Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vai și-amar ! Doi manageri de nota 5 ! Partidul le-a dat nota 10, realitatea le bate obrazul !

Publicat

in

La Curtea de Argeș până și cultura este dominată de interesele politice. O dovadă clară în acest sens a venit zilele trecute după ce primarul Constantin Panțurescu a semnat bucuros dispozițiile prin care acordă nota maximă la evaluarea anuală a managerilor celor două importante instituții de cultură din municipiul Curtea de Argeș. Este vorba de Cristian Mitrofan și Ștefan Dumitrache, directorul Centrului de Cultură și Arte George Topârceanu, respectiv Ștefan Dumitrache, directorul Muzeului Municipal. Ambii au luat nota maximă, adică nota 10. În condițiile în care tot mai mulți argeșeni reclamă carențele cu privire la activitatea celor două instituții de cultură, normal că multora li s-a părut curios modul cum s-a făcut evaluarea, neînțelegând criteriile care au stat la baza acordării notei maxime. Cum aceste criterii nu au fost făcute publice este clar că politicul a dictat notele. De ce asta? Păi… haideți să vedem…

Mitrofan, de 20 ani director pe criterii de pupincurism dar depăşit profesional

Atât Cristian Mitrofan cât și Ștefan Dumitrache sunt consilieri locali. De asemenea, cei doi sunt lideri importanți de partid. Amândoi au strânse legături cu PSD. Ștefan Dumitrache are și o soție care lucrează la o companie ce aparține tot Consiliului Local. Cristian Mitrofan are două companii unde adeseori mai lucrează și angajații de la Casa de Cultură. Atât Mitrofan cât și Dumitrache se visează de vreo două decenii primari ai orașului Curtea de Argeș. Bun, bun, veți spune: dar poate că ei chiar sunt niște manageri de nota 10 cum alții nu mai sunt de 20 de ani în orașul Regal. Dar, ce să vezi dacă într-adevăr vrei să vezi ce au făcut acești domni politicieni în ultimii ani la instituțiile de cultură pe care le conduc. La centrul de Cultură și Arte, de exemplu, nota maximă pe care ar fi trebuit să o primească Christian Mitrofan nu ar fi trebuit să depășească șase. În primul rând pentru că privind din exterior nu ai zice că în acea clădire prin care acest domn trece rar, mult mai rar decât prin barurile proprii, funcționează o instituție de cultură. Asta pentru că nici acum nu există vreunul înscris sau vreo plăcuță care să informeze argeșenii sau turiștii ca acolo se află Centrul de Cultură și Arte. Tot pe dinafară, mizeria și băncile rupte pentru un parc realizat chiar pe perioada mandatului de viceprimar al domnului Mitrofan îi arată puținele calități de gospodar, de manager.

Aşa arata azi, 1 iulie 2019, site-ul unei institutii de cultura din judetul Argeş conduse de un fost membru PSD,ALDE, actual PNL. La capitolul LAST MINUTE este incredibil ! Anul 2013..!

La interior se vede și mai clar halul în care arată scena dar și condițiile din toaletele instituției. De departe, bila neagră a lui Mitrofan pentru care ar fi trebuit depunctat din start, este cea privind comunicarea și promovarea online. Astfel, și la acest moment saitul Casei de Cultură, un fel de buletin de identitate al unei instituții, este neactualizat din anul 2014, adică de mai bine de cinci ani. Prost făcut și prost întreținut acest site are și o secțiune „last minute” în care, ce să vezi, aflăm și ultima noutate, aceea că Mitrofan va angaja în noiembrie 2014 economist. Repetăm Cristian Mitrofan este mare mahăr aici de vreo 20 de ani. Sa mai spunem ca in topul managerilor de institutiilor de cultura din Argeş este praf, fiind surclasat pana si de managerul unei case de cultura de comuna?

Dumitrache, un director polivalent cu orgolii distructive !

În ceea ce îl privește pe celălalt visător la postul de primar al urbei, Ștefan Dumitrache, managerul Muzeului Municipal, o simpla privire panoramica a ceea ce înseamnă Muzeu îi arată și acestuia slabele calități de manager. O buna perioada, in fața instituției a tronat un drapel murdar și rupt, de un an de zile un oribil banner albastru cu inscripția EXPOZIȚIE pătează fațada clădirii, parcarea este dominată de haos și nelipsitele microbuze care au devenit unicat în țară, asta pentru că nicăieri nu exista ca intrarea unui important monument istoric să fie transformată în stație de maxi taxi. La capitolul realizări mărețe, nu trebuie uitat incapacitatea lui Dumitrache de a menține Festivalul Medieval pe care, oricum, îl dusese în derizoriu, dar și certurile prelungite cu Arhiepiscopia Argeșului care au adus ansamblul Bisericii Domnești în halul în care arată acum. Celor doi, așadar, primarul Panțurescu le-a dat nota 10.O notă politică care arată că la Curtea de Argeș USL trăiește, o notă mincinoasă, în totală contradicție cu realitatea, o notă care arata de fapt, atît calitățile celor doi politicieni directori de instituții publice și veșnic aspiranți la fotoliul de primar, dar și calitatea evaluatorului Panțurescu… El le-a dat nota 10 cu interes, noi, pe baza realităților, le acordam maxim nota 6. Voi ce notă le dați, mai ales ca au și pretenția de a deveni primari ai orașului ?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Document șocant: Se interzice distribuirea Luminii și a Sfintelor Paști într-o localitate din România

Publicat

in

De

O comună din România a luat o decizie neașteptată! Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Moșnița Nouă interzice distribuirea ramurilor de salcie, a Luminii sau a Sfintelor Pași în noaptea de Înviere.

– se interzice distribuirea ramurilor de salcie sau finic, a Luminii sau a pachetelor cu daruri alimentare de către voluntari sau preoți
– se interzice distribuirea pâinii binecuvântate, numită Paști, în locuri special amenajate sau prin intermediul voluntarilor, la domiciliul credincioșilor
– se interzic spovedania și împărtășania realizate de preot la domiciliul credincioșilor.
– toate slujbele se vor oficia în continuare doar în lăcașurile de cult de către slujitorii bisericii/religioși, fără accesul publicului, putând fi transmise în mass-media sau online”, se precizează în Hotărârea nr. 10 din 09.04.2020.

Vezi și SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

S-a dat ordin! ANAF-ul ‘va tăia în carne vie’ firmele cu capital românesc

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

SURSE Polițistul de la Secția 9 i-ar fi dat un pumn în față și celui de-al doilea tânăr! Nici acesta nu are cazier

Publicat

in

De

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că polițistul de la Secția 9 i-ar fi dat un pumn în față și celui de-al doilea tânăr. Este vorba despre tânărul alergat marți seara, pe Șoseaua Pantelimon.

Mai mult, nici acesta nu are antecedente penale.

Tânărul rupt cu bătaia de polițistul de la Secția 9 Poliție a declarat, pentru Bugetul.ro, că nu are antecedente penale.

Tânărul bătut de un polițist de la Secția 9, în Capitală, marți, a povestit, pentru reporterul Bugetul.ro, varianta sa despre cum s-au întâmplat lucrurile în acea seară. Mai mult, el a precizat, pentru Bugetul.ro, că nu are antecedente penale, contrazicându-i pe sindicaliștii de la Europol care au spus că are „istoric delincvent”.

Vezi și SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

Au zis că sunt interlop, că am dosare, că am nu știu ce și n-am niciun dosar”„Au zis că sunt interlop, că am dosare, că am nu știu ce și n-am niciun dosar”, a declarat, pentru Bugetul.ro, tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9.  Vezi AICI ce a mai declarat tânărul bătut!

Cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor

Miercuri seara, sindicaliștii de la Europol au susținut că ambii tineri aveau cazier judiciar, precizând că au „istoric delincvent”.

Realitatea din spatele imaginilor „scandaloase” care au devenit virale

Azi noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum „fac ceva pe ordonanțele militare” și îi trimit pe polițiști…la origini.

Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și mictionau pe Politie, polițiști și pe lege…

P.S. Ambele persoane au fost sanctionate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulatie. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare”, a comunicat Europol.

De altfel, nici Biroul de Presă al DGPMB nu ne-a putut confirma dacă tinerii implicați în incidentul de marți seara au sau nu cazier.

Poliția Capitalei a anunțat că s-au dispus verificări împotriva polițistului-bătăuș

Poliția Capitalei a precizat că cei doi tineri au fost amendați cu câte 10.200 de lei și că asupra polițistului-bătuși au fost dispuse cercetări interne.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare.

Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale.”, a informat Poliția Capitalei, miercuri seara.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend