Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VAI SI AMAR ! Educaţia copiilor noştri pe mâinile cui? Profesori argeşeni de nota 2, la catedră

Avatar

Publicat

in

– Profesori de 1,95 la Istorie, 1,65 la Biologie, 3,26 la Română si 1,30 la Matematică
Au fost  528 candidaţi în judeţul Argeş, la concursul de ocupare a posturilor din învăţământ dar… vai!  Doar 230, adică 43,56%, dintre candidaţii la Titularizare în Argeş au luat note de 7 şi peste 7 la proba scrisă şi doar 5 candidaţi al luat nota 10. Grav este ca aproape un sfert din candidati, mai exact 118 candidaţi au luat note mai mici de 5. Totalul candidaţilor cu note mai mari de 5 se ridică la 410, deci 77,65%. Au fost evaluate 528 de lucrări, nici una nefiind anulată. De precizat că pentru a lua examenul de Titularizare, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă cel puţin nota 7 Iar pentru a fi primiţi ca suplinitori e nevoie de o notă de minim 5!
Anul acesta au fost si multe note rusinoase care arata slaba calitate a dascalilor li ridica serioase semne de intrebare cu privire la viitorul copiilor, la educatia acestora. Astfel, multi candidaţi din Arges au luat note de 1 si cateva sutimi iar multi s-au situat între 2 şi 3. Mai grav este ca profesorii argeseni slab pregătiţi, care de-abia au reuşit să ia nota 3 la examenul de titularizare, ar putea ajunge la toamnă, la catedră. Rezultatele la concursul de ocupare a posturilor din învăţământ sunt ceva mai bune, în judeţul Argeş, faţă de anii anteriori.
Profesori de 1,95 la Istorie, 1,65 la Biologie, 3,26 la Română si 1,30 la Matematică
Au fost câteva note mari, chiar şi 5 note de 10. La Educaţie Fizică, aproape jumătate din candidaţi au avut note sub 5.  La Matematica au fost chiar şi note de 1,50, 3,15 şi 3,35. Situaţia este asemănătoare şi la Chimie sau Istorie, unde, au fost note de 1,30 sau 3,80.
La Limba română, notele au fost ceva mai mari, si au pornit de la 3,26.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, adică pentru titularizare, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.
Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședință publică, pe 31 iulie.
Concursul pentru ocuparea posturilor în învăţământ, care ar trebui să asigure trimiterea la catedră a celor mai bine pregătiţi educatori, învăţători şi profesori, pare mai degrabă o procedură inutilă de testare a candidaţilor. În realitate, unii dintre ei sunt deja cadre didactice şi trist este că mulţi nici măcar nu au reuşit să promoveze examenul de săptămâna trecută. Grav este şi că proaspeţii absolvenţi de studii superioare care au avut rezultate foarte bune la examen sunt descurajaţi să meargă la catedră din cauză că nu găsesc posturi complete care să le asigure angajarea pe perioadă nedeterminată.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nebunie în România! Doi polițiști au fost tăiați! Atacatorii, împușcați!

Avatar

Publicat

in

De

Reglare de conturi în România! S-au tras focuri de armă! Doi polițiști au fost tăiați, iar atacatorii au fost împușcați.

Cei doi polițiști fuseseră atacați cu o coasă.

Publicitate

Anterior, B1 TV informase că atacul a avut loc în Capitală, în Cartierul Văcărești.

Ulterior, s-a precizat că e vorba de localitatea Văcărești, din Dâmbovița.

„Scandal cu Împușcături la Vacaresti! Doi polițiști sunt tăiați, doi suspecți, împușcați”, dezvăluie jurnalistul Marius Buga.

Atacatorul cu coasa, care a fost împușcat, s-ar zbate între viață și moarte, informează B1 TV.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, cei doi atacatori erau frați, unul a fost împușcat în abdomen, altul, în picior.

Poliția a venit după un apel la 112, pentru că unul dintre frați era violent.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Scandal uriaș! A fost menționat numele lui Traian Berbeceanu! Silviu Mănăstire și Dan Bucura l-au făcut pe Florin Roman să închidă telefonul!

Avatar

Publicat

in

De

Scandal uriaș la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire! Mănăstire și Dan Bucura l-au pus la zid pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, pentru modul în care Ministerul de Interne a gestionat funeraliile lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

În momentul în care Roman a zis că situația ar fi stat altfel dacă Traian Berbeceanu ar fi avut o funcție executivă, Silviu Mănăstire a reacționat imediat și i-a spus că e șeful de Cabinet al lui Marcel Vela.

Publicitate

Prezent în studio, și jurnalistul Dan Bucura i-a ținut isonul lui Mănăstire.

În replică, Roman a dat vina pe guvernarea PSD, pe recursul compensatoriu și pe măsurile social-democrate.

Ulterior, Silviu Mănăstire l-a întrebat pe Florin Roman ce va face de luni, dacă va lua măsuri împotriva clanurilor interlope.

Cum reacția lui Florin Roman a lăsat de dorit, acesta dând din nou vina pe PSD, Mănăstire l-a întrerupt pe reprezentantul PNL, care, în cele din urmă, a ieșit de pe Skype.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend