Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Valea Iaşului vs Curtea de Arges la Tribunal ! BATALIA PE GRANIŢĂ ŞI PE MILIOANELE DE EURO CONTINUA ! 

Publicat

in

Dupa ani buni de bătălii în instanţă, în procesul prin care primaria Valea Iasului revendica o importanta suprafata de teren din averea municipiului Curtea de Arges si după ce in ianuarie s-a dat o prima decizie, bătălia pentru graniţa orasului nu se opreşte. Astfel, Nicolae Barbu, primarul comunei Valea Iaşului, a făcut a contestat decizia din prima instanţă iar acum dosarul a ajuns pe rolul Curţii de Apel Piteşti. Reamintim ca in baza unor acte din anii 1962, 1969 si 1973 si 1978, comuna Valea Iaşului, prin primarul Nicolae Barbu, a solicitat în instanţă o suprafaţă importantă din nordul municipiului Curtea de Argeş. Procesul are drept scop stabilirea unei noi graniţe între cele două localităţi, in urma careia o suparafaţă de 140 hectare ar trebui sa revina comunei Valea Iasului, aici aflându-se zona industrială a municipiului Curtea de Argeş, mai exact fabricile din nord dar si gospodăriile situate pe strada Vasile Lupu, cele de vizavi de Electroargeş, dar şi cele situate pana la strda Fântânele. Nicolae Barbu a atacat decizia Tribunalului Arges cu recurs, magistraţii de aici urmâmd a da o sentinţă definitivă, una care, spun mulţi jurişti, ar putea fi favorabilă comunei Valea Iasulşui. Reamintim ca in joc este platforma industrială a municipiului Curtea de Argeş, zona în care se află cele mai multe societăţi comerciale care aduc cei mai mulţi bani la bugetul local din taxe şi impozite – Electroargeş, IPEE, Steinel, ERREA, Fuchs,etc.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

C-AȘA-I LEGEA ! În Argeș, 21 SUSPECȚI DE COVID au fost EXTERNAȚI LA CERERE din spital sau eliberați din carantină

Publicat

in

De

După ce CCR a stabilit ca internarea si carantina obligatorie nu pot să fie impuse prin ordin de ministru, cei suspecți de COVID 19 sau asimptomaticii testati pozitiv, au avut dreptul sa ceara externarea din spital sau părăsirea carantinei la cerere, pe propria semnătură. Potrivit informatiilor, in Argeș, până la această oră, nu mai putin de 21 argeseni care erau internati sau izolati in carantina au facut cerere pentru a părăsi spitalul sau locul de carantinare. Prefectul a confirmat acest lucru in jurul pranzalui, dar pentru 17 argeseni care figurau pana la acea ora in documentele oficiale. Acesta a precizat ca legea trebuie respectată în acord cu deciziile CCR și a punctat faptul ca toti cei care au fost eliberați din spital sau carantina, reprezinta un motiv de ingrijorare, chiar daca este vorba doar de persoane asimptomatice sau persoane cu forme usoare de infectie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

NU MAI E DE JOACĂ! ÎNCĂ 58 COVIZI ÎN ARGEȘ – Spitalele pline, numărul infectaților COVID 19 rămâne ridicat în județ!

Publicat

in

De

Potrivit ultimei comunicări din partea Grupului de comunicare Strategică, în Argeș au fost înregistrate 1083 persoane infectate cu noul cornovirus, cu 53 mai mulți față de ziua precedentă.
Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 1;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 152;
-persoane internate în spital: 393 (dintre care 8 la ATI);
-persoane vindecate: 284;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1083;
-persoane decedate: 58.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend