea când mergea la Antena 3 și se amuza cu Mihai Gâdea

SURSE Efectul contractului semnat de Clotilde Armand cu noul operator de salubritate: Locuitorii din Sectorul 1 ar urma să plătească mai mult pentru curățenie

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, detalii de ultimă oră despre organizarea referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand: ‘După decizia unui magistrat, vom hotărî în interiorul partidului’

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Prima declarație a lui Carlo Ancelotti, după câștigarea UEFA Champions League: ‘Sunt un om al recordurilor’

Publicat

in

De

Tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti, a devenit, sâmbătă seară, primul antrenor de patru ori câştigător al Ligii Campionilor, principala competiţie intercluburi continentală. Ancelotti a triumfat în 2003 şi în 2007 cu AC Milan şi în 2014 şi 2022 cu Real Madrid.

“Nu îmi vine să cred. Am avut un sezon fantastic. A fost un meci dificil. Până la urmă cred că am meritat să câştigăm competiţia. Suntem foarte fericiţi. Ce pot să spun? Nu pot să spun mai multe. Sunt un om al recordurilor. Am avut norocul să vin aici anul trecut şi să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate şi caracter”, a declarat tehnicianul la BT Sport, potrivit bbc.com.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finală echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Thibaut Courtois: Aveam nevoie să câştig finala pentru cariera mea. Nu sunt respectat suficient, în special în Anglia

Publicat

in

De

Portarul echipei Real Madrid, Thibaut Courtois, a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că avea nevoie de acest triumf pentru cariera sa şi pentru respect.

“Am spus ieri în conferinţa de presă că atunci când Real Madrid joacă finale le câştigă. Am văzut multe mesaje pe Twitter că voi fi umilit astăzi. A fost invers. Aveam nevoie să câştig finala pentru cariera mea, pentru toată munca pe care am depus-o ca numele meu să fie respectat, pentru că eu cred că nu sunt respectat suficient, în special în Anglia. Sunt foarte fericit şi mândru de prestaţia echipei. Am învins cele mai bune echipe din lume. City şi Liverpool au fost incredibile în acest sezon, Liverpool a jucat foarte bine, dar noi am avut o ocazie şi am înscris”, a spus Courtois la BT Sport, potrivit bbc.com.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend