Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Val de excluderi în PNL Argeș! Viceprimarul de la Valea Iașului: “Voi merge în instanță !”

Avatar

Publicat

in

Nici nu s-a anunțat data exactă a alegerilor locale ca BPJ al PNL Argeș are deja pe masa 11 cereri de excludere a unor membri valorosi. Cu ce au gresit acestia? Ca au crezut in vorbele lui Rares Bogdan si Ludovic Orban care anuntau, de anul trecut, ca nu vor mai fi numiri ale candidatilor la primării decât pe criterii de performanță și notorietate. Așa că, in multe localitati din Argeș, unii alesi ai PNL și-au manifestat dorinta de a candida si la primărie, iar de aici pana la excludere nu a mai fost decat un pas. S-a ajuns pînă într-acolo încat pe lista ajunsă la sediul PNL Argeș se află și viceprimarul din comuna Valea Iasului, localitatea păstorita de fostul PRM-ist, PDL-ist și ce-o mai fi fost, Nicolae Barbu, cel care se viseaza parlamentar de Argeș deși nu il recomanda mai nimic, în afara de stilul bolșevic de a conduce, de la masina până la comună. Viceprimarul Enescu, cel care are cea mai mare priză la publicul din Valea Iasului în acest moment, devansand clar pe Nicolae Barbu, nu a dorit sa comenteze situația, deocamdată, dar a anuntat ca va prezenta la TV o serie de dezvaluri la momentul potrivit. “Voi merge în instanță! Am muncit si am pus suflet în acest partid!”, ne-a spus vicele de la Valea Iașului

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend