Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Văleu! Noul prefect, copilul de suflet al PSD – Sorina Marin sau lipsa de cadre a PNL

Publicat

in

Am repetat-o de multe ori in ultimii doi ani: neglijarea organizațiilor de tineret de către PNL și politica strâmbă din ultima perioadă a trupei din fruntea partidului, își va arăta curând efectele negative. Deja apar primele semnale iar un prim efect negativ ar fi acela ca, in acest moment, PNL Argeș nu are oameni potriviți pentru a ocupa funcții cheie care vor fi lăsate libere de către pesedisti. In aceste condiții avansezi si propui nume fără valoare sau personaje create tot de PSD. Si-atunci, te intrebi, in ce consta marea schimbare si in Arges? Să schimbi un pesedist pentru a-l inlocui cu un alt pesedist ? Un exemplu concret este cel al Sorinei Marin, un nume des vehiculat ca fiind propunerea liberalilor pentru a lua locul lui Dragnea in fruntea Prefecturii Argeș. Avand in vedere declarațiile lui Rareș Bogdan sau ale lui Sică, noul premier, potrivit cărora nu vom vedea pui de pesedist printre penelisti, mai ales cei cu pretentii, stau si ma intreb: mai, nu vi s-a luat de gogosi… expirate ? Pai ce vor zice liberalii ăia pur sânge, sau tinerii care au mai ramas prin PNL Argeș, când vor vedea că tu PNL, killerul PSD, nominalizezi pentru funcția de prefect o domnișoara de patruzeci si ceva de ani, mare amatoare de plimbari… politice și a carei carieră politică a fost începută la PSD, sub aripa baronului roșu Nicolescu. Cum să pui o domnișoara bătrâna, care și-a petrecut toată tineretea la PSD, pe o funcție din care vrei să eclateze liberalismul în administrație. Sorina Marin abia a făcut majoratul în politică, asta după ce a stat și s-a școlit 13 ani in PSD, chiar cu functie de conducere, s-a plimbat, apoi, prin curtea senatorului PDL Mircea Andrei, pentru ca, in final, să ajungă și prin PNL. Probabil ai lui Miuțescu sunt ferm convinsi că școala PSD produce numai oameni de valoare, mai ales femei, spre deosebire de pepiniera PNL care scoate pe banda rulanta numai exclusi… Astfel nu se explica de ce Sorina Marin, „vuvuzela” cum o numeau unii acum cativa ani, un produs 100% al PSD, a ajuns acum o emblema a PNL care, vai, ar putea ajunge prefect !

Iar cei carora nu prea le convine ce am scris, le reproduc un fragment din declaratia Sorinei Marin din momentul in care, dupa 13 ani de scoala PSD, pleca de sub aripa baronului Nicolescu, mentorul ei politic, zbura veselă spre PDL-ul lui Mircea Andrei, dar plină de recunoștință PSD.

„Le mulţumesc celor din P.S.D., pentru că notorietatea mea politică se datorează la doi factori. Factorului politic P.S.D. şi presei argeşene. Le mulţumesc celor din P.S.D. pentru că datorită lor am o notorietate politică. Îmi pare rău că s-a terminat. Nu pentru că nu voi mai colabora cu cineva din P.S.D. pentru că acum sunt în P.D.L., dar vine un moment în care trebuie să iei nişte decizii curajoase. Din fericire pentru P.S.D., au foarte mulţi oameni valoroşi, dar una dintre problemele de management ale organizaţiei este că nu ştie să şi-i pună în valoare. Şi atunci când ai oameni valoroşi profesional ar trebui să te foloseşti de ei pentru a pune în aplicare programe guvernamentale”, spunea Sorina Marin după 13 ani de scoala la PSD.

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Rareș Bogdan continuă atacul la adresa Vioricăi Dăncilă: Tic-tac

Publicat

in

De

Rareș Bogdan susține că Dăncilă are multe explicații de dat procurorilor după desecretizarea dosarului 10 august.

„Am și eu 10 întrebări despre 10 august, doamna Dăncilă! Că încet-încet, aflăm tot! Ați fost (cred că mai sunteți) un pion extrem de important în planurile lui Dragnea. Că vă dați acuma lovită de amnezie nu mă miră. Sunteți convinsă că slugile utile care au executat comenzile pentru acapararea statului prin măcilărirea legilor penale și aducerea instituțiilor la ordine de partid respectă omerta. Ei, vă dau o veste: nu o mai respectă. Tic-tac!

Dar să nu uit de 10 august:

1. Pe 13 august 2018, când le-ați scris o scrisoare președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și prim-vicepreședintelui Frans Timmermans, în care ați amintit de “încercări de înlăturare pe cale violentă a unui guvern legitim” pe ce v-ați bazat?

2. De unde știați, dacă erați în concediu, ce s-a petrecut pe 10 august?

3. Cine, ce v-a informat în această perioadă?

4. V-a informat în scris sau pe telefon?

5. Acolo unde ați fost în concediu ați avut acces la telefonul operativ? 6. V-a sugerat cineva să vă luați concediu?

7. Ce v-a informat ministrul Carmen Dan când ați revenit la locul de muncă?

8. L-ați întrebat pe Liviu Dragnea ce să răspundeți presei dacă sunteți întrebată?

9. Cine v-a spus să scrieți șefilor Comisiei Europene?

10. La ce oră ați fost informată că s-a dat ordin jandarmilor să intre în forță în protestatari?

Pentru început, cred că 10 întrebări ajung. Vedeți că aveți ce să dezbateți cu procurorii? Și vă anunț că dosarul e deschis din 2018, deci nu le-am sugerat eu procurorilor să facă anchetă. Dacă nu v-a informat secretarul de presă, dați-l afară! Aa, nu mai sunteți premier? Auci!”, scrie Bogdan pe Facebook.

Vezi și:

Salariile vor fi majorate- Cine sunt angajații norocoși

Klaus Iohannis a decis- Vești uriașe pentru o categorie de angajați

La solicitarea Bugetul.ro, CNSAS a demarat procedura de reverificare a lui Mihai Șora

Citeste mai mult

ACTUAL

Vești bune din partea premierului- Apare un nou aeroport în România

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Braşov, că Guvernul va aloca bani din bugetul de stat pentru finalizarea aeroportului civil de la Ghimbav. 

„Vă garantez că vom aloca bani de la bugetul de stat pentru susţinerea aeroportului Braşov. Nici nu ştiu cum v-aţi imagina că eu, care sunt braşovean şi care am sprijinit proiectul încă de pe la începuturi, de prin 2007-2008, dacă vă aduceţi aminte (…) Normal, sprijinim realizarea aeroportului şi chiar este necesar”, a declarat premierul, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul Consiliului Judeţean Braşov.

Acesta a mai spus că unul dintre obiectivele prioritare este şi „desţelenirea” tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov.

„Din punctul nostru de vedere, reprezintă o prioritate. Oricum, sunt convins că vom ajunge de la Bucureşti la Braşov mult mai repede cu avionul pe aeroportul realizat de Consiliul Judeţean, decât pe tronsonul de autostradă. Dar, ne propunem ca obiectiv să realizăm şi acest tronson de autostradă. Evident, nu putem să o facem într-o guvernare de tranziţie, care are o durată de maximum un an de zile şi acest obiectiv nu poate fi asumat decât pentru un mandat de patru ani”, a mai spus premierul Ludovic Orban.

Vezi și:

Salariile vor fi majorate- Cine sunt angajații norocoși

Klaus Iohannis a decis- Vești uriașe pentru o categorie de angajați

La solicitarea Bugetul.ro, CNSAS a demarat procedura de reverificare a lui Mihai Șora

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend