Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Valul 4 se face din pix, atunci când e necesar? Avocatul Elena Radu lansează acuzații grave: ‘De ce se manipulează procentele oficiale?’

Publicat

in

Avocatul Elena Radu lansează acuzații grave la adresa Grupului de Comunicare Strategică.

Radu susține că valul 4 se face din pix, atunci când e necesar.

„Pentru că nu suport manipularea și minciuna, de ceva timp tin evidenta numărului de cazuri raportate in comunicatele de presa zilnice ale GCS.
Daca vreți să vedeți cum se face valul 4 din pix atunci când e necesar, vă rog să urmăriți imaginea atașată.
Cum ni se spune zilnic care este: nr de persoane nou infectate, nr de persoane reconfirmate la testare si media națională a persoanelor infectate pe ultimele 14 zile la mia de locuitori, am vrut sa știu si eu care este numărul de locuitori ai României care se ia in calcul.
(Media națională este cea din graficul din comunicat, dreapta sus https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-31-iulie…)
Așa ca am folosit regula de 3 simple si am calculat numărul populației luat in calcul, indiferent daca au calculat media națională la persoanele nou confirmate pozitiv sau la persoanele total confirmate.
Si ce sa vedeți: că număr total de persoane infectate, in ultimele 14 zile, nr. a scăzut până la 777 persoane la 14.07.2021, după care a început să crească.
Însă, sa ne uităm cum oscilează nr. populației aferent, luând in considerare media națională care se comunică zilnic.
Numărul populației României luat in calcul este nedefinit. El se stabilește după ”necesitate”.
Sa luăm, de exemplu, ziua de azi.
Azi, numărul total al persoanelor confirmate in ultimele 14 zile este de 2.441 (adunând datele din comunicatele zilnice).
Media națională comunicata este de 0.08 la mia de locuitori.
Pe regula de 3 simple, ne iasă ca am fi vreo 30 milioane locuitori.
Dar, sa ne uitam puțin in spate.
Când aveam un număr similar de cazuri totale, respectiv 2.391 cazuri (la 17.06.2021), aveam o medie națională de 0,20 și 23,9 milioane locuitori.
Dar, azi media la același nr de persoane totale pozitive este de vreo 3 ori mai mica, adică 0,08 .
Si daca ne uităm, se modifica zilnic media națională, și se ia in calcul numărul populației, după cum este necesar, astfel încât să ”pice” media care trebuie.
Care va sa zică: valul 4 va apărea atunci când va fi necesar, moment in care se va lua in calcul numărul real al populației României. Până atunci, se ține media națională din pix și o cresc zilnic puțin câte puțin.
Mă miram de ce atâtea știri cu declarații publice azi pe vacc. Așa că actualizai tabelul si mă lămurii.
GCS si toate autoritățile publice implicate sa iasă public si sa explice: DE CE SE MANIPULEAZĂ PROCENTELE OFICIALE?”, spune Elena Radu.

Vezi și

Video. Clotilde Armand, pe vremea când mergea la Antena 3 și se amuza cu Mihai Gâdea

SURSE Efectul contractului semnat de Clotilde Armand cu noul operator de salubritate: Locuitorii din Sectorul 1 ar urma să plătească mai mult pentru curățenie

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, detalii de ultimă oră despre organizarea referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand: ‘După decizia unui magistrat, vom hotărî în interiorul partidului’

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Americanii recunosc și își cer scuze pentru EROARE. Atacul cu dronă din Kabul a ucis 10 nevinovați, nu jihadiști ai ISIS-K

Publicat

in

De

Ministrul american al apărării, Lloyd Austin, a prezentat vineri scuze pentru eroarea forţelor americane de la Kabul, produsă cu puţin timp înaintea retragerii şi în urma căreia şi-au pierdut viaţa zece civili, informează AFP preluat de agerpres.

“Ofer cele mai profunde condoleanţe rudelor supravieţuitoare ale celor care au fost ucişi”, a declarat, într-un comunicat, şeful Pentagonului, care a recunoscut că bărbatul vizat era “doar o victimă nevinovată, la fel ca celelalte persoane ucise în mod tragic”.
“Ne cerem scuze şi vom face tot posibilul să învăţăm din această greşeală oribilă”, a adăugat el.

Tot vineri, un general american a recunoscut că atacul cu dronă din 29 august de la Kabul, care a ucis zece civili, printre care până la şapte copii, a fost “o greşeală tragică”.

“Nicio armată nu lucrează la fel de mult ca a noastră pentru a evita victimele civile. Când avem motive să credem că am luat vieţi nevinovate investigăm şi, dacă acest lucru este adevărat, îl recunoaştem”, a declarat generalul Kenneth McKenzie, şeful forţelor americane în Afganistan.

“Este puţin probabil ca vehiculul şi cei care au murit să fi avut legături cu gruparea jihadistă Stat Islamic-Khorasan (ISIS-K) sau să reprezinte “o ameninţare directă pentru forţele SUA”, a declarat presei generalul Kenneth McKenzie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Alexandru Rafila critică formalitățile privind acordul părinților la testarea copiilor: ‘Nu e nimica invaziv în chestiunea asta’

Publicat

in

De

Medicul Alexandru Rafila afirmă că testele pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 nu sunt manevre medicale invazive, el susţinând ideea că statul trebuie să asigure testarea populaţiei. ”Nu e nimica invaziv în chestiunea asta. Invaziv înseamnă să-ţi facă o injecţie, să îţi introducă un cateter (…) O testare de genul ăsta (…) nu e un act medical în sine”, susţine medicul.

”În şcoală, copiii trebuie să poată fi testaţi periodic. Nu e niciun fel de problemă, nu e niciun fel de filosofie. Am început iar cerem voie, testări invazive. Nu e nicio testare invazivă. Dacă te doare gâtul, eu ţin minte când eram copil, ne lua un tampon, un exudat faringian din gât. Se poate lua din gât sau din nas. Nu e nimica invaziv în chestiunea asta. Invaziv înseamnă să-ţi facă o injecţie, să îţi introducă un cateter, să îţi facă o manevră invazivă. Nu e nimic invaziv. Ajungem la nişte discuţii datorită acestei mentalităţi de a folosi tot timpul termeni ameninţători şi atunci există contra-reacţia: nu vreau să-mi las copilul să testeze invaziv”, a afirmat Alexandru Rafila vineri seară, la Digi 14, potrivit news.ro.

Acesta a arătat că, în contextul în care în România are ”cel mult un medic la zece şcoli”, există persoane care pot fi instruite, în cadrul şcolii să realizeze testarea rapidă pentru depistarea infecţiei SARS-CoV-2, el arătând că ”nu e nicio filosofie” în acest sens.

”O testare de genul ăsta (…) nu e un act medical în sine, este pur şi simplu o manevră în care iei un produs de la un copil, iei exudat nazal sau faringian şi îl utilizezi. Deci trebuie să existe accesibilitatea testării”, a explicat Rafila.

Medicul consideră statul ”trebuie să asigure accesibilitatea testării”, el arătând că discuţia despre cine plăteşte testarea periodică a unor categorii profesionale este una ”stupidă”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend