Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VAI ȘI-AMAR… REGAL ! Ce au refăcut ieri, au spart azi pe strada Valea Iașului – MĂ`, AMARURILOR, strigă argeșenii

Avatar

Publicat

in

-“Nu puteați mă amarurilor să schimbați prima data conducta și după să refaceți strada ?”, o spune pe bune un argesean

Argeșenii au parte, aproape zilnic, de mostre de gospodărire regală a orasului Curtea de Argeș. Mai nou, argeșenii iau atitudine in public fata de neghiobiile administratiei locale și bine fac! Astazi, mai multi concitadini au ramas masca pe strada Valea Iasului, cea in care s-a investit un sac de bani pentru refacerea trotuarelor si a partii carosabile si nu au ezitat să facă poze cu minunea de bataie de joc pe banii nostri. O dovada crasa de cum sa NU gospodaresti un oras: mai ieri au asfaltat si refacut trotuare pe strada valea Iasului, azi au spart pentru a ajunge la o conducta de apă fisurată. Mai exact, asa le-a mers mintea: ca intai au asfaltat zona fara a lua in calcul ca sub se află o conducta de apa potabila veche si subreda. Azi a fost vorba de o avarie dar, in curand, vor trebui sa schimbe toata magistrala si, inevitabil, vor trebui sa faca tandari modernizarea realizata pe bani grei. Asta inseamna sa fii godpodar regal pe banii fraierilor !

Publicitate

Iata mesajul postat de argeseanul C.O. pe o retea de socializare:

“Ce bătaie de joc față de noi și de banii noștri. Strada Valea Iașului, nou refăcută peste o conductă veche de zeci de ani, care deja s-a spart. Nu puteați mă amarurilor să schimbați prima data conducta și după să refaceți strada ? Speram sa fie prima stradă din Curtea de Argeș care arată că o stradă normală, cu asfalt fără gauri și trotuare decente de la un cap la altul, dar NU, voi v-ați bătut joc din nou de noi și de banii noștri pentru că sunteți niște INCOMPETENȚI de cea mai joasă speță !”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Ciolacu rupe tăcerea: ‘USR, mai nou PLUS, au câștigat pe greșelile făcute de PSD și PNL’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că victoriile obținute de Alianța USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datorează ”greșelilor” făcute de PNL și PSD.

”USR, mai nou PLUS, au câştigat pe greşelile făcute de cele două partide mari. Noi nu vorbim de un vot politic aici, nu vorbim de un vot contra PSD-ului sau contra PNL-ului”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

El a explicat că la Timişoara candidatul USR a câştigat ”pe fondul unor greşeli ale fostului primar” şi a invocat ”o saturaţie la Brăila, o saturaţie la Vrancea”.

Publicitate

”Aici au fost câştigurile. Nu a apărut USR-ul – noi, prin doctrina noastră extraordinară şi prin cât de curaţi suntem noi, am câştigat aceste primării. Să mă ierte Dumnezeu! Dar vom, vedea la alegerile generale”. a mai opinat Ciolacu.

Preşedintele PSD a declarat, răspunzând unei întrebări, că PNL a transferat 148 de primari de la PSD catalogând ”o mizerie” tentativa de a ”cumpăra primari” a premierului Orban.

„Să-i ţină sănătos”, a adăugat el.

Alianţa USR PLUS a cîştigat funcţia de primar al municipiului Timişoara.

De asemenea, social-democratul Marian Oprişan, care era preşedinte al CJ Vrancea din 2000, a pierdut alegerile în favoarea unui liberal, conform news.ro.

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta își recunoaște greșeala: ‘La București am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianță necunoscută votanților’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că își va asuma candidatura la Camera Deputaților pe lista de București.

„La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor, cu o siglă şi printr-un mesaj politic convenţional într-o bătălie în care principalii contracandidaţi au radicalizat la extrem discursul / lecţia usturătoare este învăţată: la alegerile parlamentare Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România – eu voi lupta în mod direct alături de echipa Pro România din Bucureşti şi îmi voi asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti. La nivel naţional, îi felicit pe colegii care au fost aleşi primari, consilieri locali şi pe consilierii Pro România din 23 de consilii judeţene / în alte judeţe au lipsit câteva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% – însă în toată ţara eforturile noastre de organizare vor continua şi, sunt convins, rezultatul de la alegerile parlamentare va arăta o creştere semnificativă a ponderii Pro România”, a scris Ponta pe Facebook.

El admite că a „făcut greşeli importante”, însă „prezenţa în 23 de consilii judeţene (plus miile de consilieri locali Pro România), ca şi votul politic de 7,6% reprezintă un punct de plecare relevant”.

Publicitate

„Însă cea mai importantă bătălie este întotdeauna bătălia următoare: alegerile parlamentare din decembrie 2020”, a mai scris Victor Ponta, conform agerpres.ro.

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend