Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VAI ŞI-AMAR ! Gabriela Firea şi-a inchis iar pagina de FB dupa ce abia o redeschisese SUTE DE COMENTARII NEGTIVE PE MINUT

Publicat

in

La scurt timp dupa ce, azi dupa amiaza,  şi-a redeschis pagina de Facebook, asta după ce luni seară şi-a închis-o în urma criticilor dure ale internauţilor la reacţia ei la huiduielile de pe Arena Naţională, primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi-a inchis din nou pagina. Desi stersese toate comentariile negative de la ultima sa postare, fiind lăsate doar mesajele de felicitări, imediat dupa redeschiderea paginii a urmat un imens val de critici, aproape 100 pe minut. Asa se face ca, dupa numai o jumatate de ora, neputaînd, probabil,  face fata cu munca de stergere continua a avalansei de critici, Gabriela Firea a decis sa inchida iar pagina de Facebook.

Puteti totusi sa discutati cu Gabriela Firea, si chiar sa o…. incurajati, pe o alta pagina a sa pe care o GASITI AICI : ALATURI DE GABRIELA FIREA

 

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Mănăstirea Neamţ a suportat integral cheltuielile de peste 250.000 lei pentru persoanele carantinate

Publicat

in

De

Printr-o adresă oficială către Primăria Vânători-Neamț, Mănăstirea Neamț a transmis că a cheltuit suma de 255.300 de lei pentru persoanele carantinate la Centrul Social Cultural „Sfântul Paisie de la Neamţ” și nu are nicio pretenție financiară în acest sens.

„Am scris în adresa către primăria comunei Vânători-Neamţ, spre ştiinţa Direcţiei de Sănătate Publică, faptul că la nivelul Bisericii Ortodoxe Române s-au făcut colecte, ajutoare în natură şi în bani, acolo unde a fost nevoie, aşa cum a făcut Biserica întotdeauna când ţara a avut nevoie”, a declarat pentru presa locală Arhimandritul Benedict Sauciuc, starețul mănăstirii, potrivit basilica.ro.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme

Centrul de carantină de la Mănăstirea Neamț a fost instituit în luna martie.

La îndemnul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, Mănăstirea Neamţ a pus la dispoziţie un număr de 52 de camere, respectiv 104 locuri, în vederea carantinării persoanelor. Potrivit adresei amintite, au fost cazate în două serii câte 80 de persoane.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Episcopia Sloboziei și Călărașilor a demarat proiectul ‘Continuăm pregătirea!’ care vine în sprijinul elevilor fără posibilități

Publicat

in

De

După ce a fost anunțată măsura ca activitățile de învățare să se desfășoare online în acest final de an școlar, eparhiile Patriarhiei Române au căutat soluții pentru a le facilita accesul la acest tip de studiu și elevilor fără posibilități.

La nivelul parohiilor și protopopiatelor din Episcopia Sloboziei și Călărașilor a fost demarat în acest sens proiectul „Continuăm pregătirea!”, potrivit basilica.ro.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea .

Conform anunțului publicat joi, Episcopia a donat până în prezent 466 de dispozitive electronice (445 de tablete și 21 de alte gadget-uri).

Episcopia Sloboziei și Călărașilor a luat măsuri concrete de identificare a cazurilor elevi din clasele a VIII-a și a XII-a, cu rezultate foarte bune, apoi bune la învățătură, care nu au un calculator, tabletă, smartphone sau conexiune la internet, cu sprijinul profesorilor de religie, prin implicarea părinților inspectori de religie, dar și prin protopopiate.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme

Dintre cele mai recente activități de acest fel amintim: donația de 375 de tablete a Arhiepiscopiei Bucureștilor, cea de 250 de tablete a Episcopiei Devei și Hunedoarei și 145 de dispozitive a Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Rezultatul total al ajutorului oferit până în prezent la nivelul întregii Patriarhii Române, în cuantum de 18.917.028 lei, reflectă, în cel mai concret mod, implicarea caritabilă a Bisericii la un nivel unic în sferele cele mai vulnerabile ale societății românești afectate în această perioadă de pandemie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend